Let at finde rundt pÃ¥ hjemmesiden ved bestilling af varer, og samtidigt med det blev varen pakket og sendt samme dag som jeg foretog bestillingen og dagen efter var varen klar til afhentning. Det er d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har fÃ¥et anbefalet Danolan for deres magnetÃ¥rmbÃ¥nd, og undersÞgte pÃ¥ deres hjemmeside hvad de havde. Bestilte to armbÃ¥nd torsdag aften, og fik dem leveret med posten lÞrdag formiddag... det ka... ãã£ãšèŠã
LÊkre produkter og super kundeservice,- sÃ¥ sÞde og hjÊlpsomme. Min mand har fÃ¥et en magnetrullemadras, og allerede efter et par nÊtter siger han, at han sover meget bedre. Og har ikke uro i benene om... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har kÞbt et magnetarmbÃ¥nd fik den uden beregning gjort mindre 2 gange. Derudover bestilte jeg et sÊt magetÞreringe, de kom med, selvom jeg ikke betalte dem ved bestilling, sendte dog pengene, sÃ¥ d... ãã£ãšèŠã
Danolan sÊlger uldprodukter, magnetsengetÞj og har et stort udvalg af magnetsmykker.
BÞnstrupvej 11, 6580, Vamdrup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Dejlige produkter og hurtig levering
Dog Êrgerligt at jeg blev tilsendt sutsko i en stÞrrelse mindre end hvad jeg havde bestilt. De passer lige, men tykke sokker på fÞdderne mens man har sutskoene på er ikke en mulighed uden at hÊlen ryger ud :/

www.danolan.dk ããã®åç
Kan varmt anbefales, super hurtig ekspedition

www.danolan.dk ããã®åç
SÞndag bestilt, tirsdag leveret. Varen som beskrevet, tracking kode modtaget, perfekt.

www.danolan.dk ããã®åç
Ventede på min pakke i godt to uger. Skrev så i går hvor den blev af. De svarede betalingen var ikke gået igennem..men hvorfor fik jeg så ikke besked siger jeg bare nu. Her på chatten. Der kom et svar mere at jeg kunne indbetale på mobilpay,så ville det blive sendt det virkede utrykt,derfor slettede jeg min ordre. Vh Mg.

www.danolan.dk ããã®åç
At handle hos Danolan har vÊret en rigtig god oplevelse, hurtig levering og en ualmindelig god service.

www.danolan.dk ããã®åç
Virkelig gode cremer til en pris alle kan vÊre med på. Altid hurtig levering igennem alle de år jeg har bestilt herfra.
Kan varmt anbefales.

www.danolan.dk ããã®åç
Rigtig god kvalitet og fantastisk hurtig levering

www.danolan.dk ããã®åç
Bestilte en dåse Pferdbalsam, prisen er virkelig fornuftig og billigere end andre forhandlere. Pakken blev sendt hurtigt, men desvÊrre formåede Postnord at aflevere pakken det forkerte sted, men det skal i selvfÞlgelig ikke klandres for.