äŒæ¥ãåçããŸãã
De vaas en bloemen waren snel geleverd en supergoed ingepakt. Voor mijn verjaardag gekregen en word er zó blij van, net echte voorjaarsbloemen ðž
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het is een ontzettend mooi boeket. Erg gedetailleerd en ziet eruit zoals afgebeeld op de website. Ik ga hier zeker vaker bestellen!!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Advies gevraagd via Whatsapp en kort erna antwoord gekregen. Aankoop gedaan en 2 dagen later pakket ontvangen. Alles was goed ingepakt. Bloemenboeket ziet er echt uit. Komt overeen zoals op de website... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Welkom bij Nom Nove, dé webshop voor hoogwaardige, handgemaakte zijden boeketten. Wij geloven dat bloemen blijvend mooi mogen zijn zonder water, zonder zorgen, maar met evenveel sfeer en stijl. Onze zijden bloemen zijn met zorg geselecteerd en tot unieke boeketten gevormd. Elk boeket wordt samengesteld met oog voor detail, trends en interieurdesign. Of je nu op zoek bent naar een tijdloos boeket, een duurzaam cadeau, of een stijlvolle blikvanger voor je kantoor of salon â bij Nom Nove vind je kunstbloemen die niet van echt te onderscheiden zijn. âïž Hoge klanttevredenheid âïž Snelle & veilige levering âïž Persoonlijke service âïž Beoordeeld met 4,9 sterren door tevreden klanten Dankzij onze mooie reviews en loyale klantenkring groeit onze community dagelijks. Laat je inspireren en ervaar zelf de luxe van bloemen die nooit verwelken. Liefs, Valérie ðïž www.nomnove.com ðž Instagram: @nomnove.official
Schuilenburglaan 5A, 7604 BJ, Almelo, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Prachtige bos bloemen keurig verpakt met een leuk kaartje erbij. De 2e keer al dat ik dit heb besteld omdat het ontzettend goed past in mijn interieurð

Nom Nové ããã®åç
Snelle levering en zeer goed verpakt tevens mooie boeketten

Nom Nové ããã®åç
Mooi boeket net zoals op de foto.
Goede prijs voor deze kwaliteit van de bloemen.

Nom Nové ããã®åç
Snel bezorgd. Prachtig boeket. Precies als op de foto.
Ben er heel erg blij mee. ðâºïž

Nom Nové ããã®åç
Ik heb vorige week voor het eerst via Nom Nové een boeket besteld en ik ben zo enorm blij en tevreden met het enorm mooie boeket! Het kwam als een prachtig boeket aan dat al in vorm was geschikt en in een verpakking die dat deed behouden.
Echt een aanwinst voor ons interieur en het persoonlijk geschreven briefje maakt de bestelling helemaal af!

Nom Nové ããã®åç
Snelle levering van het bloemen, mooi verpakt met een persoonlijk geschreven briefje. Het ziet er goed uit ik ben erg blij mee.

Nom Nové ããã®åç
Prima geholpen met het inwisselen van een bon wat niet zo makkelijk ging.
Bezorging keurig in een grote doos.

Nom Nové ããã®åç
Alles netjes afgehandeld, duidelijke, realistische fotoâs.
Leuk verpakt.

Nom Nové ããã®åç
Ben heel blij met het boeket, het ziet er prachtig uit! Bezorging was ook heel snel.

Nom Nové ããã®åç
Prachtige bloemen in heel mooie vaas. Niet van echt te onderscheiden.

Nom Nové ããã®åç
Een heel mooi boeket met een goeie kwaliteit van zijdebloemen. De levering was heel zorgzaam verpakt en correct geleverd.

Nom Nové ããã®åç
Boeket zag er prachtig gebonden uit.
Luxe verpakking.
Bezorging duurde langer dan verwacht

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã