Vi blev hjulpet fantastisk godt af Claus og hans hold af flinke dygtige flyttemÊnd hele vejen igennem vores flytning fra hus til lejlighed pÃ¥ 3. sal. Helt fra vi fik et tilbud fra Claus der var rimeli... ãã£ãšèŠã
Mange tak til Claus for at sende Mads og Jesper ud til min flytning i dag. Der kom 2 unge fyre, top proffe med godt humÞr og en imponerende effektivitet. De sÞrgede for alt og var gode til at fÃ¥ tinge... ãã£ãšèŠã
Claus og hele hans team gjorde det helt fantastisk, da vi skulle flytte fra vores 4 etagers hus til et-plan. Det var meget professionelt og effektivt. De tog udfordringer med godt humÞr og var meget... ãã£ãšèŠã
Vi havde den store glÊde at fÃ¥ hjÊlp af CP-Flytteservice. Vi skulle flytte fra lejlighed 2 sal, til hus 3 km derfra. Forinden flytningen havde vi fÃ¥et flyttekartoner i god kvalitet med en pakk... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God service, ordnede forhold
Har flyttet med cp flytteservice
For et par måneder siden
Kan varmt anbefale dem - god service , ordnede forhold og rimelig pris
Sikker flytning med god service ogâŠ
Sikker flytning med god service og rimelig pris.
Kan varmt anbefale CP flytteservice
Kan varmt anbefale CP flytteservice. Vi har brugt dem op til flere gange. Flinke fyre, der altid er meget effektive og professionelle.
De bedste flyttefolk jeg har bestilt nogensinde nbnb
04.09.2020 Cp Flyt ankom 05.45, 15 min. fÞr tid, hvilket er usÊdvanligt. De var venlige og meget effektive. Cp Flyt tÞmte en 134 kvm. lejlighed, kÞrte 13 km. og tÞmte bilen på ialt 2 timer og 30 min. Fantastisk!!!! Og intet var gået i stykker. Jeg kan nÊsten ikke "få armene ned" af begejstring. Så min varmeste anbefalinger. Philip
Super god flytning .
Vi er lige flyttet fra Odense til SjÊlland , og har brugt CP Flyttesevice , det var helt igennem en god oplevelse ,lige fra vi kontaktede Claus og til der kom to super dygtige unge mennesker og klarede flytningen med godt humÞr . MÞblerne blev sat på plads efter anvisning , og alt blev leveret med lune og sjove bemÊrkninger .
Vil til hver tid anbefale CP Flytteservice .
Super god oplevelse med virkeligâŠ
Super god oplevelse med virkelig effektive og behagelige flyttemÊnd,
kan kun anbefale CP flytteservice.
Vi havde lejet flyttebil og varâŠ
Vi havde lejet flyttebil og var undervejs, da nogen konstaterede, at lÊsset var for tungt.
Vi var heldige at få kontakt til Claus, der var hurtig til at sende en mand med bil, der kunne hjÊlpe med ompakning og kÞre med til destinationen.
Flyttemanden var meget energisk og resten gik som smurt. Mange tak for hurtig assistance.
Per Poulsen
Jeg har i forbindelse med flytning herâŠ
Jeg har i forbindelse med flytning her d. 3. september benyttet mig af CP Flytteservice, og de kan varmt anbefales. Alle mine ting blev flyttet og behandlet med omhu, og intet er gået i stykker.
Den bedste flytteoplevelse vi har haft!
2 superprofessionelle, venlige og serviceminded flyttemÊnd flyttede hurtigt, effektivt og nÊnsomt vores ejendele, med smil og et smittende godt humÞr. Meget dejligt og trygt i en for os stressende flytning.
CP Flytteservice er et helt igennem professionelt og ordentligt flyttefirma, som man kan have fuld tillid til. Ingen kompromiser med kvaliteten til en meget rimelig pris. Anbefales varmt!
VÊldig hyggelig og professionel vedâŠ
VÊldig hyggelig og professionel ved enhver kontakt.
Pålidelige og med god opfÞlgning under hele processen.
Professionelle og venlige flyttemÊnd
1000 tak til det venlige team fra CP Flyt for fleksibel og sikker håndtering af vores flyttegods fra Flensborg til Fyn. Vi kan kun give CP Flyt vores bedste anbefalinger.
Proffer, ganske simpelt
2 proffer dukker op med masser af energi. Helt igennem en god oplevelse
Hurtige, effektive og super service.
Min mor havde bestilt flytning, fra Odense til Jyderup i fredags.
De 2 flyttemÊnd kom som aftalt (Faktisk i lidt god tid) og fik pakket bilen i en fart.
Da de ankom til Jyderup, fordelte de alle mÞbler og kasser efter vores Þnske så vi ikke selv skulle rykke rundt på det efterfÞlgende.
SÃ¥ de bedste anbefalinger herfra.
SÞs Andersen
Hurtig og effektiv flytning
Flyttede uden problemer, meget effektivt, intet blev Þdelagt og bilen var stor nok til alle vores ting. Prisen var også meget fair. Kan derfor anbefales.
Godt flytte firma
Flinke, hjÊlpsomme og hurtige flyttefolk og prisen var helt okay. TÞv ikke med at booke dem. Jeg anbefale den firma og er rigtig glad for jeres arbejde og samtale 5 stjerne firma
Super god effektiv hurtigâŠ
Super god effektiv hurtig flytteservice! Kan varmt anbefales ðð
Firmaet kan varmt anbefales
Firmaet kan varmt anbefales. Ordren var incl. nedpakning, som var udfÞrt på en helt igennem tilfredstillende måde - alt var omhyggeligt og sikkert ind- og nedpakket. Flinke, hjÊlpsomme og hurtige flyttefolk og prisen var helt okay. TÞv ikke med at booke dem.
Vi har brugt Cp-flytteservice iâŠ
Vi har brugt Cp-flytteservice i weekenden til en flytning fra Kbh til Odense. Vi har kun godt at sige om Cp-flytteservices, meget dygtige og professionelle folk. Meget omhyggelige med vores ting og meget sÞde og venlige. Kan varmt anbefale dem til andre, prisen var ogsÃ¥ yderst fornuftigâº
Flyttede fra odense til Faaborg iâŠ
Flyttede fra odense til Faaborg i mandags.
Kanon service. Kom til tiden. Professionelle.
SÞde flyttefolk.
Alt gik efter planen og meget roligt og effektivt.
God priser.
Flytning fra KÞbenhavn til Fyn
Vi flyttede fra 3. sal i KÞbenhavn til hus på Fyn. Alt gik perfekt og prisen var god. Han var der prÊcis på det aftalte tidspunkt og sÞrgede for at alle ting stod sikkert i vognen. Intet blev beskadiget. De varmeste anbefalinger til Claus herfra.