レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Nieuw computer gekocht er waren wat probleempje met opstarten maar deze werden supersnel opgelost. Ben zeer tevreden over de service/garantie en zal er zeker klant blijven. Voor mij geen vijf steren... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Zeer aantrekkelijke prijs voor een 2e hands: HP EliteDesk Core i7 8700, 16GB, 500GB SSD, Windows 11, tower > € 219,- ,incl vracht. Zonder problemen aan de praat g... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De tweede computer besteld en ook deze weer super snel geleverd, nu wel Windows 8.1 pro erop laten doen, dat was dus activeren en wachtwoord ingeven van oud systeem en kon gelijk weer draaien nadat... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Na wat twijfelachtige reacties toch gekozen om een pc bij CompuStunt te bestellen. Na goed contact via de mail uiteindelijk mijn order geplaatst. De levering duurde uiteindelijk iets langer dan vooraf... もっず芋る

䌁業情報

1. パ゜コン ショップ

圓該䌁業による蚘述

CompuStunt levert sinds 2006 de goedkoopste computers van Nederland,of dit nu een Game-PC is voor thuis, of een zakelijke desktop computer voor op kantoor. Naast nieuw leveren we ook refurbished computers en laptops van a-merken zoals Dell en HP.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Computer geweldig maar bereikbaarheid zeer slecht

Een maand geleden een computer besteld bij Compustunt. Telefonisch contact was onmogelijk dus vragen via e-mail gesteld. Kreeg daar antwoord op hoewel het een paar dagen duurde. In de opdrachtbevestiging stond dat we bericht zouden krijgen wanneer de computer verstuurd was. Niet dus, we zagen wel dat hij klaar zou zijn. Dus zitten wachten op bezorging. Na 2 dagen mailtje erover gestuurd en het bleek dat er niet op zaterdag bezorgd zou worden. Hij zou maandag komen. Maandag hele dag zitten wachten, later contact op genomen met bezorger, zou nog komen, niet dus. Uiteindelijk is de computer op dinsdag besteld. Terwijl we hem in gebruik namen kwamen we erachter dat de cardreader die we extra besteld hadden niet goed werkte, de kaart ging er niet in. Gelijk per mail contact opgenomen. Als antwoord gekregen dat we de gegevens van de fotokaart moesten mailen. Dat hebben we gedaan en tot op heden geen reactie. Ik heb inmiddels 3 keer hetzelfde mailtje verstuurd maar hoor niets meer. Inmiddels moet ik mijn oude computer in gebruik houden wanneer ik foto's van mijn camera af wil halen en daarom heb ik nu nog steeds 2 computers in gebruik. Jammer van die bereikbaarheid want voor de rest is de kwaliteit heel goed.

2013幎2月22日

Oeps

Helaas is mijn computer net buiten de garantietermijn kapot gegaan. De reparateur heeft geconstateerd dat de voeding verkeerd om zat gemonteerd. Kon dus zijn warmte niet kwijt. Deze beoordeling omvat dus de foute montage. Is dus 1 ster.

Volgende beoordeling zal de aftersales beoordeling bevatten. Heb een verzoek gedaan tot coulance regeling buiten garantieperiode. Ben benieuwd.

RJK

De handel nu op 5 sterren gezet. Compustunt heeft deze reclamering erg goed opgelost. Het monteren blijft mensenwerk, maar de afhandeling dus ook... keurig!

RJK

2013幎2月10日

Perfecte aankoop!!!

Bij u twee pc's aangeschaft. Een Core I3 en een Core I5.
Alle twee draaien perfect. Het was weer zoals bij u al een paar jaar de ervaring is. Goede computers voor een goede prijs. En natuurlijk vlot geleverd. Ga zo door!!!!!!
Wij zij zeer tevreden.

2012幎12月18日

prima bedrijf

nu voor de 2e x iets gekocht en dit keer via de website.
eerst via mail wat info gevraagd ,en die werd snel beantwoord.
Alles verliep prima,ook de levering was vlot dus zeer tevreden.
Louis

2012幎12月14日

Top!!

Heb inmiddels een tweede pc hier gekocht. Jammer dat de fysieke winkel dicht is maar online gaat het ook prima de site is gebruiksvriendelijk en de mensen zijn zeer klantvriendelijk. Ik vind de prijzen top,

Ik ben goed geholpen tijdens mijn onderzoek naar een nieuwe pc en blijf klant.

2012幎12月11日

Snel geleverd voor sinterklaas

Ik had vlak voor sinterklaas nog een pc nodig. Contact gehad met compustunt en dat zou geen probleem zijn. De pc was direct leverbaar volgens hen. Einde van de dag ingelogd op de site en zag dat ie idd al verzonden was. De dag erna in huis, goed verpakt. Werkt prima en snel, bedankt.

2012幎12月10日
5぀星のうち1の評䟡

Niet te bereiken

ik heb nu 3 dagen geleden een pc besteld bij dit bedrijf. Elke dag een mail gestuurd met het verzoek of ze mij kunnen vertellen wanneer hij geleverd wordt. Ik heb nog steeds niets terug gehoord, en ook telefonisch kan ik ze niet bereiken.
Baal van deze momenten, als klant wil je graag duidelijkheid vooral als je vooraf betaald hebt.

2012幎2月4日
CompuStunt ロゎ

CompuStunt からの回答

Beste klant,

Wij hebben een mail van u ontvangen op 2-2, met de vraag een leverindicatie te geven.
De levertijd van een (aangepaste) PC is altijd gemiddeld 3 tot 5 dagen na bestelling, dit is echter ook op de site terug te vinden. Onze excuses als deze mail nog niet beantwoord is. U ontvangt een verzendbevestiging als de bestelling verzendklaar is.

5぀星のうち1の評䟡

Wacht nog steed op het systeem

Ik heb helaas vooraf betaald.
En wacht nu al een week op het systeem.

mijn tip betaal bij levering en controleer het systeem, of koop bij Dell.

2011幎10月22日
CompuStunt ロゎ

CompuStunt からの回答

Beste klant,

De levertijd is gemiddeld 3 tot 5 dagen, dit is (overigens net als bij Dell) afhankelijk van assemblagetijden.
Onze excuses als het iets langer heeft geduurd.

5぀星のうち3の評䟡

Vriendelijk, maar slecht te bereiken

Ik heb vorige week via de webshop een pc besteld (Basic 4 AMD X6 1055T SixCore 4GB DDR3 500GB), had daar nog een paar vragen over dus ik mailen.
Helaas geen enkele reactie, ook op mijn 2e mail nog steeds geen reactie.
Ook op meerdere telefoontjes zowel op 06 als het service nummer geen gehoor.
Zaterdag de PC opgehaald, zeer vriendelijke jonge man in de winkel.
Deze wist mij tevertellen dat er wat problemen waren met de mailserver en de website (die nu erg traag is).

Ik hoop dat dit in de toekomst wel gaat verbeteren.

De PC die ik heb gekocht (Basic 4 AMD X6 1055T SixCore 4GB DDR3 500GB) bevalt prima, lekker snel.
Inbouwen van een extra HD en kaartlezer, geen enkel probleem.
Lekker veel ruimte in de kast.

2 kleine minpuntjes, het geluidsniveau is hoger dan mijn vorige PC (hier heb ik een ultra silent fan in gezet,want pc staat in woonkamer) en de ledverlichting aan de voorzijde, maar dit is smaak.
Inmiddels wel het HD controlelampje losgehaald om het flikkeren tegen te gaan.

2011幎10月21日

Gewoon goed

Ik heb nu mijn tweede pc bij Compustunt gekocht en ben weer uitermate tevreden over de prijs, kwaliteit en bouw van de pc. Online besteld en na twee dagen klaar, zo hoort het dus

2011幎10月18日

goede service

bestellen gaat gemakkelijk.wordt op de hoogte gehouden van de status en daarna netjes thuis afgeleverd.in mijn geval deed de pc niet wat die moest doen contact gezocht en terug gestuurd binnen een week de pc terug en nu wel goed . geen gezeur probleem gewoon verholpen prima dus

2011幎3月10日

Goed

Comunicatie verloopt slecht emails worden slecht afgehandeld telefoon word zelden opgenomen maar ik ga altijd maar naar de winkel en daar word ik altijd netjes geholpen

2011幎3月10日
5぀星のうち2の評䟡

Slechte communicatie

Vandaag is de 12de dag sind ik een systeem bij Compustunt heb besteld. Tot vandaag niks ontvangen. Heb in die tijd veel emails naar hun gestuurd en van al die email maar 1 kreeg ik antwoord terug. Ik heb ze proberen te bellen maar ze nemen nooit op. Ik zou niet meer bij deze bedrijf dingens bestellen. De eerste impressie is slecht. Nu maar afwachten wanneer ik de systeem ontvangt.

2011幎1月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス