Televisie besteld, deze werd keurig binnen 1 dag geleverd. In de ochtend kreeg ik een telefoontje waarin werd vermeld hoelaat ongeveer de bezorger er zou zijn. Dat was prima op tijd.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vlotte levering in deze drukke tijden. Retour exemplaar Inventum mobiele airco, een van de weinige die op dit moment te krijgen is, zit in een wat gebutste doos, maar blijkt er als nieuw uit te zien.... もっと見る
企業が回答しました
Via Media Markt bij dit bedrijf gekomen en het is super bevallen. Mijn magnetron was defect en ik wilde dezelfde Inventum 325. Nergens meer te krijgen...... behalve hier. Top. Dacht dat het product vo... もっと見る
企業が回答しました
Samsung Slim soundbar met subwoofer. Super snelle levering! Goede werking en geluid, lekker stevig bass wanneer nodig ook. Mooi design, smal klein en classy. Boven mijn verwachtingen, kabels aansluiti... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Coolsound Superstore is dé specialist in elektronische producten voor consumenten. Van hoogwaardige soundbars en krachtige kledingstomers tot moderne waterkokers en meer – bij ons vind je alles om jouw huis comfortabel en innovatief in te richten. Wij staan voor kwaliteit, scherpe prijzen en uitstekende service. Ontdek ons brede assortiment en ervaar de nieuwste technologieën bij Coolsound Superstore!
連絡先
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

CoolSound からの回答
Goede keuzemogelijkheden en hierna…
Goede keuzemogelijkheden en hierna direct besteld en de volgende dag al geleverd.

Super snel
Zondagmiddag een stofzuiger besteld (via Blokker) en maandag al geleverd. Super!

Super vlot verzonden!
Super vlot verzonden! 21.35 besteld...volgende dag in huis. In goede orde ontvangen!
Dit was een goede keus om voor dit bedrijf te kiezen!

CoolSound からの回答
Ik ben zeer tevreden met mijn Nilfisk…
Ik ben zeer tevreden met mijn Nilfisk GM 80 stofzuiger die ik bij de Coolsound.nl heb gekocht. De prijs/kwaliteit van de stofzuiger is uitstekend . De levering was snel en efficiënt. Kortom, ik raad deze aanbieder en deze product aan.

Service
Na mijn bestelling, was deze snel onderweg. Door een storing bij PostNL raakte het pakket zoek. Met hulp van Coolsound kwam het pakket tevoorschijn en kon ik het snel bij een afhaalpunt ophalen !

Betrouwbare leverancier
Fire Stick besteld via eenvoudig bestelproces, correcte levering, gemakkelijke installatie, prima prijs/kwaliteit. Kortom; alles wat je mag verwachten van een betrouwbare leverancier.

Snelle levering en SUPER service
Om 22:00 uur een Loungestoel besteld en de volgende dag geleverd. Ik was niet thuis, maar ik werd netjes gebeld door de chauffeur dat het pakket bij de buren is afgeleverd.
Super service en zeer tevreden over de Loungestoel.

Snel en voordelig
Snelle levering, lage prijzen. Geen overdadige verpakkingen of papierwinkel. Het is voor de snelle beslissers, beperkte keuze en aantal op voorraad en op = op, dus voor de oplettende shopper.
PerfectVoor de eerste keer besteld
Voor de eerste keer besteld
Een tondeuse, van bestelling, betaling en levering, alles ging zeer gesmeerd
Een aanrader deze firma
Prima
Alles prima en netjes afgeleverd. Alles werkt prima.
Enig nadeel is, dat ik de stofzuiger bij Blokker heb besteld en het via coolsound wordt geleverd. Vraag is dan, via wie loopt de garantie.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。