レビュアーのコメントを見てみましょう
Prompte Lieferung und gut verpackte Dahlienknollen, jede einzeln in einem Papiersack, dazu ein Schildchen mit Foto. Ein freundlicher handgeschriebener Gruß war auch dabei. Die Knollen sehen sehr gut a... もっと見る
Die gelieferten Dahlienknollen sind vital und kräftig. Sie werden Ende April endlich ihren Standort beziehen und wir freuen uns sehr auf die Blüte. Die Samen wurden im Gewächshaus schon gesät und die... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Dahlia Store specializes in dahlia tubers of exclusive species of dahlias. We deliver the dahlia tubers from mid -March to people's homes in all EU countries. Our pursuit of the best quality is partly of the delivery of the largest available size of dahlia tubers for the largest flowers and everything 100% species. All dahlia tubers come directly from a selection of Dutch top growers.
連絡先
Loosterweg Zuid 23, 2161 DT, Lisse, オランダ
- 0031 252 713915
- info@dahliastore.com
- www.dahliastore.com
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik heb lang getwijfeld of ik een…
Ik heb lang getwijfeld of ik een negatief advies moet geven, want ik ga hier nooit meer iets bestellen.20% van de knollen waren van zeer slechte kwaliteit.Geen ogen, of zeer beschadigde knollen waar niets meer mee te doen was.Het was een vrij grote bestelling dus een hoop is wel aangeslagen. Ik snap alleen niet dat je knollen stuurt die overduidelijk op de mestvaalt horen. Met name de populaire soorten waren van zeer slechte kwaliteit. Jammer hoor, ik heb 5 ha grond...
Allles tot in de puntjes verzorgd
Perfect op tijd geleverd, prima verpakt elke knol in een papieren zakje met naam er op + naamplaatje. De knollen zien er prima uit, nu afwachten en hopen op een prima en kleurig resultaat.
Gezond uitziende en flinke dahlia…
Gezond uitziende en flinke dahlia knollen. Ook zijn ze goed verpakt in stevige papieren zakken die geëtiketteerd zijn. Het is fijn dat er bovendien een plastic naambordje bij elke knol is bijgesloten.
Sehr schlechte Qualität/ Knollen ersetzt
Ich bin sehr enttäuscht. Der Kundenservice ist eine Katastrophe. Die bestellten Dahlien-Knollen sind teilweise vertrocknet. Auf Emails wird nicht reagiert, am Telefon wir man abgewiesen. Ich werde nie wieder dort bestellen und empfehle es auch niemanden!!!Werde zukünftig zum Händler vor Ort gehen, dann kaufe ich zumindest keine Katze im Sack.
Der Kundenservice hat nun endlich reagiert und zwei neue Knollen geschickt. Diesmal sehen sie gut aus. Nun kann ich auf die Blüten gespannt sein. Vielen herzlichen Dank.
Das verstehe ich unter Service.

Located in ROUGEMONT Town
The location of this Chalet is in the town of ROUGEMONT, 900m from the train station
(not in Kalberhöni)
Everything is grate and the price is correct, we loved our stay

Dahlia Store からの回答
Levering was vlot en de bollen hebben…
Levering was vlot en de bollen hebben deze zomer prachtig gebloeid.
Wunderbares Sortiment und aller- beste…
Wunderbares Sortiment und aller- beste Qualität!
Meine Frühling Zwiebeln bestelle ich nur mehr hier.
Prachtige bollen
Prachtige bollen , heel mooi verpakt en wat ik heel fijn vind is het kaartje met de naam van de bol in het zakje er bij en met het poten kun je die er bij steken. Echt geweldig. Ik verheug me nu al op het bloemenspektakel.
Mehr als die Hälfte der Dahlien sind…
Mehr als die Hälfte der Dahlien sind nicht gekommen/ gekeimt.

Great quality
Beautiful website, easy to navigate, great selection and fast delivery. Good sized, healthy looking tubers. I am happy!
Best regards Lene
Toller Dahlien - Shop
große Auswahl an Sorten.....schnelle Lieferung....gute Verpackung.....gute Qualität.....gutes Preis-Leistungsverhältnis............gerne wieder
Die Dahlienknollen kamen in Papiertüten…
Die Dahlienknollen kamen in Papiertüten und mit Pflanzschild, was mir sehr gefallen hat. Mittlerweile sind alle Knollen ausgetrieben, bin also sehr zufrieden.
Goede kwaliteit en netjes verzonden
Een kapot aangekomen dahliaknol
Ik had drie dahliaknollen en twee zakjes dahliazaden besteld. Twee knollen zijn heel goed aangekomen en groeiden goed tijdens het voortrekken. Van de zaden zijn er ook heel veel goed opgekomen.
Eén knol was kapot bezorgd. Dit heb ik ook aangegeven. Ze zeiden dat ik hem gewoon kon planten. Met voortrekken kwam er uiteindelijk een heel dun plantje uit, opnieuw gemaild dat ik dit vond tegenvallen. Maar ze zeiden we dat het wel goed zou komen.
Ik had het fijn gevonden om gewoon bij het eerste contact een vervangende dahliaknol te ontvangen. Want nu staat er een heel klein plantje in de grond waar ik weinig vertrouwen in heb.

What I really appriciate
What I really appriciate, is that clever idea to put in every kraft bag the sticker with the photo of the dahlia, very practical when planted it !
I am looking forward to see them in bloom !
Nette levering en direct reactie toen…
Nette levering en direct reactie toen ik contact opnam.
Levering was perfect
Levering was perfect, spijtig genoeg bij het voortrekken van de dalia's zullen er 2 verloren zijn aangezien ze niet tot ontwikkeling komen.

Correcte service
De ontvangen knolletjes waren mooi verpakt en met een plantenlabeltje voorzien. Momenteel zijn ze allemaal aan het groeien. Hopelijk zijn het nu ook de juiste bloemen! Maar dat zullen we pas binnen enkele weken kunnen beoordelen. So far so good!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。