Bestilte Dan Ren til at tÞmme kÊlderen og loftet i min fars hus. Det var en meget stor opgave. Dan Ren udfÞrte opgaven til perfektion. Servicepersonalet var smilende og imÞdekommende. Vil helt sikke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte Dan Ren service til en social rengÞring. Rene og hans team kom. PÃ¥ 8 timer fik de forvandlet noget der var totalt uegnet til menneske bolig til det fineste hjem. De ordnede hjemmet med d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
For 2. gang har Dan Ren Service renset vores 15 Ã¥r gamle gulvtÊppe i vores selskabslokale til perfektion. Vi har vÊret tilfreds med hele processen, og vender klart tilbage igen. Maria Pedersen/ Huse... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Skulle fraflytte et fra udlejers side misligholdt lejemÃ¥l og ville gerne aflevere det rengjort. Dan Ren klarede ikke blot opgaven tilfredsstillende, men til perfektion. En helt igennem god opleve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi leverer professionel rengÞring til erhvervs virksomheder og i private hjem.
Vesterhavsgade 115, 6700 , Esbjerg, ãã³ããŒã¯
Min bror havde brug for hjÊlp til at få fjernet affald fra sin lejlighed og få gjort hovedrent, så jeg kontaktede Dan Ren Service, Esbjerg, og bad om et tilbud på opgaven. DirektÞren kom og beså lejligheden, hvor han beskrev hvad hans firma kunne yde, og da jeg lidt senere modtog et tilbud, besluttede vi, min bror og jeg, at acceptere tilbuddet, idet det var yderst rimeligt set i forhold til, hvad der skulle udfÞres, samt beskrivelsen af, hvad tilbuddet dÊkkede, var dÊkkende for, hvad vi Þnskede af firmaet. Vi har fået en yderst professionel og hjÊlpsom behandling, og vi besluttede også at benytte os af et tilbud om at få vasket og renset al det tÞj, som befinder sig i lejligheden. Jeg havde bedt om at få et estimat over, hvor lang tid man skulle have for at kunne udfÞre opgaven, og svaret var yderst tilfredsstillende, idet firmaet ville kunne igangsÊtte arbejdet med få dages varsel, hvilket var, hvad der var behov for. Indtil videre har jeg kun positivt at sige om firmaet, og jeg er blevet mÞdt med venlighed og forståelse for, hvad der var en svÊr tid for min bror. Professionel tilgang og venlig rådgivning er, hvad jeg har fået fra Dan Ren Service, Esbjerg. Jeg kan klart anbefale firmaet til andre, som står overfor at skulle have fjernet affald og have gjort rent. Pengene er givet godt ud i forhold til det arbejde, som man får udfÞrt af firmaet.

Dan Ren Service ããã®åç
God og stabil rengÞring til aftalt tid. Fast kontaktperson gÞr det nemt at komme i kontakt med Dan Ren. Deres service kan klart anbefales!
Mvh. Rudi W. Jensen / Skybrudskompagniet
Firmaet Dan Ren er let at komme i kontakt med, og de er fleksible når arbejdsprocessen er igang. De er gode til at overholde aftaler.
Hvis det krÊves at en opgave skal efterbehandles er der ingen problemer.
Venlig hilsen
SSP ungdomskonsulent
Torben Berthelsen
Hej
NEJ jeg forveklser IKKE jeres firma med et andet. Det var jer jeg var ansat ved..
Jeg har en gammel veninde; hÞjt oppe i 80,rene bevÊger sig kun med rollator: får gjort rent, vasket tÞj samt sengeskift hver14dag. Da Danren kom onsdag for at udfÞre dette; havde den Êldre kvinde 38,3 i feber forkÞlet men rask til weekenden. Da danren erfarer sygdom, er bemÊrkning uha , jeg må ikke vÊre her når du er syg; skynder sig at gå uden at spÞrge indtil hvordan hun klare sig med rent tÞj, samt de andre opgaver. De regner dagen efter og siger at de så fÞrst kommer om 14dg hvis hun er rask, tak danren en mdr uden rengÞring og tÞjvask. Så flot

Dan Ren Service ããã®åç
Vi skulle have et rÊkkehus gjort rent i forbindelse med en fraflytning i Juni måned. Og vi gjorde opmÊrksom på at de skulle vÊre meget ekstra omhyggelig da vores tidligere boligforeningen godt kunne vÊre meget kritisk over for rengÞringen. Det hele ender ud med at vi fik at vide ved vores fra flytningssyn at der skulle gÞres ekstra rent på nogle områder. Jeg tager der for kontakt til Danrenservice igen, for den ville jeg ikke betale. Vi bliver enig om at når jeg havde fået regningen fra boligforeningen så skulle jeg bare maile den til dem, og så fnuller vi nok finde ud af noget. Alt har jeg gjort men nu hÞre man bare ikke fra dem mere. Så min konklusion er at man ikke skal bruge den til noget da de ikke vil stå ved deres arbejde.