レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Sikker og let mÃ¥de at sende krypterede mails til alle slags modtagere - uden at skulle bruge NemID, koder osv. PÃ¥ den mÃ¥de undgÃ¥r man at irritere sine kunder, der let kan Ã¥bne beskederne og desuden... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Har gennem en Ã¥rrÊkke haft en frankeringsmaskine fra Danastar. Men pga. fald i antal udsendelser Þnsker vi at opsige. Det er bÃ¥de besvÊrligt og meget dyrt - i hvert fald for en lille organisation som... もっず芋る

䌁業情報

1. ゜フトりェア䌁業
  2. 文房具店

圓該䌁業による蚘述

Danastar ApS er en dansk IT-virksomhed med rÞdder tilbage til 1957. Vi hjÊlper virksomheder og offentlige organisationer med sikker og effektiv digital kommunikation – herunder krypteret e-mail, dokumentbeskyttelse og digital posthÃ¥ndtering. Vores lÞsninger som RMail, RDocs og OmniGo sikrer compliance med GDPR og er udviklet til at gÞre sikker kommunikation enkel, dokumenteret og brugervenlig.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fup foretagende

Fup foretagende. Du kan ikke komme ud af en aftale med dem når fÞrst du har kÞbt et produkt.

2025幎10月17日

KÊre Jensen,
Ærgerligt at hÞre, at du har haft den oplevelse. Man kan naturligvis komme ud af en aftale hos os – der er blot en opsigelsesperiode, som skal overholdes, ligesom andre steder. Er man i tvivl om vilkÃ¥rene, hjÊlper vi altid gerne. Hvis abonnementet allerede er blevet fornyet, kan vi desvÊrre ikke Êndre det bagefter. Vi fupper ingen, men fÞlger de aftaler, der er indgÃ¥et. Bedste hilsner, Danastar

Venlig og tålmodig betjening

Venlig og tålmodig betjening. Gjorde meget ud af at tale mit sprog og gav ikke op!. Har fÞlt mig tryg og serviceret hele vejen igennem. :-)

2025幎10月17日

Danastar からの回答

KÊre Karen Marie. Tak for din flotte anmeldelse. Vores support gÞr en dyd ud af at give en service, som er til at forstå. Dejligt at det også lykkedes denne gang :-) God weekend fra RMail Teamet hos Danastar

5぀星のうち5の評䟡

Virkelig dygtige til at hjÊlpe mig med

Virkelig dygtige til at hjÊlpe mig med at få programmet til at fungere.
Og programmet fungerer perfekt. Det er trygt jeg som pÊd.psyk. kan fremsende dokumenter.

2025幎5月28日

Danastar からの回答

Hej Kira - tusind tak for din anmeldelse og de pÊne ord om vores produkt (og os). God weekend fra RMail teamet hos Danastar

Personalet hos Danastar / R-mail er

Personalet hos Danastar / R-mail er altid helt fantastiske til at hjÊlpe, når der er behov for råd og vejledning. Vi har i mange år anvendt R-mail / krypteret mail-lÞsning fra Danastar, og det fungere helt perfekt for os. Jeg kan varmt anbefale Danastar.

2025幎4月30日

Danastar からの回答

KÊre Mette, tusind tak for ordene og anmeldelsen, som vi er meget glade for (Vi elsker ros) - God sommer. Hilsen fra RMail-teamet hos Danastar

5぀星のうち5の評䟡

Perfekt lÞsning til min virksomhed

Perfekt lÞsning til min virksomhed. Jeg kan trygt sende og modtage mails sikret! Og mega god service ☺🙏🏻!

2025幎4月24日

Danastar からの回答

KÊre Lea - tak for dine 5* - vi er glade for at havde hjulpet dig med dit sikkerheds-setup og at du har vÊret tilfreds med vores service. Bedste hilsner og Þnsker om en god weekend fra RMail-teamet hos Danastar

Rmail krypteringslÞsning er pÃ¥lidelig

Rmail krypteringslÞsning er pålidelig og super nem at bruge, uanset om man er teknisk anlagt eller ej.

2025幎4月11日

Danastar からの回答

KÊre Kåre - 1.000 tak for din flotte anmeldelse. Vi bestrÊber os virkelig på at levere noget som kan bruges og forstås af alle. God Påske fra Danastar

Verdensklasse system

Verdensklasse support. 🙌 Tak til jer skÞnne mennesker, der altid tager telefonen og lÞser problemet – selv nÃ¥r jeg "bare" kommer til at afbryde min Google-extension 🫣. Jeg har prÞvet SAMTLIGE gratis lÞsninger med rigide robotsupportere, som ikke kunne hjÊlpe, nÃ¥r jeg havde brug for det. Det er sÃ¥ fedt overhovedet ikke at bekymre sig om teknik og sikkerhed. ☺

2025幎4月10日

Danastar からの回答

KÊre Sisse, 1.000 tak for anerkendelsen, som hermed er givet videre til vores support. God Påske fra RMail teamet hos Danastar

GÃ¥ uden om RMail og Danastar

Jeg har benyttet mig af RMail, og vil fraråde alle at indgå en aftale med Danastar.

Det har vÊret en dårlig oplevelse med ringe vilkår for mig. Jeg har kÞbt et års abonnement, og efterfÞlgende ikke Þnsket at forny abonnementet. Alligevel er det automatisk blevet fornyet, og opsigelse skal ske med 3 måneders varsel. De kunne koble mig op fra dag til dag, men opsigelsen tager tre måneder. Efter ganske kort tid og meget lidt kommunikation har firmaet sendt min sag til Inkasso, som truer med at indgive sagen til RKI.
Jeg betaler nu den forstÞrrede regning, de har sendt mig, men det opleves ikke rimeligt.

Jeg har nu talt med op til seks af mine kollegaer, som har benyttet sig af RMail og fået samme behandling. Gå uden om RMail!

Det er dårlige betingelser for brugerne, og jeg vil advare andre mod at indgå et samarbejde med Danastar/RMail, med mindre man holder Þje med den automatiske fornyelse, og kan finde vej i deres online opsigelse af abonnementet - som ikke kan lade sig gÞre ved blot at kontakte firmaet.

2025幎4月7日

Danastar からの回答

KÊre Sidsel. Vi er kede af at hÞre, at du oplever vores aftalevilkår som vanskelige. Bindingen på et år sikrer den lavest mulige pris for vores kunder, men vi forstår, at dette kan opleves restriktivt. Opsigelsesproceduren fremgår tydeligt af vores vilkår, som du har fået tilsendt og har underskrevet og vi er nÞdt til at håndhÊve dem konsekvent, da vi jo også har forpligtelser. Inkasso benyttes kun i tilfÊlde, hvor betalingsfristen er overskredet så vÊsentligt, at vi ikke lÊngere kan håndtere sagen internt. Vi håber, at dette svar giver dig en bedre forståelse af forlÞbet. Venlig hilsen Danastar

DÃ¥rlig service :(

Jeg har benyttet RMail i flere år og lÞbende oplevet, at programmet "hopper af", så RMail skal geninstalleres, uden at jeg har gjort noget.
I dag sidder jeg med samme problem og sÞger lÞsning på Danastars hjemmeside, men videoen åbner ikke.
Så skriver jeg til supporten om hjÊlp, og der bliver fremsendt et link, hvor der ingen lyd er på videoen, og der er så dårlig billedkvalitet, at jeg ikke kan bruge den.
Jeg henvender mig igen til supporten og forklarer om problemerne. Også at jeg er tidsmÊssigt presset, så jeg forespÞrger, om vi ikke kan finde en anden brugbar lÞsning.
Det ville de have kr. 250,- for, hvilket jeg selvsagt ikke synes er fair, da de fremsender lÞsningsforslag, der ikke virker.
Jeg giver udtryk for min utilfredshed med baggrund i ovenstående, men eneste svar jeg får er, at de også skal leve.
Da jeg ikke anser denne forretningsstrategi for vÊrdig og seriÞs, har jeg d.d. opsagt mit abonnement.

18/12-24
Jeg kan af jeres svar se, at i ikke har eller vil forstå min anmeldelse.
Min utilfredshed bunder i, at jeres hjemmeside med supportvideo ikke virkede og, at det link, som i fremsendte til mig heller ikke var brugbart, da det var uden lyd og utydeligt, når jeg skalerede video til hele skÊrmen.
Jeg antager, at det ikke er en måde at Þge supportindtÊgten på

2024幎12月17日

KÊre Hanne,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at hÞre, at du har haft udfordringer med vores service.

Vi sÊtter en Êre i at hjÊlpe alle vores kunder bedst muligt. I din sag har vi forsÞgt at assistere dig gratis gennem vores supportchat, og da du oplyste, at din tid var knap, tilbÞd vi en mere direkte lÞsning via TeamViewer mod en beskeden betaling. Dette gÞr vi for at sikre, at vi kan tilbyde en effektiv og hurtig lÞsning, samtidig med at vi opretholder en fair og bÊredygtig service. Vi har både i går og i dag tjekket- og dobbelttjekket at vores gratis support-videoer er i fin kvalitet, så der kan måske have vÊret et issue med internet hastighed. Det er svÊrt at vide.

Vi beklager, hvis vores forsÞg på at hjÊlpe dig ikke levede op til dine forventninger. Skulle du få lyst til at genoverveje din beslutning eller have yderligere spÞrgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,
Jonas
DirektÞr, Danastar

Super god service

Super god service, da vi ikke kunne spore vores pakke.

2024幎11月25日

Danastar からの回答

KÊre Mia - tak for de pÊne ord og den flotte anmeldelse, som er givet videre. Dbh Danastar

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service ud over det sÊdvanlige

Har 2 gange vÊret i kontakt med SÞren fra Danastar, for at installere R-sign og koblet til ny email og hjÊlpe mig med at kunne kommunikere fortroligt og sikkert med klienter. Jeg har vÊret utrolig glad for den virkelig dygtige, behagelige og positive behandling jeg har fået. Er ret dårlig til IT men SÞren har kommunikeret på en måde så det blev forståeligt og brugbart. En meget sÞd, trovÊrdig og utrolig hjÊlpsom medarbejder jeg anbefaler til alle der har behov for produktet og den assistance som Danastar kan tilbyde
Jette

2024幎11月25日

Danastar からの回答

KÊre Jette. Mange tak for din flotte anmeldelse, som vi er meget glade for. GlÊdelig jul fra RMail teamet hos Danastar

hurtigt betjening :-)

2024幎3月12日

Danastar からの回答

Hejsa - tak for den flotte anmeldelse. Vi gÞr altid hvad vi kan for at levere så hurtigt som muligt :) - din ros er givet videre til teamet, hvor den helt sikkert er vÊrdsat. Bedste hilsner fra Danastar

Super oplevelse!

Super oplevelse af fÃ¥ hjÊlp fra Danastars support! Og min supporter Jacob var ikke bare super hurtig og dygtig - han var ogsÃ¥ sÞd og sjov! 👍
Jeg var hurtigt videre i mit arbejde efter hans hjÊlp! Uden tvivl min “Dagens Helt”!
Tak!

2023幎3月23日

Danastar からの回答

Hej - mange tak for din ros til Danastar's support og godt at hÞre at du kom i mål med dine opgaver. Bedste hilsner fra RMail teamet hos Danastar

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。