Tuincentrum Coppelmansレビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Dank voor jullie geweldige en vriendelijke service met ons tuinstel. UIt coulance zonder problemen de stoelen vervangen die problemen gaven. Zo hoort een goed bedrijf te werken top.

5つ星のうち1の評価

1 zak kamado houtskool gekocht voor 30 euro. Wordt niet warm en is gewoon nat. Grote mond van klantenservice gekregen na bellen. Niks kopen hier

5つ星のうち1の評価

Grote plant gekocht op hydrocultuur bij coppelmans oirschot. Bij thuiskomst bleek het metertje kapot te zijn. Contact hierover gehad, we konden met de plant terug komen om een nieuw metertje t... もっと見る

企業情報

1. ガーデン センター
  2. ガーデン家具
  3. アウトドア家具店
  4. ペットショップ
  5. ペット用品店
  6. 獣医

当該企業による記述

Al ruim 60 jaar is Tuincentrum Coppelmans een familiebedrijf dat leeft voor alles dat groeit en bloeit. Bij Coppelmans draait alles om hard werken, oog voor detail, en het leveren van producten van de hoogste kwaliteit. Een bezoek aan ons tuincentrum is een beleving: geniet van ons dagverse assortiment, sfeerkamers, prijswinnende kerstshows en het tuincafé voor een overheerlijke lunch. Onze medewerkers staan altijd klaar om van uw bezoek een onvergetelijke ervaring te maken.

連絡先

レビューを書く

Geweldige service

2026年7月1日

Coppelmans Oss zeer klantonvriendelijk

heb 6 dagen geleden een grote hangpot met plantjes gekocht bij Coppelmans in Oss. Vanwege het warme weer (35 graden) heb ik de plant 2 nachten binnen gezet. Tot mijn grote schrik zag ik de volgende dagen 6 grote volwassenen taxuskevers 's avonds vanuit de plant in mijn woonkamer lopen. Het feit dat er binnen 6 dagen na aankoop 6 volwassen taxuskevers uit de potgrond omhoogkwamen, is het wettelijke bewijs dat de plant met deze verborgen plaag is geleverd. In de winkel gaven ze aan dat deze taxuskevers erin waren gevlogen. Taxuskevers zijn zeer besmettelijk voor anders planten, ze vreten de wortels kapot en kunnen niet vliegen!! Verder heb ik geen planten in of buiten mij huis, dus de besmetting moet vanuit de hangplant zijn. Ze hebben snel even de kluit onderzocht en konden zo snel niks vinden. De larven zijn bijna niet met het blote oog te zien! Ik heb ze nog een foto laten zien van de Taxuskevers die in mijn huis liepen maar ondanks dat kreeg ik geen geld terug, zelf geen waardebon.
Coppelmans Oss gaat liever alles ontkennen, dan dat ze moeten toegeven dat ze nu planten verkopen met een taxusplaag! Want dan is de schade natuurlijk niet te overzien. Het kan gebeuren dat er bij de kweek larven in de potgrond hebben gezeten, daar kan niemand wat aan doen. Maar als je als winkel gelijk in de ontkenning gaat en zo met klanten omgaat!! Echt ontzettend slechte service!!!

2026年6月20日
5つ星のうち4の評価

Tuincentrum Coppelmans:

Tuincentrum Coppelmans:
Prachtige ruime winkel. Ook heel ruim gesorteerd met veel en van alles in en om groen, voor huis en tuin.

Best hoge prijzen.

En: sinds de verbouwing MOET je de hele winkel door! Verplicht. Je kunt nergens een kortere route nemen. Wat heel handig is als je precies weet wat je wilt kopen en dan direct door naar de kassa wil gaan.

Dat vind ik een flink nadeel!
Ik wens dat Coppelmans een of meerdere short-cuts maakt voor de gewaardeerde clientèle. (Voorbeeld: IKEA!!!!)

2026年5月26日
5つ星のうち1の評価

Er valt nog veel te verbeteren

Er valt nog veel te verbeteren. Ik was er vrijdag. Ik ben 83 j. en loop moeilijk. Maar een winkelwagen helpt wel. Ik had in korte tijd een mooie bloeiende boom uitgezocht. Maar toen begon de zoektocht naar de uitgang. Ik heb een kwartier tot 20 minuten lopen zoeken. Nergens een bordje met nooduitgang te vinden, ook de kassa werd nergens genoemd.
Ik sprak een medewerken aan en vroeg vriendelijk waar de kassa was. En zei dat ik nergens een verwijzing kon vinden. Het antwoord luidde: we zijn aan het verbouwen en kunnen nu geen borden plaatsen, die zouden we dan iedere dag moeten verzetten !!!! Ik dacht wat zal de brandweer daarop zeggen. Tot slot ben ik via de ingang gaan betalen, ondanks het protest van de medewerker. Ik ga daar nooit meer naar toe, ik ga op een andere plek mijn bloeiende planten halen.

2026年5月22日
5つ星のうち1の評価

Vraag altijd de kassabon!!!

Vraag altijd kassabon. Al vaker meegemaakt dat die niet klopt en altijd in nadeel van klant. Net weer op een bedrag van €20,= , €3,60 teveel gerekend!!
Antwoord van de irritante kassa dame: " we hebben maar 2 handen en doen ons best". Het woordje "sorry" kwam er niet uit.

2026年5月6日
5つ星のうち1の評価

Geven geen geld terug na aankoop

Geven geen geld terug na aankoop. Helaas las ik dat pas op de kassabon ná de aankoop. Zeer klantonvriendelijk beleid. Je bent dus verplicht om terug te gaan om je geld alsnog daar uit te geven. Laatste keer voor mij.

2026年4月12日

Zoek ik een citroenplant

Zoek ik een citroenplant, zie ik bij coppelmans in Oss er een prijs staan van € 22,99 vervolgens ga ik naar bestellen staat er € 39,99 !!!! Dus bellen, nee is echt € 39,99 zegt die dame en het zou een fout van google zijn.
Terwijl coppelmans zelf de tekst aanlevert.
ERG ONBETROUWBAAR

2026年3月30日

Tuincentrum coppelmans Oss

Vandaag voor het werk veel planten gekocht bij coppelmans in Oss.
Werden heel fijn en goed geholpen door KIM
Kregen goede uitleg en advies
Komen zeker weer eens terug

2026年3月17日

Onaardig personeel Veldhoven

Vreselijk onaardig personeel in het restaurant, met name een iets oudere dame zal wel een leidinggevende zijn kent het woord vriendelijkheid niet en is erg onbeschoft. Zo jaag je klanten wel weg in een zaak die net open is.

2026年2月6日
5つ星のうち2の評価

Een zeer brutale en onvriendelijke…

Een zeer brutale en onvriendelijke kassamedewerker. Waar de klant een vriendelijke opmerking maakt wordt deze niet begrepen en zeur uitgelegd. Wanneer de klant weer weg is wordt deze even uitgebreid met een collega besproken. Niet heel netjes en zeker niet klantvriendelijk. Ik zelf had een vraag…..dit leek eigenlijk ook al te veel. Volgende keer skip ik Coppelmans Deurne.

2026年1月22日
5つ星のうち2の評価

Het prachtig verbouwde tuincentrum van…

Het prachtig verbouwde tuincentrum van Coppelmans Valkenswaard was voor ons altijd een beetje feest om te bezoeken. Niet in de laatste plaats om het sfeervolle restaurant wat het eerste jaar bijzonder smaakvolle gerechten aanbood voor redelijke prijzen met een klantvriendelijke service. Maar de laatste maanden holt de service achteruit (o.a.geen piepersysteem meer en alleen maar wachten op je gerecht). De prijzen stijgen en de kwaliteit van de gerechten holt achteruit. De kipsate bestaat uit 3 blokjes kip met veel saté saus over de frites gekledderd, de kipsalade uit een bak ijsberg stronken met twee in plakjes gesneden kipfilet en een paar kaas flakes voor €12,50 is echt voor ons de limiet.
In het begin hebben wij bij veel mensen het restaurant aanbevolen, maar schamen ons daar nu een beetje voor.
Wij hopen dat het oude niveau nog terug komt anders voor ons geen bezoek meer aan het restaurant

2026年1月9日

Prachtig Tuincentrum in Nuenen

Ik kom jaren bij Coppelmans Tuincentrum in Nuenen. Het is echt een heel mooi tuincentrum en vooral met kerst halen ze alles uit de kast. Restaurant is gezellig en eten lekker. Er is een mega grote
Indoor speelhal die gratis is voor kinderen, het lijkt bijna op Monkeytown.
Echt fantastisch voor kinderen !
Ik kan niks negatief zeggen.

2025年12月20日
5つ星のうち5の評価

Coppelmans Valkenswaard fijne winkel met sfeervol restaurant.

Ik en mijn vrouw komen zeer graag bij Coppelmans Valkenswaard. Sinds de verbouwing nu bijna 2 jaar geleden is het een hele mooie winkel geworden met voor 5 euro een uitstekend ontbijt. Ook het restaurant ziet er altijd sfeervol uit en ook het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk. Ook de eigenaar Bas verdiend een pluim van ons. Hij zorgt goed voor zijn personeel hebben wij het vermoeden omdat sinds hij de leiding heeft bij Coppelmans Valkenswaard er veel in positieve zin is veranderd. Vonden het vroeger een heel stuk minder.

2025年12月28日

Bezoekje Coppelmans

Qua kamerplanten is het vrij karig.Altijd dezelfde soorten.Restaurant erg ongezellig.Sfeerloos pand.En heel veel prullaria.Personeel dient ook een cursus vriendelijkheid te krijgen.En daarbij is het ook vrij duur allemaal.

2025年12月20日

Trustpilot エクスペリエンス