䌁業情報

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

10件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

I will make this post public everywhere

I will make this post public everywhere because this woman who works in the salon humiliates other women and does not take responsibility for her mistake.
I had two unpleasant experiences at this salon. The first time I called for an appointment at 1 pm for a gel manicure. When I arrived, I was told that I did not call. After showing proof of the call, they did not take responsibility for their mistake and rescheduled me for when they wanted, Monday at 4 pm, without much interest in the situation.

Another month I returned for a gel manicure, and at the end, the lady started laughing at me asking why I said "simple" instead of "gel". Although the work had been started by her, she refused to continue it, having to have another lady take over. I consider it a lack of professionalism and respect for the client. No woman deserves to be humiliated like this, especially in front of her clients. I DO NOT RECOMMEND this salon to anyone!

2026幎3月1日

Super sÞdt personale

Negleteknikkerne i VanlÞse salonen, er helt utrolig sÞde og meget i mÞdekommende.
Min datter fik lavet nogle virkelig flotte negle, i forbindelse med sin konfirmation, og de blev lige som hun Þnskede sig.

2025幎5月16日
自発的なレビュヌ

De grimmeste negle jeg nogensinde har

De grimmeste negle jeg nogensinde har fået lavet for 530 kr. ovenikÞbet var selve oplevelsen så ubehagelig, selvom jeg fik helt rÞde negle fordi de nÊrmest blev brÊndt af i lyslampen, ignorere hun mig og min bekymring og fortsÊtter. Har fortsat ondt.
Virkelig uprofessionelt. Kommer aldrig igen.

2025幎5月14日

En stjerne er for meget.

En stjerne er for meget.
UbehÞvlet service. Halvnusset salon. Burde anmeldes.
Redskab til fÞdder og negle bliver kun desinficeret med lidt alkohol. Burde steriliseres som hos fodterapeuter.

Behandling af fÞdder og negle gjorde virkelig ondt.

FÞrste og sidste gang.

De burde skamme sig.

2025幎1月21日

Bliv vÊk!

Skriver på vegne af min kone, der er kommet hjem med en rigtig dårlig oplevelse fra dette sted. Den ansatte i salonen var ekstrem aggressiv og hev i hendes hÊnder for at tjekke dem.
Da min kone skulle betale for en hårdhÊndet aftagning af neglelak, måtte hun ikke få belÞbet at vide fÞr hun havde kÞrt kortet igennem.
Heldigvis snÞd de hende ikke, ligesom man kan se en anden er blevet på trustpilot.

2024幎10月25日

ForfÊrdelig oplevelse

ForfÊrdelig oplevelse. De hÊvede 600 ekstra på mit kort og selv om jeg gjorde ejeren opmÊrksomme på det flere gange, på tlf og personligt og viste dokumentation. Mente hun det var mit problem og jeg skulle kontakte dem hun lejer sin dankort maskinen af!!?? ForfÊrdelig måde at drive forretning på. Burde meldes til politiet

2024幎8月27日

DÃ¥rlig kundeservice

Dårlig kundeservice. På trods af jeg viser billede af hvad jeg fik lavet sidst får jeg et andet resultat, det er så klodset og uprofessionelt lavet. DesvÊrre må jeg sige at hun var fatsvag og bliver ved med at sige ja. Ens hÊnder og fingere bliver hevet frem og tilbage uden at fortÊlle hvad man skal. Virkelig dårlig kundeservice.

2024幎4月24日

Spild af penge

Sur medarbejder i dag i VanlÞse som absolut ikke gad vÊre i den salon.
Aftagning af gel og nyt gel tog 30 min - og jeg kom ud med negle der absolut ikke så ud som om de skulle have vÊret i hÊnderne på en neglekyndig.
Kan IKKE anbefales.
Jeg skulle betale mere end oplyst i telefonen da de påstod jeg havde gelé på og ikke gellack. Men uanset hvilken pris jeg havde betalt, var det ikke det vÊrd.

2023幎7月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ