CoolSound レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Televisie besteld, deze werd keurig binnen 1 dag geleverd. In de ochtend kreeg ik een telefoontje waarin werd vermeld hoelaat ongeveer de bezorger er zou zijn. Dat was prima op tijd.

5つ星のうち5の評価

Vlotte levering in deze drukke tijden. Retour exemplaar Inventum mobiele airco, een van de weinige die op dit moment te krijgen is, zit in een wat gebutste doos, maar blijkt er als nieuw uit te zien.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Via Media Markt bij dit bedrijf gekomen en het is super bevallen. Mijn magnetron was defect en ik wilde dezelfde Inventum 325. Nergens meer te krijgen...... behalve hier. Top. Dacht dat het product vo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Samsung Slim soundbar met subwoofer. Super snelle levering! Goede werking en geluid, lekker stevig bass wanneer nodig ook. Mooi design, smal klein en classy. Boven mijn verwachtingen, kabels aansluiti... もっと見る

企業情報

1. 電子機器会社

当該企業による記述

Coolsound Superstore is dé specialist in elektronische producten voor consumenten. Van hoogwaardige soundbars en krachtige kledingstomers tot moderne waterkokers en meer – bij ons vind je alles om jouw huis comfortabel en innovatief in te richten. Wij staan voor kwaliteit, scherpe prijzen en uitstekende service. Ontdek ons brede assortiment en ervaar de nieuwste technologieën bij Coolsound Superstore!

連絡先

レビューを書く

Zeer snelle levering

2025年12月10日

Beste Jan van Harselaar,

Dankjewel voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Als je in de toekomst nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

5つ星のうち5の評価

Er had ergens een server de hik…

Er had ergens een server de hik waardoor ik 9 mails ontving en onduidelijk was of de bestelling was gelukt. Maar binnen een paar tellen klantenservice aan de lijn, en die hadden in no time alles duideljk.Dag later aankoop in huis, alles in orde.

2025年12月9日

Beste J.W. van de Velde,

2025年12月7日

Beste Janneke,

TOP !

Duidelijk, correct en de scherpste prijs

2025年12月8日

Beste Patrick,

Snelle levering goede kwaliteit

2025年12月6日

Beste Truus,

5つ星のうち1の評価

Antwoorden niet

Product ontvangen dat helaas niet werkt. (Babyfoon) Al meerdere mails gestuurd naar dit bedrijf, maar nooit antwoord. Procedure via hun website gevolgd, ook geen antwoord. Wij blijven achter met een product dat niet werkt naar behoren.

2025年12月2日

Beste Dreirio V,

Zou u mij uw bestelnummer willen mailen? Dan kan ik voor u meekijken. Dit mag naar jdegeus@coolsound.nl

5つ星のうち5の評価

Goede prijs voor een showmodel, waar absoluut niets mis mee was. Snel geleverd. Geen trackandtrace ontvangen, contact opgenomen met de klantenservice. Snel en vriendelijk geholpen.

2025年11月28日

Beste Liesbeth,

Zeer levering

Zeer snelle levering in deze tijd van Sinterklaas. Product voldoet ,qua prijs en prestatie, prima. Voldoende aansluitingen om andere apparaten aan te sluiten.
Prima geluid met de juiste boxen.

2025年11月2日

Beste Gerard,

5つ星のうち1の評価

Fake?

The delivery company never received my order. Coolsound held onto my money and promised me that my order would arrive for almost a month. DPD, the delivery company, told me they were still waiting to receive my package 4 weeks after coolsound claimed to have sent it. When I explained this to coolsound, I was refunded immediately.

It would appear that either the item I ordered never existed, or the company has some serious internal issues with regards to communication. I don't know which is worse. The customer service I received was very poor, I don't believe my case was ever investigated by coolsound.

*Upon receiving the reply from coolsound, I am happy to concede that the fault may in fact have been with the delivery company. However, I feel that coolsound did not do everything they could have to complete my order - at no point did they offer to resend the item preferring instead to refund my money.

2025年11月10日

Hi Anon,

I am sorry to hear that you're not happy with our services.

It would seem that your package was lost in the process of sending the product.
It is likely that your package was lost in a warehouse from DPD in which they sort.

I can see that my colleague started an investigating after approximately 2 weeks after we had send the package. Our delivery time to Spain is 5-7 working days.
Within 5 days after starting this investigation I can see that she returned your money.

It would seem that the problem lies with DPD this time, they lost your package.
I am sorry for the inconvenience; however we did everything we could on our end to give you a good solution.

Kind regards,

Enorm tevreden

Snelle verzending ( binnen een dag ), goede prijs, stevige verpakking en goed product. Zal hier zeker nog eens kopen.

2025年11月27日

Beste Geertruida,

Snelle levering.

Snelle levering.
Geen problemen met bestellen.
Netjes verpakt verstuurd.

2025年11月21日

Beste Ad,

Goed en betrouwbaar

Goede, betrouwbareen correcte service!

- Je wordt op de hoogte gehouden van de verzending !
- Altijd telefonisch bereikbaar !
- product goed afgeleverd !

2025年11月22日

Beste Lin,

Super snel en goed spul

2025年11月19日

Beste Michel,

5つ星のうち5の評価

Snelle service en de goedkoopste

Snelle service ,je word goed op de hoogte gehouden, we zijn super tevreden.

2025年11月12日

Beste Caj,

5つ星のうち2の評価

Bij Coolsound sta je als klant inderdaad in de kou!

Tijdens het bestelproces op de website gelezen dat er een afstandsbediening werd meegeleverd.
Bleek na opening van de doos er niet bij te zitten, helaas. Na melding aan de klantenservice zou deze worden nagestuurd, door ' de leverancier', volgens mij had ik 'm bij Coolsound gekocht en niet bij hun leverancier'' enfin puntje bij paaltje beweren ze nu dat deze apart bijbesteld moet worden.
Kost bij Coolsound € 36,00 en de verzendkosten € 14,50 !??? voor een afstandbedieninkje
Bij Canton Nederland kost deze € 35,00 inclusief verzendkosten....
Wie het weet, mag het zeggen!
Overigens de levering was razendsnel, prima verpakt, administratieve afhandeling perfect. En de Canton Smart Connect 5.1 klinkt in combinatie met m'n bedrade actieve speakers als een dijk.
Ik twijfelde qua waardering. Als ze nu gezegd hadden, sorry we hebben een foutje gemaakt, wat kan gebeuren met al die artikelen, dan had ik 4 sterren gekozen. Hadden ze de afstandsbediening nagestuurd dan had ik 5 sterren gekozen. Nu balanceert het tussen 2 en 3 sterren.

2025年11月7日
5つ星のうち5の評価

Gewoon goed geleverd,alleen postnl laat…

Gewoon goed geleverd,alleen postnl laat te wensen over .

2025年11月12日

Beste Roy Soer,

5つ星のうち5の評価

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering!

2025年10月25日

Beste Bullet2008,

Goede communicatie

Goede communicatie, snelle levering..
Geleverd wat besteld was.

2025年10月23日

Beste Jaap,

Ik ben dik tevreden

Ik ben dik tevreden, want het is op tijd geleverd en goed aangekomen.

2025年9月24日

Beste Suzan van Lierop,