De efterhÃ¥nden mange Ã¥rs erfaring mÊrkes tydeligt, nÃ¥r man tager kÞrekort hos Curting. Man bliver sikkert og roligt bragt frem til et niveau hvor man fÞler sig tryg ved at gÃ¥ til kÞreprÞve og at skul... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Niels er meget rar og forklarer tingene meget klart og professionelt. Bestod bÃ¥de teori og praktik pÃ¥ fÞrste gang, kan definitivt anbefales. Var meget glad for hver gang jeg var ude og kÞre, altid... ãã£ãšèŠã
Fantastisk kÞrelÊrer med respekt for sine elever. Niels er et dejligt roligt, Êrligt menneske med en skÞn humor. Som mor til et ungt menneske med angst for at kÞre bil, efter skidt oplevelse hos and... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tag kÞrekort i en kÞreskole centralt beliggende i NykÞbing Falster.
é£çµ¡å
Engboulevarden 20, 4800, NykÞbing F., ãã³ããŒã¯
- niels@curting.dk
- www.curting.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Byens bedste kÞrelÊrer 10/10âŠ
Skide god kÞrelÊrer der lÊrer dig alt hvad du skal vide og er god af snakke med 10/10
Super god kÞreskoleog virkelig sjovâŠ
Super god kÞreskole og virkelig sjov kÞrelÊrer. Kan 100 procent anbefales!!!
Kan hÞjt anbefale at vÊlge Curting
Kan hÞjt anbefale at vÊlge Curting. Niels er en virkelig god kÞrelÊrer og er god til sÞrge for man får det hele lÊrt. Meget glad for jeg tog kÞrekort hos ham
Jeg har haft en virkelig god oplevelseâŠ
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos KÞreskolen Niels Curting. Undervisningen var professionel, struktureret og nem at forstå, og der var altid god tid til spÞrgsmål. Niels er tålmodig, rolig og rigtig god til at skabe tryghed, også når tingene var lidt svÊre i starten.
Jeg fÞlte mig godt forberedt både til teori og kÞreprÞven, og der var en god balance mellem seriÞs undervisning og en afslappet stemning. Kommunikation og planlÊgning fungerede også super fint hele vejen igennem.
Kan klart anbefale KÞreskolen Niels Curting til andre, der gerne vil have en tryg og professionel vej til kÞrekortet ðð
God kÞrelÊrer- kan virkelig anbefales
Jeg kan varmt anbefale Niels som kÞrelÊrer! Han er rolig, tålmodig og rigtig god til at forklare, så man fÞler sig tryg bag rattet. Han skaber en afslappet stemning og tager sig altid tid til at hjÊlpe, også når noget er svÊrt. Undervisningen var professionel og et godt tilpasset niveau, og jeg fÞlte mig godt forberedt til prÞven. En virkelig god oplevelse
At vÊlge Niels Curting kÞreskole harâŠ
At vÊlge Niels Curting kÞreskole har vÊret det beste valg for mig. Da han er bÃ¥de forstÃ¥ende, hjÊlper meget og er utrolig venlig. Oplevelsen gennem hele âForlÞbetâ har vÊret sÃ¥ god og har lÊrt en masse. ð
Jeg havde en god oplevelse med at bliveâŠ
Jeg havde en god oplevelse med at blive taget godt imod, da jeg som 66 årig tager kÞrekort for fÞrste gang.
Fornemmelsen af at kÞre med Niels var helt OK.
Niels har gjort sÃ¥ meget for mig hanâŠ
Niels har gjort sÃ¥ meget for mig han har lÊrt alt hvad en elev skulle og vÊret der for en jeg kan helt klart anbefale kÞreskolenð€©.
God energi og vil det bedste for âeleverneâ
Det har vÊret en utrolig god oplevelse at tage kÞrekort hos Niels curting, da man altid oplevede en god energi til teori undervisningerne og kÞretimerne. Niels curting er god til at lÊre fra sig og har indsigt i at gÞre dig parat til teori- og kÞreprÞven! Du kan godt sikre dig at bestÃ¥ fÞrste omgang hvis du er indstillet pÃ¥ at ville lÊreâïž du kan regne med Niels curting!
Super god kÞreskole med en kÞrelÊrerâŠ
Super god kÞreskole med en kÞrelÊrer der har styr pÃ¥ tingene og er god til at holde dig informeret og at du kommer godt igennem forlÞbet. Kan helt klart anbefalesð
Niels er en super dygtig kÞrelÊrer
Niels er en super dygtig kÞrelÊrer, der sÞrger for, at man bliver helt klar til sin kÞreprÞve. Samtidig får man en masse gode snakke. Jeg havde et godt og hurtigt forlÞb. Han kan varmt anbefales.
Stor anbefaling
Kan klart anbefale at tage kÞrekort hos Niels han er god til at skabe tryghed nÃ¥r man er ude og kÞre ogsÃ¥ har han altid styr pÃ¥ tingene ð
Nyk F. Bedste kÞreskole
En smadder god oplevelse, med teori og kÞrelektioner og en super god kÞrelÊrer som gÞr ALT for at fÞre sine elever godt igennem det hele, både teori og kÞreundervisning.
Kan 100% anbefales.
Undervisningen var helt i top
Undervisningen var helt i top, og der var altid godt humÞr og dejlige hverdagshistorier medfÞlger! Virkelig god kÞrelÊrer og jeg er kommet rigtigt hurtigt igennem! Kan varmt anbefales!
Anbefalet kÞreskole
Det har vÊret mega rart at gÃ¥ pÃ¥ denne kÞreskole der man ogsÃ¥ fÃ¥r den bedste viden om bÃ¥de teori og hvordan man kÞreð«¡
Virkelig god kÞreskole
Virkelig god kÞreskole.
Niels er både god, dygtig og behagelig samtidig med at der er styr på det hele.
KÊmpe anbefaling at tage sig kÞrekort hos ham!
Fortjener mindst 10 stjerner!â
Hvis du leder efter en kÞreskole og bor på Lolland-Falster, så gÞr dig selv den tjeneste at vÊlge KÞreskolen Curting!
Det har simpelthen vÊret den bedste oplevelse at tage kÞrekort her.
Niels fortjener alle âââââstjerner man kan give - han er den dejligste kÞrelÊrer man kunne Þnske sig!
Niels er virkelig god til at lÊre teorien fra sig- han er lidt af en 'trafiknÞrd' og man kan få svar på alle spÞrgsmål, selv de lidt skÞre af slagsen!
Til kÞretimerne mÞder han altid op med godt humÞr, en god portion humor og der er altid en god stemning. Han er enormt dygtig til at fremhÊve de positive ting, også når det måske ikke er gået helt så godt.
Han er 100% på sine elevers side!
Jeg kom igennem bÃ¥de teori og kÞreprÞve fÞrste gang- noget jeg slet ikke havde troet kunne lade sig gÞre! Tusind tak for hjÊlpen Niels!!!ð
Super god kÞreskole
Jeg har vÊret vildt glad for at tage mit kÞrekort hos Curtings KÞreskole.
Niels er en super god kÞrelÊrer og er god til at hjÊlpe dig med de ting man har svÊrt ved.
Stor anbefaling her fra
Den mest tålmodig og bedste kÞrelÊrer
Jeg kan varmt anbefale Niels Curting!
Jeg kÊmpede med stor nervÞsitet og angst under mit kÞrekortforlÞb, men Niels var rolig, tÃ¥lmodig og utrolig stÞttende hele vejen. Han hjalp mig med at tro pÃ¥ mig selv og overvinde min angst i trafikken. En dygtig og empatisk kÞrelÊrer â uden ham havde jeg ikke klaret det!
Niels har vÊret en super sjov og sÞdâŠ
Niels har vÊret en super sjov og sÞd KÞrelÊre og har virkelig forklaret tingene pÃ¥ en mÃ¥de der var til at forstÃ¥ og kÞretimerne med ham har altid vÊret fuld af smil og grin men han kan ogsÃ¥ sige hvis der er noget man skulle have gjort pÃ¥ en anden mÃ¥deð bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞve fÞrste gang pga han er sÃ¥ god til at lÊre fra sig
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ