Gewoon goed. Iets langere levertijd, maar logisch vanwege Black Friday. Goede prijs/kortingsdeal. Kwam goed verpakt aan. Gewoon zoals het hoort als je online besteld. Met een persoonlijke boodschap... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Overzichtelijk aanbod, even twijfel of alleen per Paypal betaald kon worden wat mij bijna deed afhaken, maar verder in het bestelproces viel toch Ideal te kiezen. Updates over het verloop van het best... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Uitstekende service. Ik heb Verkeerde labels besteld, gebeld met de servicedesk en de aardige medewerker heeft me kosteloos de juiste labels gestuurd. Dit is service verlenen, mogen andere... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dinsdagmiddag voor het eerste bij Crazylabels besteld. Kende het bedrijf niet, maar de prijzen zijn heel goed, dus ik dacht ik probeer het gewoon. Ik heb (huismerk)labels besteld voor mijn Brothe... ãã£ãšèŠã
Of je nou een beginnende ondernemer bent, een huisartsenpost beheert of webshop hebt, Crazylabels staat voor je klaar. Wij kennen ons product en staan achter ons product. Daarom durven we jou een 100% tevredenheidsgarantie af te geven. Een goede kwaliteit en de beste service wil nog niet zeggen dat je de hoofdprijs moet betalen. Bij ons bestel je compatible verzendlabels tegen een scherpe prijs. Zeg eerlijk, je wilt toch geen dief van je eigen portemonnee zijn?
Lintelerweg 60, 7556PD, Hengelo, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Goed snel en weite goed leesbaar. Je krijgt ook een unieke code die je weer kan gebruiken. Ik ga vaker bestellen!
Snelle levering. En een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Super!!

Crazylabels BV ããã®åç
Snelle levering! Ik heb de producten nog niet gebruikt, maar het ziet er goed. En de prijs is ook heel aantrekkelijk.

Crazylabels BV ããã®åç
Supersnelle verzending (bij mij al binnen 20 minuten!) en levering! Persoonlijke touch, echt een aanrader!

Crazylabels BV ããã®åç
Een snelle levering en bij de geleverde bestelling een handgeschreven bedank kaartje. Leuk.

Uitstekende service.
Dit is service verlenen, mogen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Hier gaan we dus nu altijd onze labels bestellen.
Mvg
Khan Rahman

Crazylabels BV ããã®åç
99012 labels besteld voor mijn Dymo. Geen grote order maar echt prima afgehandeld door Crazylabels. Besteld en in no time afgeleverd. En een persoonlijke noot in de verpakking... Dat is wat we nodig hebben in deze tijd en geeft meteen een goed gevoel over de leverancier. Ik zeg: Goed gedaan!
Paul.

Crazylabels BV ããã®åç
Perfecte prijs, en klantenservice! Snelle levering en duidelijke communicatie. Leuk persoonlijke kaartje in de doos. Klasse gedaan
Fijne site om je labels te bestellen en een super fijne mailwisseling i.v.m. het slechte weer/bezorging met Dave pet je af ga zo door
...top.
Volgende keer voor mij zeker weer bestellen bij CRAZYLABELS BV
Martin.

Crazylabels BV ããã®åç
Snel en correct geleverd. Het persoonlijke hand geschreven kaartje maakt de bestelling zeer persoonlijk! Bestelling voldoet aan de verwachting!
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã