レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Köpte sallad i salladsbaren inne pÃ¥ Nya Coop backaplan Saluhall inga konstigheter!!! Köper dagligen en sallad Men just idag valde jag att ta med hem ej till jobbet Döm om min förvÃ¥ning nÀ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag brukar gÃ¥ in i Coop vid jÀrnvÀgsstationen i Stockholm !. DÀr har dom plock mat delen !. JÀtte frÀscht och smakrikt ! NÀr jag reser till Stockholm och har varit dÀr nÃ¥gra timmar oh sen Ã¥ker h... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nu nÀr momsen sÀnktes dagarna innan höjder de priserna och nÀr vÀrmer om sen sÀnktes sÃ¥ sÀnkte de priserna med 10 öre köpte en mjölk kostar 20 kr innan kostar 19,90 nu. De har inte stÀngt priserna all... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Coop plockmat Stockholm jÀrnvÀgsstationen JÀtte gott !

Jag brukar gå in i Coop vid jÀrnvÀgsstationen i Stockholm !.
DÀr har dom plock mat delen !.
JÀtte frÀscht och smakrikt !
NÀr jag reser till Stockholm och har varit dÀr några timmar oh sen åker hem igen , så går jag in och plockar , kan varmt rekommendera denna stÀlle !.
Janne Karlsson Edholm

2026幎4月14日
5぀星のうち1の評䟡

Anche se servirà a ben poco ma comunque

Anche se servirà a ben poco ma comunque lascio la mia recensione. Le coop in generale mi i hanno dato l' impressione che prendano per i fondelli i consumatori. Prezzi che si alzano da una settimana all'altra senza motivo, servizio al quanto scadente e superficiale ma credo siano disposizioni più che il personale. Per non parlare dell' ultima che ho imparato oggi. Praticamente se vuoi la busta piccola devi chiederla alle casse automatiche altrimenti loro automaticamente ti danno la grande. Praticamente voglia di lavorare saltami addosso 🙆

2026幎4月15日

Ipercoop di Vigonza PD personale

Ipercoop di Vigonza PD personale impreparato i loro sbagli li fanno pesare ai clienti ho fatto la spesa di cui 45€ di prodotti coop con la promo bullone 10€ ogni 30 prodotti coop) esco mi accorgo che nel conto Ú indicato una confezione di olio fior fiore coop al prezzo di € 11.99 che non ho acquistato, alla reception dopo che ho esposto il problema la responsabile mi rende € 9.60 chiedo il motivo visto che nel conto Ú indicato € 11.99 mi risponde che non capisco nulla che lo sconto del bullone Ú spalmato su tutti i prodotti coop del conto, faccio notare che anche senza quella bottiglia d'olio avrei raggiunto lo stesso e superato i 30 euro ma nulla da fare purtroppo l'ignoranza supera la matematica.....auguro la chiusura di tutti i punti coop

2026幎4月11日

ISBITAR NÄR JAG SKULLE ÄTA MIN KYCKLINGSALLAD UTAN KOMPENSATION

Köpte sallad i salladsbaren inne på Nya Coop backaplan
Saluhall inga konstigheter!!! Köper dagligen en sallad
Men just idag valde jag att ta med hem ej till jobbet
Döm om min förvÃ¥ning nÀr all protein kyckling var stenbitar djupfrysta 😔
Ville inte åka 3 mil tillbaka
NÀmnde då dagen efter till salladsbarens personal
som bara ryckte på axlarna
Men kompensation ABSOLUT INTE
HADE DETTA VARIT ICA MAXI KAN JAG GARANTERA
ATT PRISAVDRAG HADE GJORTS SOM MINST
MEN COOP /NEJ

2026幎4月12日
5぀星のうち1の評䟡

Försöker gÃ¥ in och titta pÃ¥ veckans

Försöker gå in och titta på veckans reklamblad. Vad hÀnder? Det dyker upp en ruta med Vi anvÀnder cookies.
LÀngst ner står olika alternativ - Anpassa ditt val - Lista över alla cookies - LÀs mer. Jag går in på anpassa ditt val.
Det fungerade inte då det inte går att Àndra ett enda val.
Och jag vill aldrig godkÀnna nÃ¥gra cookies. Men varken om Àr man medlem eller ej i Coop sÃ¥ mÃ¥ste man godkÀnna en JÄ..... massa cookies för att kunna lÀsa reklam bladet. Vad jag upplever Àr att Coop mer och mer liknar en diktatur.

2026幎4月13日

Dyraste butiken i Malmö.

Nu nÀr momsen sÀnktes dagarna innan höjder de priserna och nÀr vÀrmer om sen sÀnktes så sÀnkte de priserna med 10 öre köpte en mjölk kostar 20 kr innan kostar 19,90 nu. De har inte stÀngt priserna alls tvÀrtom de har höjt dem Jag har inte ett dugg förvånad att gå på allt Det var ett superkassa och super dyra. Du skulle kunna gå på bensinmacken och handla billigare.

2026幎4月1日
5぀星のうち1の評䟡

Bullizzato dalla responsabile del punto vendita

Negli anni ne ho viste di tutte, prezzi inveriti, merce mancante per settimane, elementi estranei in una bevanda gasata, corsie privilegiate alle casse solo per chi vogliono loro. Ieri però si sono superati, sono stato bullizzato dalla responsabile di un punto vendita perchÚ avevo perso il bancomat. Con tutte le migliaia di euro spesi in sto posto se questa Ú la ricoonscenza non darò più un centesimo per pagare lo stipendio di queste persone

2026幎4月1日

NOT THE CO-OP!

Don't think people realise this is a Swedish online retailer, not the terrible Co-Op in the UK who sells expired food products... who are getting off scot-free!

2026幎3月18日

Ingen goodwill till kund som Àr Coopmedlem

Hade köpt en tidning som jag skulle ge bort. NÀr jag kom hem visade det sig att den som skulle fÃ¥ tidningen redan hade den. Åkte tillbaka med tidning till Coop i HÀrnösand och kvitto inom en timme (pÃ¥ kvittot stod datum tid nÀr jag handlat). VÀldigt otrevligt bemötande dÃ¥ jag jag ville byta tidning. De upplyste mig att jag kunde ha lÀst den och att jag inte fick byta den Var Àr goodwill för en stamkund med Coop medlemskap?

2026幎3月15日
5぀星のうち1の評䟡

Store system failure and no response to complaint

placed a click-and-collect order at the Co-op North Lane, Aldershot store on 7 February.

When I arrived, staff had not been informed that the online system had gone live and initially did not know how to process the order. Several items were priced higher online than on the shelf in store, an automatic substitution charge was applied, and I was charged for very poor-quality carrier bags.

I sent a detailed complaint to Co-op customer services on 7 February and have followed up twice, including an escalation. I have still not received any acknowledgement or response.

The most disappointing aspect is not the store issue itself, but the complete lack of response to a customer complaint.

2026幎2月7日
5぀星のうち1の評䟡

Ansökte om ett kreditkort men trots

Ansökte om ett kreditkort men trots inkomst vÀl över kravet och inga anmÀrkningar någonsin så fick jag avslag. Hade bland annat tÀnkt att börja handla mer på Coop och samla bonus, men så blir det nu inte.
Uppfattar avslaget som så pass krÀnkande att det inte finns någon anledning att ha kvar medlemsskapet heller.
I fortsÀttningen blir det Ica. FÀrdigsnackat!

2026幎3月13日
5぀星のうち1の評䟡

Långvarig kund men mycket dålig hantering av onlinebestÀllningar

Jag har varit kund hos Coop Sverige i flera år och handlar både i min lokala Coop-butik och via deras onlinehandel. Varje månad lÀgger jag flera tusen kronor av min matbudget hos Coop.
TyvÀrr har mina erfarenheter av onlinebestÀllningar ofta varit problematiska. Det saknas ofta varor och jag får ersÀttningsprodukter som knappt liknar det jag faktiskt bestÀllt. Exempelvis har jag fått kycklingpasta istÀllet för oxfilépasta och helt andra produkter Àn de jag valt.
Den hÀr gången bestÀllde jag ett större antal ostar som låg ute på kampanj. Först togs ostarna bort från min order utan att någon ersÀttningsvara erbjöds.
Sedan levererades inte ordern alls.
Trots att leveransen aldrig kom har jag fortfarande inte fått någon återbetalning, trots att det nu har gått drygt en vecka.
Det mÀrkliga Àr också att min vÀn som bor granne med mig bestÀllde samma ost efter att jag tipsat henne om kampanjen. Hon fick sin leverans med ostar trots att hennes bestÀllning gjordes flera timmar efter min.
Jag har pratat med kundtjÀnst två gånger och mejlat flera gånger utan att få en lösning på problemet.
Om Coop gör ett misstag i sitt system ska det inte drabba kunden, och i detta fall kÀnns hanteringen både orÀttvis och oprofessionell.
Leveransen dagen innan saknade varor och Àven den orden har jag inte fått hjÀlp med.
BestÀller 1-2 dagar i veckan online.
LÀgger nÀrmare 50.000kr per år som kund. Men får trots det inte en rimlig kompensation för allt detta och dessutom otrevligt bemötande.

KÀnns otacksamt att vara medlem hos Coop, och har nu valt att storhandla i andra butiker.

Brukar sÀllan lÀmna dåligt omdöme, utan ser helst till att försöka lösa detta. Men efter hur många mejl som helst så står Coop fast vid sitt beslut att inte lösa detta. DÀrav dåligt omdöme nu.

2026幎3月4日
5぀星のうち1の評䟡

Provade med hemleverans från Coop i

Provade med hemleverans från Coop i Norrköping. Kommer inte att bli fler gånger. Killen som levererade mina kassar dumpade dessa i entren, jag bor lÀngst upp. Men han var vÀl mer upptagen av sitt mobilsamtal han hade Àn lÀsa instruktionerna att han skulle ringa på dörren.

2026幎2月27日

Peggioramento dei servizi della Coop

Buongiorno,
ieri sera 23 febbraio2026 ho fatto la spesa al piccolo supermercato Coop a Calenzano,
Mi sono trovata malissimo,quando sono arrivata alla cassa, ho trovato una cassiera che si vedeva chiaramente che era scocciata, scaraventava i prodotti sul nastro senza la minima accortezza. Scortese e poco empatica. Faccio assiduamente la spesa alla coop ma ultimamente questa frenesia e poco tatto verso il consumatore si verifica sempre più spesso... Non Ú assolutamente vero che la Coop sei tu
Tendo a precisare che faccio assiduamente

2026幎2月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス