Studentmössan är perfekt! Först beställde jag mössan i en storlek för liten, därför skickade jag tillbaka den för korrigering och jag fick tillbaka den på 3 arbetsdagar helt gratis. Suverän kundservic... もっと見る
企業が回答しました
Är verkligen så tacksam för all hjälp jag fick. Jag trodde inte alls det skulle gå att ändra min studentmössa och blev faktiskt ganska stressad över det, men de var så snälla och förstående hela v... もっと見る
企業が回答しました
Jag har fått oändlig hjälp från en jättefin och trevlig tjej. Fastän alla fel och mina konstanta ändringar med min mössa har Astrid hjälpt mig igenom hela processen. Vid varje samtal och digitala konv... もっと見る
企業が回答しました
Jag beställde min studentmössa under "Black Week" veckan. Under tiden fanns det ett erbjudande på 15% av från min mössa. Men vid en (råkad) uppdatering av sidan försvann den inskrivna rabattkoden för... もっと見る
企業が回答しました
Beställ din studentmössa hos Crownstudent.com Vår studentmössa har högsta kvalité som varar hela livet. Designa din studentmössa online. Fri frakt!
当該企業による記述
Transportvägen 14, 246 42, Löddeköpinge, スウェーデン
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Väldigt bra kundservice! Jag råkade beställa fel storlek på min studentmössa, men kundtjänsten var väldigt hjälpsam genom hela processen. De ordnade ett undantag så att jag kunde beställa en ny mössa i rätt storlek till ett reducerat pris och hjälpte mig även att justera broderingen. Snabb, trevlig och lösningsorienterad service. Rekommenderas!

Crownstudent からの回答
Fick hjälp att ändra mössan och jättesnabba svar 5/5!

Crownstudent からの回答
Super bra service och trevlig gäng. Kunde inte fått bättre hjälp

Crownstudent からの回答
Jättebra service, blev ett fel med min mössa och de fixade en ny mössa åt mig🌟🌟🌟🤩

Crownstudent からの回答
Personal var bra och de lyssnade på mitt problem

Crownstudent からの回答
Selma på crownstudent var jättetrevlig och hjälpte mig direkt med mitt problem!!

Crownstudent からの回答
Otroligt bra och snabb service! Dock lite lång leveranstid på ett par inlägg annars bra!

Crownstudent からの回答
Snabbt svar och väldigt bra service. Fick lite extra hjälp dessutom, så en reklamtion som gjorde mig väldigt nöjd.

Crownstudent からの回答
Hade strul med min studentmössa och fick hjälp med det direkt och väldigt snabba svar super duktiga och löser problem😊

Crownstudent からの回答
Jag uppskattar hjälpen från kundservice, tack så mycket!

Crownstudent からの回答
Super bra sida att designa sin mössa på, laggar inte o de går snabbt, absolut jätte bra kvalité på mössan, är super nöjd! Min mössa var några cm för stor (mitt fel) men jag skicka mail o dom skickade utan besvär ett inlägg helt gratis !

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。