Vi var til dinner days pÃ¥ Dagh. Lidt skuffende oplevelse. Vi var flere der fik rib eye steak. KÞdet var ikke mÞrt og bearnaisesauce og pebersauce som skal binde ret sammen var kedelige. Desserten virk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde kÞbt Dag Hs 5-retters menu og fik 5 rigtig gode og veltilberedte retter samt en fantastisk god betjening! Restauranten er hyggelig og vi fik en dejlig aften og vi kommer helt sikkert igen.
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 33ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Fantastisk oplevelse
Vi var 4 venner der havde kÞbt 3 retters menu og vin menu via deal og havde en super oplevelse. Lige fra vi kom ind ad dÞren var der god stemning, tjenerne var sÃ¥ sÞde og I mÞdekommende, samt gav sig tid til at snakke og âfjolleâ. Maden var ogsÃ¥ super god, og vi kommer helt sikkert igen.
Rigtig god mad og betjening
HÃ¥r i suppen!
Maden var rigtig god. Vinmenuen ogsÃ¥ fin. Vi var fire personer og sad under en hÞjtaler med sÃ¥ hÞj musik at vi havde svÊrt ved at tale sammen. Spurgte om der kunne skues ned, ja men kun âet hakâ hvilket ikke hjalp. Spurgte om vi kunne sidde et andet sted, men fik besked om at der var hÞjtalere over alle borde. Betjeningen var uangageret.
Var inde og spise frokost det varâŠ
Var inde og spise frokost det var rigtig god mad, God service og de spillede rigtig god musik
B. H. Martin Hoffmann
Vi bestilte morgenkomplet
Vi bestilte morgenkomplet. Ristet rugbrÞd, rÞrÊg, lidt skyr med granola og ost⊠osten var en lille ânÊrmest skorpeâ terning og en lille trekant brie. Da vi reklamerede over isÊr de 2 smÃ¥ stykker ost. Fik vi tilbudt en extra kop kaffe, da vi havde kÞbt kaffen var det ikke lige det vi havde brug for. Vi spurgte om det var deres normale morgenkomplet. Fik vi meget venligt af vide
at det var det.
Kan ikke anbefales
Kedelig bÞf.
Vi var til dinner days på Dagh. Lidt skuffende oplevelse. Vi var flere der fik rib eye steak. KÞdet var ikke mÞrt og bearnaisesauce og pebersauce som skal binde ret sammen var kedelige. Desserten virkede som om den nemmeste lÞsning. Frugt i bunden, crumbel som smagte kÞbeagtigt og tilsidst overdÊnget med meget flÞdeskum.

Dagh ããã®åç
Skuffende oplevelse...
Min hustru jeg bestilte begge en medium stegt rib-eye med bearnaise og fritter. KÞdet var uden smag og så sejt at vi begge opgav at spise op. Fritterne var fine men bearnaise var også langt fra hvad vi forventede. Bare en så lille ting som en salt og peberkvÊrn var der heller ikke. Kun fint salt og stÞdt peber.
Vi fik rigtig god betjening af tjenerenâŠ
Vi fik rigtig god betjening af tjeneren Ida, som var virkelig sÞd og forstående i forhold til vores behov.
Med venlig hilsen foreningen J+4
Rigtig dejlig mad
Rigtig dejlig mad! ImÞdekommende personale og venlig stemningâºïž
Godt personale
Godt personale, god mad og gode drikkevare.
Fantastisk service
Jeg var i dag inde og besÞge Dag H ogâŠ
Jeg var i dag inde og besÞge Dag H og blev mÞdt af to venlige og smilende tjenere. Udover den gode betjening og de flotte omgivelser, var der heller ikke en finger at sÊtte pÃ¥ maden - jeg prÞvede deres nye signatur ret som klart kan anbefales! Den smagte af sommer og sol i hver mundfuld âïž Derefter sluttede jeg af med deres nye desert - en lÊkker affogato.
Bestemt ikke sidste gang jeg besÞger denne restaurant.
Dejlig mad med ordentlige portioner tilâŠ
Dejlig mad med ordentlige portioner til prisen. Kommer gerne igen
God service
God service, god mad, fine priser. Intet at brokke sig over.
Super god service
Super god service, tjenerne er meget serviceminded. Vi fik meget velsmagende forretter, kammuslinger og tuntatar. Hovederetterne var Ribeye, med ovn kartofler og pebersauce.
Dejlig hvidvin og rÞdvin. ð
Dejlig menuâŠsuper betjening ð
Super lÊkker mad og rigtig god betjening
Super lÊkker mad og rigtig god betjening
SkÞn stemning og brunch!
En rigtig dejlig café med skÞn stemning og en brunch, der bare gÞr én glad. Maden er veltilberedt, smagfuld og flot anrettet, og man fÞler sig godt tilpas fra det Þjeblik, man trÊder ind. Med beliggenhed lige ved sÞerne på dejlige Þsterbro dmer det en oplagt destination til en hyggelig formiddag i godt selskab.