Televisie besteld, deze werd keurig binnen 1 dag geleverd. In de ochtend kreeg ik een telefoontje waarin werd vermeld hoelaat ongeveer de bezorger er zou zijn. Dat was prima op tijd.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vlotte levering in deze drukke tijden. Retour exemplaar Inventum mobiele airco, een van de weinige die op dit moment te krijgen is, zit in een wat gebutste doos, maar blijkt er als nieuw uit te zien.... もっと見る
企業が回答しました
Via Media Markt bij dit bedrijf gekomen en het is super bevallen. Mijn magnetron was defect en ik wilde dezelfde Inventum 325. Nergens meer te krijgen...... behalve hier. Top. Dacht dat het product vo... もっと見る
企業が回答しました
Samsung Slim soundbar met subwoofer. Super snelle levering! Goede werking en geluid, lekker stevig bass wanneer nodig ook. Mooi design, smal klein en classy. Boven mijn verwachtingen, kabels aansluiti... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Coolsound Superstore is dé specialist in elektronische producten voor consumenten. Van hoogwaardige soundbars en krachtige kledingstomers tot moderne waterkokers en meer – bij ons vind je alles om jouw huis comfortabel en innovatief in te richten. Wij staan voor kwaliteit, scherpe prijzen en uitstekende service. Ontdek ons brede assortiment en ervaar de nieuwste technologieën bij Coolsound Superstore!
連絡先
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Prima service !
Mijn bestelling werd reeds de volgende dag geleverd .
Het artikel voldeed geheel aan mijn verwachtingen , ook de communicatie was uitstekend .

CoolSound からの回答
woensdag 2-7 mobile airco besteld bij…
woensdag 2-7 mobile airco besteld bij coolsound.
op website bij betrefende airco vermelding nog 2 stuks in voorraad wees er snel bij. Na bestelling mail met order bevestiging en direkt erna een mail met uw order wordt verzonden.
tot mijn verbazing krijg ik maandagmorgen een mailtje een mailtje dat de order geanuleerd is omdat de voorraad niet klopte. dit gaat er bij mij niet in dat ze daar na 4 dagen achterkomen en dat het bedrag teruggestort gaat worden. Nu maar afwachten wanneer dit gaat gebeuren in deze periode waar bij de meeste bedrijven zijn uitverkocht.woensdag 9-6 de gevraagde gegevens doorgeven en tot op heden nog steeds niet gehoord, wel al betaald op 2-7 maar tot op heden nog steeds niets terug gestort. Na telefonisch onderhoud met zeer vriendelijke jongenman alles opgelost. maar service behoeft zeer zeker nog kwaliteitsverbetering, vandaar mijn 3 sterren.

Scherpe prijs
Scherpe prijs, snelle levering, nette communicatie en voldoende voorraad.

CoolSound からの回答
Eerst zeggen ze dat ze een nieuw…
Eerst zeggen ze dat ze een nieuw koffiezetapparaat opsturen die sturen ze op en vragen aan mij of ik hem retour weer kan opsturen omdat ze het geld ook al hadden terug gestuurd ik heb gezegd dat ik dit niet ging doen als ik niet deed kreeg ik een deurwaarder terwijl hun een grote fout maakte ik heb gezegd zorg maar dat je het pakket ophaalt omdat ik 10 kilometer moet rijden dat kon allemaal niet daar is het een groot shit bedrijf mensen meeslepen in jullie fouten en met de klantenservice is niet normaal te praten

Goede prijs, snelle levering
Goede prijs, snel geleverd. Alleen de verpakking kon beter.

CoolSound からの回答
Snelle verzending en goede prijs
Snelle verzending en goede prijs .zelfs op zondag besteld, maandag geleverd.

Behulpzame klantenservice
De eerste levering (airco) voldeed niet en dankzij de behulpzame klantenservices werd snel een nieuwe airco geleverd en de oude meegenomen. Goed geregeld.

Razendsnelle levering
‘s-Avonds een grill apparaat besteld. De volgende dag keurig aan huis bezorgd. Bizar snelle levering!

CoolSound からの回答
Pink Skateboard instead of Red???
Ordering process is legit. Product image is extremely off. Yes i checked the product to make sure i got the correct one its pink?? Then put a pink image on the website not fake harsh crimson red
Het duurt even
Prolemen in de logisieke keten waardor het langer duurt. Klanteservice vriendelijk en behulpzaam
Service is top
Had een hele mooie step besteld voor onze zoon. Helaas bleek dat het stuur speling bleef houden en scheef ging staan. Dit werd snel opgelost door CoolSound, er werd zelfs meegedacht over het retour sturen, daar dit lastig was qua formaat. Al met al hebben ze me echt verrast door een stap extra te zetten. Eind goed al goed, zoon is blij met een mooie stuntstep en de oude is terug naar de leverancier.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。