レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Let at finde rundt pÃ¥ hjemmesiden ved bestilling af varer, og samtidigt med det blev varen pakket og sendt samme dag som jeg foretog bestillingen og dagen efter var varen klar til afhentning. Det er d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har fÃ¥et anbefalet Danolan for deres magnetÃ¥rmbÃ¥nd, og undersÞgte pÃ¥ deres hjemmeside hvad de havde. Bestilte to armbÃ¥nd torsdag aften, og fik dem leveret med posten lÞrdag formiddag... det ka... もっず芋る

LÊkre produkter og super kundeservice,- sÃ¥ sÞde og hjÊlpsomme. Min mand har fÃ¥et en magnetrullemadras, og allerede efter et par nÊtter siger han, at han sover meget bedre. Og har ikke uro i benene om... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har kÞbt et magnetarmbÃ¥nd fik den uden beregning gjort mindre 2 gange. Derudover bestilte jeg et sÊt magetÞreringe, de kom med, selvom jeg ikke betalte dem ved bestilling, sendte dog pengene, sÃ¥ d... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店
  2. 店
  3. 毛糞店

圓該䌁業による蚘述

Danolan sÊlger uldprodukter, magnetsengetÞj og har et stort udvalg af magnetsmykker.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

138件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Dejlige produkter og hurtig levering

Dejlige produkter og hurtig levering

Dog Êrgerligt at jeg blev tilsendt sutsko i en stÞrrelse mindre end hvad jeg havde bestilt. De passer lige, men tykke sokker på fÞdderne mens man har sutskoene på er ikke en mulighed uden at hÊlen ryger ud :/

2024幎10月10日

Hej Anne
Jeg er da ked af at hÞre at du har fået den forkerte stÞrrelse. Vil du ikke kontakte os på telefon 22 88 02 88 eller mail info@danolan.dk, så vi kan få sendt dig et par sutsko i den korrekte stÞrrelse?

God produkter

God produkter. Hurtig levering.
Meget tilfreds med det hele.

2024幎9月25日

www.danolan.dk からの回答

Mange tak for den gode anmeldelse :-)

Meget hurtigt

SÞndag bestilt, tirsdag leveret. Varen som beskrevet, tracking kode modtaget, perfekt.

2024幎8月26日

www.danolan.dk からの回答

Tusind tak for den gode anmeldelse

Ventede på min pakke i godt to uger

Ventede på min pakke i godt to uger. Skrev så i går hvor den blev af. De svarede betalingen var ikke gået igennem..men hvorfor fik jeg så ikke besked siger jeg bare nu. Her på chatten. Der kom et svar mere at jeg kunne indbetale på mobilpay,så ville det blive sendt det virkede utrykt,derfor slettede jeg min ordre. Vh Mg.

2024幎8月11日

Hej Mg
Jeg er da ked af at du har haft sådan en dårlig oplevelse. Vi skriver ikke til kunder, hvor betalingen ikke er gået igennem. Vi oplever at kunder godt kan fortryde deres kÞb, inden de når at betale og vi vil ikke genere kunder unÞdvendigt. I vores samarbejde med e-mÊrket må vi hellere ikke kontakte kunder, fÞr der ligger en bestilling. Vi hjÊlper dog meget gerne kunder, der har problemer med at betale via nettet. Vi sender gerne en faktura, der så enten kan betales via bankoverfÞrsel eller mobilepay, men kunden skal selv kontakte os fÞrst.

Kan varmt anbefales

Virkelig gode cremer til en pris alle kan vÊre med på. Altid hurtig levering igennem alle de år jeg har bestilt herfra.
Kan varmt anbefales.

2024幎5月14日

www.danolan.dk からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse

Fornuftige priser

Bestilte en dåse Pferdbalsam, prisen er virkelig fornuftig og billigere end andre forhandlere. Pakken blev sendt hurtigt, men desvÊrre formåede Postnord at aflevere pakken det forkerte sted, men det skal i selvfÞlgelig ikke klandres for.

2024幎3月23日

www.danolan.dk からの回答

Tak for den fine anmeldelse :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。