Ik ontvang geen facturen van mijn aankopen en vind ook niet terug op jullie platform waar ik ze kan ophalen
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik wil een voetbal shirt inlijsten maar daar hoort natuurlijk een naamplaatje bij. Ik zat heel erg te twijfelen waar ik het moest kopen want ik zag nergens echt een goeie site en deze site heeft ook e... ãã£ãšèŠã
Goedendag Heer/Mevrouw, Ik heb nog niets ontvangen, maar ga ervan uit dat dit in mijn voordeel voor u als leverende partij. Graag verblijdt ik u met het aanschaffen van deze artikelen bij uw... ãã£ãšèŠã
5000 Blauwe fietsenstalling labels besteld op donderdag 28 augustus, bedrag factuur betaald op dezelfde dag. De labels zelf heb ik ontvangen op 15/09/2025! Veel te laat want de toertocht waarvoor dez... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ons familiebedrijf CombiCraft is al ruim 30 jaar dé specialist in onder andere (hotel) sleutelhangers, sleutellabels, labeling, nummerplaatjes, consumptiemunten en polsbandjes. Wij leveren voornamelijk maatwerk: je kunt bijna al onze producten personaliseren in ontwerp, materiaal en uitvoering. Ons assortiment groeit continu en wij bedienen klanten uit uiteenlopende branches, zowel nationaal als internationaal.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle reactie en levering
Gemakkelijk om te bestellen
Gemakkelijk om te bestellen, en te betalen, en veel keus. Snel en goede service.
Hele snelle levering en product wasâŠ
Hele snelle levering en product was precies zoals gevraagd.
Klantenservice goed bereikbaar en denken mee. Top!
Prima service en snelle levering.
Prima product en alles volgens afspraak.
Fijn telefonisch contact, snelle productie en levering.
Prima product. Volledig naar wens.
Ik heb de bestelling niet ontvangen
Ik heb de bestelling niet ontvangen. In reactie op mijn mail geeft het bedrijf dat ik maar bij omringende buren moet gaan informeren. Dit is een brievenbuspakket wat men blijkbaar zonder track en trace heeft verzonden. Ik heb betaald voor dit pakket en verzending en het bedrijf neemt geen verantwoordelijkheid daarin. Misschien is het niet eens verzonden.
Leuk contact en supersnelle service.
Goede service en goede kwaliteit.
Goede service en goede kwaliteit van de bestelde munten. Er zat een drukfout op een deel van de munten. Daar kwam ik 2 weken na ontvangst pas achter. Contact opgenomen en snel werd besloten om nieuwe munten te versturen. Keurig en op tijd geleverd. Een foutje kan gebeuren maar fijn dat CombiCraft dit netjes heeft opgelost
Goede advies, en een goede prijs kwaliteit verhouding, en een snelle levering!
Goed advies, welk soort label gebruikt kan worden buiten.
behulpzaam met de keuze soort label. en snelle levering.
Ga zo door!
Goede kwaliteit
Het was snel klaar, ze passen het aan als het nodig is, goede kwaliteit
snel geleverd
snel geleverd. prijs-kwaliteit lijkt prima, tijd zal leren of dat ook echt zo is ;)
Mooi resultaat
CombiCraft..... What Else...... !!!!!
Contact met klantenservice is correct, vriendelijk én adequaat!! Prima informatie ontvangen. Bestelling met specificaties was relatief eenvoudig. Prijzen zijn heel scherp. Levering in kort tijdsbestek. Kwaliteit is gewoon perfect! CombiCraft kan ik iedereen aanbevelen!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ