Crochet.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

ForsÞgte at bestille et nÃ¥leetui, men hver jeg ville bekrÊfte, stod der bare at ordren kunne ikke gennemfÞres og at man skulle prÞve igen. ForsÞgte bÃ¥de at betale med kort og MobilePay uden he... もっず芋る

Jeg har endnu ikke modtaget min pakke, og har skrevet og ringet til dem mange gange og jeg fÃ¥r intet svar. NÃ¥r man ringer pÃ¥ deres telefonnummer, er det en privatperson man ringer til, og ikke cro... もっず芋る

Harbi denne uge ihÊrdigt forsÞgt at handle pÃ¥ hjemmesiden, men jeg kan simpelthen ikke fÃ¥ lov at betale/fÊrdiggÞre bestillingen pga en eller anden fejl som blot vises med en trekant.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk oplevelse. der var en fejl i en opskrift - der gik kun 1 dag sÃ¥ havde jeg svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥let Nemme og forstÃ¥eligt opskrifter -virkelig godt forklaret og super med de billede der beskr... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 線み物店
  2. ・
  3. 糞・毛糞卞業者
  4. 糞店
  5. 毛糞店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Crochet.dk er en webshop med et stort udvalg af garn og tilbehÞr, super gode priser, billig fragt og Danmarks bedste kundeservice

期埅以䞋

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

God internet forretning

Hos Crochet.dk er det let at finde varer på hjemmesiden.
Forsendelse sker hurtigt.
Et "sted" hvor jeg kommer gladeligt.

2021幎1月5日

KÊre Mette😀.

Vi kvitterer med 5 store ⭐, for din flotte anmeldelse. Tusinde tak👏🏻.
Du skal vÊre mere end velkommen til at handle hos Crochet.dk igen🧶

Rigtig godt nytår🎉

God og tålmodig betjening

2021幎1月3日

Hej Hanne😀
Tusinde tak for de flotte stjerner, og din pÊne anmeldelse👏🏌. En stor del af vores arbejde er at hjÊlpe vores kunder, sÃ¥ det er let og problemfrit at handle hos Crochet.dk. Vi siger tusinde tak for din flotte anmeldelse⭐
Rigtig godt nytår
Mette og Christian Crochet.dk🧶

Det var en god oplevelse.

Det var en god oplevelse.
Den vil jeg benytte yvi De har noget jeg kan brugr.

2020幎12月14日

Hej Klaus😀.
Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os her pÃ¥ Trustpilot👍🏻. 5 ⭐ er sÃ¥ flot, og vi takker mange gange. Du skal vÊre meget velkommen til at handle hos os igen🧶.
Vi Þnsker dig en rigtig glÊdelig jul🎅🏌
Mette og Christian fra Crochet.dk🧶

Altid en god opdagelse på deres

Altid en god opdagelse på deres hjemmeside og nogle gode opskrifter. Kan varmt anbefales her fra.

2020幎12月10日

Hej Trine😊.
👏🏌 Vi er rigtig glade for din anmeldelse. Det betyder meget for os, og sÃ¥ med fuld hus af stjerner⭐.
Tusinde tak😀

Julehilsener fra
Mette og Christian Crochet.dk🧶

Handlede kun “digitale” varer

Handlede kun “digitale” varer, men alt forlÞb som det skulle og ganske hurtigt

2020幎11月20日

Hej Tine😊
Tusinde tak for din anmeldelse👍🏌. Hele 5 ⭐ , sÃ¥ det er bare sÃ¥ flot sÃ¥ flot😃.
Rigtig god hÊklelyst🧶
Mvh Christian (Crochet.dk)🙂

mangle godt nok noget i min pakke men

mangle godt nok noget i min pakke men ringet også kom der styr på så god sevice og hurtig levering

Hej Karina😊.
En kÊmpe stor tak for at du har givet dig tid til at anmelde os, og en endnu stÞrre tak for at du har givet os ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner.
Vi er rigtig kede af, at vi lavede en pakkefejl, så du fik dine varer af to omgange😞.
Vi kvitterer retur med 5 store ⭐ til dig, for din fine anmeldelse, forstÃ¥else og accept af vores fejl🧶

Super hurtig service. GlÊder mig til at komme igang 🀗🀗

Hej Rikke😀.
Vi bukker, nikker og nejer for din fine anmeldelse👏🏌. Tusinde tak😀
Rigtig god hÊklelyst🧶

Hurtig levering!

Hej Rikke😀.
Tak for alle 5 ⭐.
Vi gÞr vores bedste for at kunne levere 🎁 fra dag til dag⚡🚀, og det er super skÞnt, nÃ¥r det lykkedes i de fleste tilfÊlde🥳

KÞb af opskrift

Jeg har kÞbt flere opskrifter og linket er kommet på min mail kort tid efter, at jeg har godkendt betaling.

Hej Jette 🙂.
Tusinde tak for din flotte anmeldelse:-)
Rigtig god hÊklelyst 🧶

Fantastisk på ALLE måder

2020幎11月9日

Hej Bente🙂.
Det er rigtig rigtig pÊnt af dig, med sÃ¥dan en flot anmeldelse😀.
Vores kunders anmeldelser er super vigtige for os, og så er det jo helt fantastisk når vi får en så flot anmeldelse🧶.
Vi kvitterer med 5⭐.
Mvh Christian

Alt fungerer bare fint😊 Hurtig

Alt fungerer bare fint😊 Hurtig levering og gode priser👍 Nu glÊder jeg mig bare til at komme igang. Vil helt sikkert handle her igen.

2020幎11月2日

KÊre Dorte⭐⭐⭐⭐⭐

Stort tak til dig😊👍🏻🧶.
Vi glÊder os bestemt ogsÃ¥ til du kommer igen🎉🥳🧶.

Rigtig dejlig dag☀
Mette og Christian fra Crochet.dk🧶🧶🧶

Tingene virker bare 👍🀩

Varen jeg bestilte/kÞbte kom omgÃ¥ende pÃ¥ min mail. sÃ¥ jeg kunne gÃ¥ igang med mit hÃ¥ndarbejde med det samme dejligt🀩
Det er skÞnt nÃ¥r tingene bare virker👍

2020幎10月31日

Hej Wj😊.

Når tingene virker optimalt, er alle glade🎉🥳.
Vi er meget taknemmelige for din skÞnne bedÞmmelse🙏.
Glade kunder = Mange ⭐, og mange ⭐ = en rigtig glad Crochet.dk

Endnu engang tusinde tak🧶.
Christian fra Crochet.dk

Super fin og hurtig service

Super fin og hurtig service. Handler gerne her igen 😊

2020幎10月30日

KÊre June😊.

Vi takker stort for top karakteren ⭐⭐⭐⭐⭐, og glÊder os meget til du vender retur🧶😊☀🎉.

Christian fra Crochet.dk 🧶🧶🧶🧶🧶🧶🧶

Fin service og gode materialer

2020幎10月29日

Hej Laila😊.
Vi er taknemmelige for din fine anmeldelse, og glÊder os over du er tilfreds med bÃ¥de vores service og vores produkter🧶👍🏻😊. Stort tak til dig⭐⭐⭐⭐⭐
Christian (crochet.dk)🧶🧶🧶

KÞbte stÞt brysterne og knÊk cancer

KÞbte stÞt brysterne og knÊk cancer opskrifter. Begge nemme og letlÊselige opskrifter, også stÞttet i nogle rigtig gode ting.

2020幎10月27日

Hej Line 😊.
Tusinde tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os, og så med hele 5⭐.
Vi giver dig 5⭐ retur fordi du har stÞttet op om kampen mod krÊft❀.

Super servce

I min sidste pakke fra Crochet manglede der et nÞgle garn, og jeg skrev en mail lÞrdag aften med billede vedhÊftet af det, som jeg havde modtaget. Der var virkelig hurtigt svar på min mail (sent lÞrdag aften), og det manglede nÞgle blev efterfÞlgende afsendt mandag, og afhentet i dag.
Jeg tror ikke, at jeg fÞr i nogen webshop har oplevet SÅ hurtig respons pÃ¥ en mail, fantastisk service :)
I det hele taget en god webshop med et godt udvalg, og altid god og hurtig ekspedition :)

2020幎10月21日

Hej Berit:-).
Tusinde tak for din meget flotte anmeldelse:-)
Det er guld vÊrd for os her ved Crochet.dk, når vi får feedback fra vores kunder. Vi bestrÊber os på at give den bedste service overhoved til vores kunder, og så er det jo skÞnt når det resulterer i 5 stjerner og en positiv anmeldelse:-)
Mette og Christian fra Crochet.dk

Rigtig fin og hurtig service

Rigtig fin og hurtig service, når man bestiller😊

2020幎10月20日

Hej Vibeke:-)
Vi er sååå glade for din bedÞmmelse:-). Vi gÞr vores bedste for at kunne give vores kunder den bedste service og levering:-)
Tusinde tak;-)
Christian fra Crochet.dk

hÊklenål

jeg synes rigtig godt om jer jeg kunne godt havde tÊnk mig at man kunne besÞg i virkeligheden

2020幎10月11日

Hej Jette😊.
Tusinde tak for din fine besked og anmeldelse⭐⭐⭐⭐⭐.
Vi hÃ¥ber at vi i fremtiden kan Ã¥bne dÞrene op for en fysisk butik, hvor alle er meget velkomne til at besÞge os🧶🧶.
Christian fra Crochet.dk🧶🧶🧶

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse! Bestilte om eftermiddagen og kunne hente pakken allerede nÊste dag, fin service

2020幎10月7日

Hej:-)
Tusinde tak for den fine anmeldelse.
Vi forsÞger altid at kunne levere ordre fra dag til dag, så det er vel nok skÞnt når Post Nord fungere og leverer som lovet:-)
Mvh Christian fra Crochet.dk