McAfee meldt mij dat mijn klantgegevens oo het darkweb belanden. Reacties op reviews verklaren waarom dit bedrijf nu failliet is.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vorig jaar elektrisch gereedschap en ook afgelopen week weer accu gereedschap gekocht bij Combitools. Wederom als zeer prettig en correct ervaren. Alles stond klaar en was compleet, en ook mijn gebrui... ãã£ãšèŠã
We hebben drie weken geleden een Makita verticuteermachine gekocht via Combitools. Helaas waren de handvatten van de machine licht beschadigd. Drie keer gebeld met Combitools, geen enkele reactie. Ver... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Grasmaaier Makita zonder opvangzak geleverd
Grasmaaier Makita snel geleverd, alleen zonder de grasvangzak. Bellen (20 keer) geen contact, mail geen contact, bericht via messenger geen contact. Zelfs via Makita mail naar prive adres, nog geen contact.
Bestelling, levering ging eigenlijk heel vlot en goed, nu hopen dat contact tot dtand komt en 4 sterren mogelijk zijn.
Spullen die ruim een week geledenâŠ
Spullen die ruim een week geleden bested zijn en op voorraad nog steed niet geleverd. Mail wordt niet beantwoord tel wordt niet opgenomen. Pff
Bestelling komt maar niet
Bestelling komt maar niet, geen contact te krijgen zowel telefonisch als via de mail.ronduit onbeschoft!!!!
Niet doen!
Wacht nu al 4 weken op mijn bestelling. Wordt eerst via de mail aan het lijntje gehouden maar de laatste week is het stil. Zojuist nogmaals aangegeven dat ik mijn bestelling wil annuleren en geld terug wil. Ben benieuwd.
Perfect!
Omdat ik advies nodig had dacht ik, ik ga er gewoon heen ook al is het een aardig stukje rijden. Ik ging de deur uit met een betere machine als voorspeld maar dan ook met een betere prijs combinatie wat mij online niet gelukt zou zijn.
Ik ben heel erg blij met mijn keuze door het perfecte advies en nee, er is mij totaal geen duurdere machine opgedrongen.
Als ik van tevoren eerst de reviews gelezen had was ik geschrokken en hier nooit naartoe gegaan maar het tegendeel heeft zich bewezen. Het spijt mij zeer voor de mensen die pech hebben gehad hier maar daar snap ik niets van. Ik probeerde van tevoren wel te bellen om te vragen naar actuele voorraden maar kreeg geen gehoor, zal wel druk zijn dacht ik. Inderdaad, eenmaal daar, hardstikke druk maar dat is logisch met die prijzen als je het mij vraagt.
Ik koop hier de volgende keer weer en als dat online is ga ik er gewoon vanuit dat het goed komt. Dit zijn geen oplichters, hooguit worden alleen menselijke fouten gemaakt.
NIET DOEN
Zoals vele reviews melden, artikelen besteld welke op voorraad zijn maar na een week geen enkel bericht. Gemaild, gebeld maar geen reactie. Wellicht hebben sommige klanten geluk maar zou lekker ergens anders bestellen voordat veel tijd verdoet aan deze mensen.
Dewalt tafelzaag
Dewalt tafelzaag besteld op 12 april. Volgens web-site op voorraad. Meteen betaald. Tot op heden nog niet eens een orderbevestiging ontvangen. Ik heb een aantal keren per e-mail contact op proberen te nemen maar daar wordt niet op gereageerd. Ook gebeld en na lang aanhouden uiteindelijk iemand aan de lijn gekregen. Vaag verhaal over vertraagde levertijd.
Na een aantal dagen nog maar een keer gebeld en toen iemand aan de lijn die behulpzamer was maar ook niet kon vertellen wanneer de tafel geleverd kon worden. Bestelling maar ingetrokken. Ik wacht nog steeds op terugbetaling.
Dit bedrijf zou ik mijden. Die ene ster zijn ze nog niet eens waard.
Twee uur na het plaatsen van bovenstaande beoordeling heb ik het geld terug ontvangen. Dat is toch weer positief!
Bestelling niet geleverd
Bestelling niet geleverd
Op e-mail wordt niet gereageerd en telefoonnummer wordt niet opgenomen
Wacht nu 4 weken op mijn bestelling
Wacht nu 4 weken op mijn bestelling
Geen reactie bellen neemt niet op
Mail geen reactie
Actie van uit makita gratis accu is nu verlopen, dit is gewoon oplichting, mensen wees gewaarschuwd .
Slechtste webshop ooit !
Ik ben al een week op een pakketje aan het wachten. Track&trace code heb ik al 6 dagen maar pakket is bij PostNL nog steeds niet ontvangen.
Combitools is telefonisch ook niet bereikbaar. Ik probeer al 2 dagen non-stop te bellen maar ze nemen nooit op.
Hier bestel ik dus NOOIT meer iets en ik zou hetzelfde aan de lezers van deze review willen adviseren.
slechte service geen levering
Wat een slechte service op de site staat âvolgende dag in huisâ
Ik wacht al meer dan een week ook na telefonisch contact nog steeds niet verzonden. Vandaag weer proberen te bellen geen gehoor.
Ook op emails wordt niet gereageerd.
Duim omhoog!
Bestelde spullen netjes geleverd!
Goed verpakt en volgens verwachting.
Werd even op het verkeerde been gezet door sommige recensies.
Hooguit wat onhandige communicatie over leveringsdatum.
Dus 5 sterren vol verdiend.
Zeer slechte bereikbaarheid
Zeer slechte bereikbaarheid. Heb hen meerdere keren nonstop proberen te bereiken, zonder resultaat. Soms is er ineens een bandje dat zegt dat je het op een later moment nogmaals moet proberen. Maar dat latere moment levert ook geen contact op. Ook geen antwoord op de mail.
Heb een DeWALT zaagtafel gekocht en pas door zelf na te bellen wist ik wat de levertijd zou worden. Product nu ontvangen.
Bij de aankoop krijg je volgens de Combitools-site een gratis schroefboormachine erbij, maar die moet je dan wel via de DeWALT-site aanvragen. Oké, prima. Maar op de bewuste site komt het productnummer van mijn zaagtafel niet voor op de lijst van deelnemende producten! De ster die ik gegeven heb, was alleen omdat ik anders geen review kon schrijven. Advies: koop niet bij Combitools.
Geen goede communicatie slechte service
22 maart Cirkelzaag besteld zou binnen 4 dagen geleverd worden,
Nog niets ontvangen, in plaats daarvan op 28 maart een telefoontje dat het product niet meer leverbaar is en dat ik wel een duurder kleiner product kon bestellen.
Nee dat wil ik niet, stort mijn betaalde bedrag maar terug.
Op de vraag wanneer ik het bedrag dan terug had het vage antwoord dat dat wel een paar dagen kon duren.
Erg leuk als je iemand iets kado wil doen.
Waarom is de voorraad niet op orde en waarom duurt het zolang voor er gebeld wordt als het artikel niet op voorraad is?
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf, ik had 15,03 kitspuit van Makita besteld. Op de website staat dat op voorraad is en word geleverd binnen 1 tot 4 werkdagen. Nu is 5 dagen later, na contact met klantenservice horde ik dat word geleverd in de medio van april. Wanner vroeg ik over gegevens van personeel met wie had ik gesprek was telefoon gelijk stil. Echt voorzichtig met aankopen bij dit bedrijf!!!!!! wilt je geen geld kwijt dan beter bij Mastertools bestelen. 1 ster is nog steeds te veel voor zou bedrijf. Nu nog steeds op de website staat dat op voorraad is.
Stock delivery took more than a month
Placed an order for a screwdriver which should be on stock. After placing the order the delivery time was 3 working days, then 10, and after a month I cancelled the order. The refund came in quick however.
Snelle klantenservice. Erg vriendelijk.
Ze krijgen van mij 5 sterren vanwege de goede bereikbaarheid, de vriendelijke klantenservice en het netjes leveren van het product. Consumenten kijken steeds vaker op review sites zoals deze. Daarop scoort dit bedrijf bar slecht. Op de site stond âop voorraadâ. Maar niks over de levertijd. Daarvoor heb ik gebeld. Dat is vooral zonde van hun eigen tijd. Het product zou binnen 2 werkdagen geleverd worden zei de telefoniste. Dat is ook gebeurd.
Ik heb besteld, maar de bestelling kwam niet in mijn account terecht. Ik na een paar uur weer gebeld. Ook dat is zonde van hun tijd. Dat zou te maken hebben met het feit dat ze nog een paar handmatige acties moesten doen (bijv opzoeken dat er betaald is). Voor een klant is het ook wel prettig als je je eigen bestelling kan terug vinden in je account.
Enfin, product is geleverd maar in mijn account staat dat ik nog steeds niks besteld heb. Het is jammer dat de levertijd niet duidelijk wordt gemeld (misschien staat het wel ergens maar ik zie het niet ). Ook is het zonde dat je eigen account leeg is.
Waarom dan 5 sterren? Ze namen de telefoon direct op, gaven snel antwoord en leverden precies volgens afspraak. Als dit bedrijf echt wil groeien, dan moeten ze meer goede reviews gaan creëren. Dit weerhoudt nieuwe klanten om te bestellen. Daarnaast moeten ze hun bestelproces / website verbeten.
Ik bestel in ieder geval een volgende keer weer.
niets geleverd,
niets geleverd,
grote bestelling gedaan ,2000euro
alles was op voorraad
vervolgen na 3 dagen bericht dat de zaagmachine direct van af makita werd gestuurd,,
deze idd ontvangen.
maar na mailen pas track en trace ontvangen
2 stuks post nl
waarvan de site zegt nog niet ontvangen door post nl na een week!
ik voel wel aan dat dit niet goed komt laat staan met garantie later eventueel,
dus gemaild dat ik de rest annuleer en een credit wil
Erg prettige ervaring / Voor herhaling vatbaar
Ben zeer tevreden over mijn meest recente aankoop bij Combitools.
Heb hier een DeWalt zaagtafel met verrijdbaar onderstel aangeschaft.
Officiële dealer en het geheel zou tijdens mijn bestelling op voorraad zijn. (volgens website)
Toch voor alle zekerheid nog even gebeld naar Combitools.
Zo net na carnaval verwacht je misschien een nog half aangeslagen medewerker aan de telefoon, maar niets was minder waar.
Werd uiterst vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan en .......compleet nuchter!
Verder zagen de pakketten er goed verzorgd uit en de inhoud bleek compleet en onbeschadigd.
Afleveringstijd keurig.
Mijn allereerste aankoop bij dit bedrijf verdiend wat mijn ervaring betreft een aanbeveling.
Hartelijk dank voor de service!
Super top bedrijf dit!
Ik kan mij totaal niet vinden in de slechte reviews hieronder... bestel al jaren gereedschap hier en ook met defect in garantie periodes nog nooit problemen gehad!alles word super opgelost door deze mannen(en vrouwenð).duurt een reparatie langer omdat makita vertraging heeft op onderdelen leveranties(waar combitools niks aan kan doen dus!) Regelen ze zelfs nog dat je een leentoestel krijgt! ik denk eerder dat het probleem is dat hier mensen reageren zonder kennis en meteen alla minuut hun bestelde spullen willen zien. En mocht het een dag later worden ze meteen slechte dingen schrijven!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ