Gewoon goed. Iets langere levertijd, maar logisch vanwege Black Friday. Goede prijs/kortingsdeal. Kwam goed verpakt aan. Gewoon zoals het hoort als je online besteld. Met een persoonlijke boodschap... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Overzichtelijk aanbod, even twijfel of alleen per Paypal betaald kon worden wat mij bijna deed afhaken, maar verder in het bestelproces viel toch Ideal te kiezen. Updates over het verloop van het best... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Uitstekende service. Ik heb Verkeerde labels besteld, gebeld met de servicedesk en de aardige medewerker heeft me kosteloos de juiste labels gestuurd. Dit is service verlenen, mogen andere... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dinsdagmiddag voor het eerste bij Crazylabels besteld. Kende het bedrijf niet, maar de prijzen zijn heel goed, dus ik dacht ik probeer het gewoon. Ik heb (huismerk)labels besteld voor mijn Brothe... ãã£ãšèŠã
Of je nou een beginnende ondernemer bent, een huisartsenpost beheert of webshop hebt, Crazylabels staat voor je klaar. Wij kennen ons product en staan achter ons product. Daarom durven we jou een 100% tevredenheidsgarantie af te geven. Een goede kwaliteit en de beste service wil nog niet zeggen dat je de hoofdprijs moet betalen. Bij ons bestel je compatible verzendlabels tegen een scherpe prijs. Zeg eerlijk, je wilt toch geen dief van je eigen portemonnee zijn?
Lintelerweg 60, 7556PD, Hengelo, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Correcte levering van de bestelde producten, die aan de verwachtingen voldoen. Volgens mij één van de goedkoopste van de markt in dit segment. Aan de hand van deze eerste ervaring zou ik zeggen; een aanrader.

Crazylabels BV ããã®åç
Super support! Snelle reacties op vragen en denkt mee. Aanrader om hier te bestellen! Al jaren een tevreden klant van ze! Bij de laatste bestelling is dit weer duidelijk geworden toen er bij de vervoerder iets mis leek te gaan, dit was achteraf niet het geval. Maar top hoe ik hierover op de hoogte werd gehouden door Crazy Labels. Toppers!

Crazylabels BV ããã®åç
Voor het eerst bij Crazy Labels besteld en dat is erg goed bevallen.
Er ging iets niet goed met de bestelling en ik werd meteen door een vriendelijke dame gebeld en kreeg als service nog een paar rolletjes gratis.
Snel geleverd. Hier ga ik vaker bestellen.

Crazylabels BV ããã®åç
Prima bedrijf, bij levering een leuk handgeschreven kaartje (Labels voor de Dymo 4XL besteld) Levertijd prima in orde.

Crazylabels BV ããã®åç
Een super snelle service.
Tegen een hele scherpe prijs. Wat wil je nog meer.

Crazylabels BV ããã®åç
Heel tevreden, dag nadien reeds geleverd op zaterdag. Product is correct! Het was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf, Na deze ervaring volgen er nog.

Crazylabels BV ããã®åç
Prima bedrijf, snelle reactie. Ik had een verkeerd huisnummer ingevuld bij de aanvraag. Daarna gemaild voor het juiste nummer.
Kreeg meteen reactie dat ze het zouden corrigeren.
En dat gebeurde daarna ook.

Crazylabels BV ããã®åç
Prima service. Het ging even mis met de vervoerder DPD, maar dit heeft Crazylabels netjes opgelost en direct opnieuw met PostNL verstuurd.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã