Nieuw computer gekocht er waren wat probleempje met opstarten maar deze werden supersnel opgelost. Ben zeer tevreden over de service/garantie en zal er zeker klant blijven. Voor mij geen vijf steren... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Zeer aantrekkelijke prijs voor een 2e hands: HP EliteDesk Core i7 8700, 16GB, 500GB SSD, Windows 11, tower > ⬠219,- ,incl vracht. Zonder problemen aan de praat g... ãã£ãšèŠã
De tweede computer besteld en ook deze weer super snel geleverd, nu wel Windows 8.1 pro erop laten doen, dat was dus activeren en wachtwoord ingeven van oud systeem en kon gelijk weer draaien nadat... ãã£ãšèŠã
Na wat twijfelachtige reacties toch gekozen om een pc bij CompuStunt te bestellen. Na goed contact via de mail uiteindelijk mijn order geplaatst. De levering duurde uiteindelijk iets langer dan vooraf... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
CompuStunt levert sinds 2006 de goedkoopste computers van Nederland,of dit nu een Game-PC is voor thuis, of een zakelijke desktop computer voor op kantoor. Naast nieuw leveren we ook refurbished computers en laptops van a-merken zoals Dell en HP.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
helemaal top
Dit is de 3e keer dat ik een PC bij Compustunt heb besteld
en er zullen er meer volgen. Zeer tevreden, zowel over de levering, de snelheid en de prijs en niet vergeten dat alles goed is ingepakt.
26 januari een bestelling gedaan
26 januari een bestelling gedaan, tot de dag van vandaag niet geleverd. Omdat er een tekort aan videokaarten is. Ik probeer al een week telefonisch en via email mijn bestelling te annuleren maar ik krijg niemand te pakken.
Dit is een erg vervelende ervaring, en het gaat om een groot bedrag, ik vind dat ze hier veel beter mee om kunnen gaan. Ik raad dan ook niemand aan om hier nog te kopen.
Niet bereikbaar - maar lijkt een uitzondering
Een week geleden een draadloze muis besteld, nog niets ontvangen. Er wordt niet gereageerd op mail en de chatfunctie staat altijd offline. De orderstatus: 'Nieuw'. Daar kom je ook niet mee verder.
**Update** Toch een paar sterren erbij omdat Compustunt de zelfde dag nog een persoonlijke email heeft gestuurd met verontschuldiging. Vanwege een verhuizing was vertraging ontstaan. "We wilden de klanten zo weinig mogelijk overlast hiervan laten ondervinden waardoor we gewoon geopend zijn gebleven, helaas is dit niet voor alle orders positief uitgepakt." Product werd de volgende dag verzonden en ik werd keurig op de hoogte gehouden.
Geen levering, onbereikbaar en geen reactie. Geld kwijt!
Ik heb bij deze mensen een aantal drogerfilters besteld (raar, maar waar, ze verkopen ze nou eenmaal). Deze zijn niet geleverd, op mijn mail waarin ik vraag hoe het zit geen reactie en telefonisch onbereikbaar. Nou kosten de filters geen godsvermogen, dus dat scheelt. Maar ik had mijn geld toch liever zelf gehouden of aan een goed doel gegeven â als ik het dan toch kwijt ben... :-ssss

CompuStunt ããã®åç
Beeordeling Compustunt: Zeer tevreden!
Zeer goed geholpen! Mooie overzichtelijke website en top game pc's!
Computer gekocht van 850 euro gekocht âŠ
Computer gekocht van 850 euro gekocht en al in het eerste jaar alleen maar storingen. Teruggebracht, 2e keer duurde het 6 weken en kwam met dezelfde klachten terug! Men kon ze echter niet vinden, maar dag 1 na terugkomst was de klacht er weer. Nog steeds werkt hij niet goed, Hij valt steeds uit en loopt steeds vast, kan dan niet opgestart worden ( eerst uren lang de stekker eruit) Mijn zoon heeft er 2 jaren voor gespaard.
In eerste instantie verliep het contact âŠ
In eerste instantie verliep het contact wat moeizaam, maar uiteindelijk een goede computer gekregen die qua kwaliteit en prijs top is.
Tip, is toch om de communicatie iets te verbeteren,. Anders had ik 5 sterren gescoord.
Zeer goede overzichtelijke site
Zeer goede overzichtelijke site met veel kortingsacties!
heerlijke pc!
de pc draait perfect, kan zeer zware games draaien! dit is precies wat ik zocht en voor een zeer mooie prijs hebben zij die mogelijk gemaakt.
Geen Reactie op mijn E-mail
Ik had een computer besteld waarbij vermeld stond 2-3 Werkdagen levertijd. allemaal leuk en aardig maar heb hem nog steeds niet binnen na 5 dagen. Ik had ze dus een mailtje gestuurd van hoe en wat en wanneer de verwachte datum was dat het binnen zou komen. Echter 2 dagen later nog steeds geen e-mail terug en ook nog steeds geen computer.
Verder is het een goede website, goed te overzien en ze hebben veel keus.
levering
vroeg me meer af hoe lang het duurt voor iets aankomt 1 of 2 dagen na besteling?
CompuStunt: Geen reactie, verkeerde SSD en missende software
Bij CompuStunt een voor-geconfigureerde desktop aangeschaft van ⬠999,99. Dit bleek net 1 cent onder de gratis verzending limiet te zijn, dus via de mail gevraagd of er nog een product bijgevoegd kon worden, zodat ik gebruik kon maken van gratis verzending. Inmiddels is het 12 dagen later en heb ik nog steeds geen reactie hierop ontvangen. De computer ontving ik na 4 werkdagen (met een weekend ertussen). Na het installeren en activeren van Windows kwam ik er achter dat er een andere SSD schijf bij werd geleverd dan belooft. Ik heb een WD Blue SSD van 500GB (⬠162) ontvangen, terwijl in de omschrijving een Kingston SSD van 480GB (⬠180) beschreven stond. Weliswaar groter qua capaciteit, maar net iets goedkoper. Ook de beloofde software (Norton InternetSecurity OEM versie) heb ik tot op heden nog niet ontvangen. Aangezien ik Windows al geactiveerd had, mijn computer niet nog eens een x aantal weken kwijt wilde én ik op mijn vorige vraag nog geen reactie had ontvangen, heb ik hier maar geen melding over gedaan. Ik hoop alleen dat ik in de toekomst geen contact hoef op te nemen met CompuStunt, want dat zal waarschijnlijk erg moeizaam worden en veel tijd in beslag nemen. De computer zelf werkt overigens perfect en heb ik niets op aan te merken, vandaar dan ook de drie sterren.
Mijn advies: Bouw hetzelfde systeem na bij Alternate (o.i.d.) en betaal een tientje meer. Dan weet je zeker dat je een goede aftersales hebt, de juiste componenten ontvangt, de computer sneller in huis hebt en alle beloofde software/acties krijgt.
--- Bijgewerkt in reactie op onderstaand bericht ---
De prijzen fluctueren sterk en op het moment van schrijven is er nog steeds een prijsverschil (12 euro). Daarnaast ging het niet alleen om het prijsverschil, maar het leveren van andere componenten. Dat er een grens gesteld moet worden begrijp ik, maar er worden producten van 60 cent in de shop verkocht, dat kon ruimschoots ervoor zorgen dat het verschil van 1 cent bereikt zou worden. De geboden oplossing was het (gratis) omruilen van de SSD schrijf, alleen is CompuStunt van 12 tm 26 mei gesloten en zou dit alleen na deze datum kunnen plaatsvinden.

CompuStunt ããã®åç
het is goeie kwaliteit en prijs
ik vind het een goeie website
eerlijk, klant vriendelijk
en prijs en kwalitieit
Prima service en fijn bedrijf
Ik heb laatst de actie game 1 besteld bij compustunt. Dit is mij erg goed bevallen, de computer werkt erg goed en is erg snel. Het enige wat ik jammer vond was dat er bij de bezorging een deuk aan de zijkant van de computer zat, waarschijnlijk gebeurt met het transport door DHL. Ik heb contact opgenomen met compustunt en ik heb 10 euro schadevergoeding gekregen. Ik ben keurig behandeld en ik heb verder niks op dit bedrijf aan te merken.
Goede kwaliteit voor lage prijs
Betere computer spullen voor deze prijs zul je nergens anders vinden. Ik raad het zeker aan om hier te bestellen als je opzoek bent naar een nieuwe pc of randapparatuur
Goede prijs/kwaliteit en snelle service
Leveren goede producten voor een heel interessante prijs. De klantenservice is super. Snelle reacties en nuttige info.
Veel computer voor je geld
Tijdens het bestelproces veel gevraagd en goed antwoord gekregen. Redelijk flexibel in aanpassingen op een Megadeal pc, waaronder een 2 TB harddisk ipv 1 TB.
Levering was snel en Windows 10 lijkt goed geinstalleerd.
Snelle, krachtige pc die goed geprijst is dus!
Minder tevreden over een stel speakers dat ik heb ontvangen. Werkt niet op alleen USB poort ondanks mijn uitdrukkelijke navraag hiernaar. Blijven nu volhouden dat het wel zou moeten kunnen ondanks dat het op de door hun zelf als "bewijs" geleverde website staat dat de signal input van een 3,5 mm jack komt! Nu al weer enkele dagen stil. Ik hoop dat ze hier snel met een oplossing komen.
Goede prijs/kwaliteit verhouding
ik heb hier een krachtige pc gevonden voor een gunstige prijs. Wat prettig is dat er opties zijn voor uitbreiding van het standaard systeem. Zo heb ik gekozen voor een ssd ipv hdd. Levertijd is duurde een kleine week wat ik acceptabel vind als je bedenkt dat de pc niet geheel klaar op de plank ligt. Maar vooraf wordt niet aangegeven hoe lang de levertijd is, dat zou iets beter kunnen.
Goed(koop) maar kan beter!
Zeer lage prijzen, dit is de reden waarom ik deze website heb gekozen. Verder kan je zelf kiezen welke onderdelen je uit de pc wilt laten. Een minpuntje is, is dat ik pas na een week een mail krijg met het bericht dat mijn pc is verzonden. Nu is het afwachten tot ik hem krijg! Verder zal de communicatie ook verbeterd kunnen worden. Ik heb namelijk op facebook een berichtje gestuurd maar hier werd bijvoorbeeld niet op gereageerd. Verder ben ik wel heel blij met mijn aankoop en hoop ik dat hij snel geleverd word.
Krachtige PC voor een gunstige prijs
Ik was op zoek naar een nieuwe computer om o.a. de nieuwste games op te kunnen spelen met high/ultra settings.
Mijn oude PC is een Dell XPS 8300 uit 2011 waarmee ik wel tevreden was. Ik ben dus wederom weer bij Dell gaan kijken voor een nieuwe XPS. Helaas kon ik daar niet zelf de componenten samenstellen. Daarnaast had ik graag een NVIDIA GTX 1070 grafische kaart, die bij de XPS niet beschikbaar is. Vervolgens ben ik verder gaan kijken voor een Alienware maar deze zijn uiteindelijk veel te duur. Ik ben dus weer verder gaan zoeken en kwam ik onder andere uit bij Compustunt.
Daar kon ik de hele PC zelf samenstellen om te voldoen aan al mijn wensen. Uiteindelijk heb ik voor artikel ZS001 gekozen en o.a. de volgende componenten uitgezocht: CoolerMaster Silencio 550 behuizing, 16GB DDR4 2133 geheugen, Intel Core i7 6700K processor, SSD 240GB + HDD 1TB 7200 rpm, en natuurlijk de NVIDIA GTX1070 8GB DDR5 die ik zo graag wilde. Als ik deze vergelijk met een Alienware (Dell) met vergelijkbare componenten ben ik uiteindelijk 475 euro goedkoper uit!
De computer werd binnen 3 dagen verzonden. Na ontvangst kon ik deze meteen gebruiken zonder zelf nog iets te hoeven doen. Ik ben er zeer tevreden mee en de kracht/snelheid van deze PC is puur genot. Daarnaast heb ik behoorlijk wat centjes bespaard.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã