Sjovt at COOR nu ogsÃ¥ tror, at det er en god service at bede folk om her pÃ¥ Trustpilot at skrive til dem og dele deres dÃ¥rlige oplevelse ! Hvad er det prÊcis i ikke forstÃ¥r ved de kommentarer, som er... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Personal utförde inte stÀdning pga " för mycket saker kvar i köket)- 3 kastruller och 4 böcker. Och att det kommer finnas saker kvar,meddelade jag dom tidigare sÃ¥ svaret var: vi stÀdar isf de ytor vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jobbade dÀr i 30 Ã¥r och inte ett tack ens nÀr man gÃ¥r i pension, fanns aldrig nÃ¥gon bra kommunikation mellan chef och anstÀlld, aldrig nÃ¥gon som kom och sa att du gör ett bra jobb under hela denna ti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Med vores facilitetstjeneste tager vi det overordnede ansvar for at designe et attraktivt og smart kontor som er den ideelle arbejdsplads. BesÞg Coors hjemmeside i dag!
é£çµ¡å
KnarrarnÀsgatan, Kista, ãã³ããŒã¯
- www.coor.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 55ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Sjovt at COOR nu også tror
Sjovt at COOR nu også tror, at det er en god service at bede folk om her på Trustpilot at skrive til dem og dele deres dårlige oplevelse ! Hvad er det prÊcis i ikke forstår ved de kommentarer, som er skrevet herinde primÊrt omkring hvor dårlig jeres kantinelÞsning er? At bede folk om at skrive til en mail adresse for at uddybe en i forvejen uddybende kommentar er jo latterligt. I ved jo prÊcis at der trÊnger til at blive strammet op i mange af jeres kantiner. Men det er jo nemt at sende aben tilbage igen - så er man fri for at gÞre mere.
Respektlöst och inkompetent bolag
Jag var anstÀlld hos detta bolaget i 2 veckor genom ett bemmaningsbolag. På måndagen på den tredje veckan blir jag kallad på ett möte. Då har det skett en "omplacering" internt jag förlorar då jobbet trots att mina chefer på COOR hÀvdar att de var nöjda med mitt arbete.
Att denna omplacering skulle ske hade de inte heller meddelat till mitt bemanningsbolag så de blir tvungna att betala ut lön i 2 veckor utan jobb. Dessutom uppdagade jag dagen innan denna "omplacering" att min tjÀnst var ute på arbetsförmedlingens hemsida. Alltså har de ljugit för mig bemanningsbolaget och ersatt en medarbetare de hÀvdar de Àr nöjda med utan att kunna förklara varför.
Jag har sÀllan mött så vÀrdelösa chefer som första veckan hotar med att man ska förlora jobbet om man inte sköter sig perfekt. Detaljstyrning och allmÀnt dåligt arbetsklimat på grund av dålig ledarskap gör den korta tiden som anstÀlld hos COOR till ett av de sÀmsta företagen jag har haft missnöjet att arbeta med i mitt korta arbetsliv.
Jag vÀdjar er arbetstagare som söker jobb och företag som övervÀger COORs tjÀnster. TÀnk om och gör det inte.
Hvis man kunne give 0 stjerner
Hvis man kunne give 0 stjerner, havde jeg givet det!

DÃ¥lig kundservice
Dålig kundservice. Kunde ej svara på en enkel fråga angående priser. Valde att skicka runt oss istÀllet.

Meget dÃ¥rlig oplevelse med Coor ServiceâŠ
Meget dårlig oplevelse med Coor Service i Fredensborg Kommune
Meget dårlig ledelse og uretfÊrdig behandling af medarbejdere. Servicelederen ansÊtter og giver fordele til sine familiemedlemmer (kone, mor, far, bror osv.). Nogle bliver fyret uden grund, mens andre får lÞn uden at arbejde. Meget uprofessionelt firma.
Der er tilfÊlde, hvor medarbejdere bliver fyret uden grund, mens familiemedlemmer eller venner får stillinger i stedet. Arbejdspladsen er desuden beskidt og dårligt organiseret, fordi der mangler kontrol og ledelsen

Coor Service Management ããã®åç
Fick vÃ¥rt golv förstört efter storstÀdâŠ
Fick vårt golv förstört efter storstÀd från Coor. Det var först tillmötesgående men nÀr de lÀmnade över Àrednet till Reklamationsavdelnignen så var det helt plötsligt inte de som hade gjort något fel. Man hade stÀdat som vanligt.
Hold jer vÊk fra den virksomhed DÃ¥rligtâŠ
Hold jer vÊk fra den virksomhed Dårligt ledelse og arbejdsmiljÞ falsk og uprofessionelt kollega fårligt at spise i deres kantiner da det er ikke styre på hygiejne og sjusker alle steder

Coor Service Management ããã®åç
Personal utförde inte stÀdning pga "âŠ
Personal utförde inte stÀdning pga " för mycket saker kvar i köket)- 3 kastruller och 4 böcker. Och att det kommer finnas saker kvar,meddelade jag dom tidigare så svaret var: vi stÀdar isf de ytor vi kommer åt. Men så blev det inte,dom åkte dÀrifrån bara Pà ANNAT UPPDRAG och debiterade mig med 1700:- Vilken pissföretag. Bra sÀtt att tjÀna pengar,debitera 1 kund för ingenting och ta stÀduppdrag samtidigt på annat stÀlle

Tidligere ansat COOR
Jeg vil meget kraftigt anbefale at holde jer langt vÊk fra COOR.
Jeg har tidligere vÊret ansat og aldrig har jeg mÞdt så uprofessionelle ledere som overhovedet ikke tager ansvar for deres ansatte.
For slet ikke at snakke om arbejdsmiljÞet er så forfÊrdeligt så er der totalt mangel på kommunikationen og professionalisme.
De tilbageholder mine penge hele tiden. Kommer med dårlige undskyldninger og direkte
usandheder. De lÊgger rÞret på eller griner når man kommer med frustrationer samt prÞver at finde lÞsning på tingene.
ALDRIG i mine 40 år på arbejdsmarkedet har jeg oplevet noget lignende.
Jobbade dÀr för nÃ¥gra Ã¥r sedan men saâŠ
Jobbade dÀr för några år sedan men sa upp mig pga kass ledning och dåligt bemötande från bla. gruppchefen för måltidsvÀrdar och regionchef.
NÀr man gav kritik eller bad om hjÀlp så blev man med varningar och hÀrskartekniker. NÀr vi jobbade 12 timmars pass så fanns det inte alltid tillrÀckligt med mat till all personal trots att dom drog pengar från lönen för maten. Maten var av riktigt dålig kvalité till personalen. Man skulle bara vara tyst och inte klaga på något för då blev man hotad med uppsÀgning m.m
Jag rekommenderar inte nÃ¥gon att jobba pÃ¥ Coor âSignatur by coorâ om man vill ha bra arbetsmiljö och kÀnna sig trygg.
Det Àr hög personalomsÀttning på måltidsvÀrdar och många har sagt upp sig pga ledningen.
Nakskov politistation er efterhÃ¥nden sÃ¥âŠ
Nakskov politistation er efterhånden så mÞjbeskidt, at den udgÞr en sundhedsrisiko. Bla. er en affaldspose efterladt på trappen og indholdet er begyndt at rådne. Der har ligget jord på gulvet i en uge og jeg kunne blive ved. Hver gang vi klager bliver rengÞringen dårligere - det virker som en krig fra Coor's side.

Jobbade dÀr i 30 Ã¥r och inte ett tackâŠ
Jobbade dÀr i 30 år och inte ett tack ens nÀr man går i pension, fanns aldrig någon bra kommunikation mellan chef och anstÀlld, aldrig någon som kom och sa att du gör ett bra jobb under hela denna tid så Àr glad nu för pensionen men tÀnker på andra som Àr kvar
så börja aldrig jobba dÀr!

Coor Service Management ããã®åç
Den fÞrste mÃ¥ned var en positivâŠ
Den fÞrste måned var en positiv oplevelse og bedre end vores tidligere kantine.
Men nu er niveauet klart dårligere end tidligere og mange Þnsker den tidligere kantine tilbage, som vel og mÊrke blev ud skiftet pga maden.
Også brÞdet er blevet helt elendigt!

Coor Service Management ããã®åç
DesvÊrre mÃ¥ jeg give anmeldelserne afâŠ
DesvÊrre mÃ¥ jeg give anmeldelserne af kantinendriften fra andre helt ret. Kantinen er bÃ¥de blevet markant dyrere og dÃ¥rligere efter Coor tog over, hvor jeg arbejder. De laver portionsanrettet mad og det gÃ¥r altsÃ¥ bare ikke med de miniput-portioner, de serverer, nÃ¥r man er en mand pÃ¥ mere end 190 cm. SÃ¥ kan man beâ om noget mere, men hvis de sÃ¥ giver 20 procent mere gÞr det ikke den store forskel. Det vil sÃ¥ vÊre helt fint, hvis man kunne fÃ¥ noget lÊkkert tilbehÞr, men nogle gange er der kun salater og ting man smÊkker pÃ¥ rugbrÞd, og det passer bare ikke godt sammen med en varm ret. VedrÞrende smagen er det lidt dag til dag. I Þvrigt bÞr dem, der lÊgger menuen op online fÃ¥ sig et stavekursus, og det er ikke bare kun smÃ¥ fejl, men fra tid til anden sÃ¥ meningsforstyrrende, at man bliver decideret i tvivl om menuen.
Glad for, at jeg snart skifter arbejde, forhåbentligt er COOR ikke ansvarlig dér

Det Àr oÀrligt företag
Det Àr oÀrligt företag! Jag har ansökt jobbet hos dem! De Àr oÀrligt mot mig.

Coor Service Management ããã®åç
Dårlig ledelse med store armbevÊgelser
Dårlig ledelse med store armbevÊgelser, tilgodeser på ingen måde deres ansatte, går man ned med stress bliver man fyret, istedet for at kigge indad og se på hvorfor folk går ned med stress, oven i hatten er julegaver julefrokost mm sparet vÊk...kan absolut ikke anbefale nogen med respekt for sig selv at arbejde for det firma

Hurtig og kvalitet - online
Hurtig og kvalitet online.
Jeg kan kun anbefale COOR online, vi kÞbte havemÞbler.
De kom hurtigt.
De er virkelig en god kvalitet.
Mega tykke hynder.
Meget nemt at samle ( kun få skruer )
Alt i alt lÊkkert.
Elendig og dyr buffet på statslig arbejdsplads
Kantinen i den offentlige virksomhed hvor jeg arbejder er under al kritik.
De seneste måneder er buffeten blevet mindre og mindre og prisen stiger hele tiden.
Fantasien i retterne svarer til det en studerende ville lave på lavbudget. En dag har man vegetarkost og der er så ingen retter med kÞd til os andre.
Vi er gået fra 4-5 lÊkre blandede salater til 2 middelmådige salater og en skål med iceberg - en med tomater osv.
FÞr var der også et par oste og lidt kiks - det er også sparet vÊk.
Det kunne vÊre at i skulle give jeres kokke en ordentlig lÞn - så de rent faktisk brÊnder for det de laver og får lavet nogle lÊkre retter til glÊde for jeres kunder - som i bÞr lytte lidt mere til.
Hele det foretagende lugter af lavpris og det går så ud over os kunder som får en rÞvsyg og uinspirerende mad.
Jeg hÞrer dagligt fra venner andre steder hvor lÊkker og inspirerende en buffet de har pÃ¥ deres arbejde. Men det er Ã¥benbart ikke noget Coor evner at kaste sig ud i. Mage til kedelig buffet skal man lede lÊnge efter ð«€

Coor Service Management ããã®åç
To those who say the reviews are basedâŠ
To those who say the reviews are based on past experiences, I must say that's completely false. I was mistreated just for calling to ask for a cleaning job offer to know if it was possible to apply to it even if I don't know Danish yet. The woman on the phone interrupted me to tell me "call us when you speak Danish" in a very rude manner. Thanks for letting me know what kind of consideration you have for foreigners.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ