Danske Meninger レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Sitet, undersøgelserne, osv. fungerer godt. Desværre er belønningerne elendige. Med max. 100kr på just-eat.dk så er halvdelen af beløben brugt på leverings omkostning. Da jeg oprettede konto på... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Midt i en undersøgelse kunne jeg ikke komme videre. Skrev til kundeservice, som straks satte de penge ind på min konto, som undersøgelsen ellers ville have udløst. Ja, man bliver ofte hægtet af, når... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Der er så mange gange at spørgeskemaer ikke kan færdiggøres på grund af fejl i systemet Man bruger en masse tid på omhyggeligt at udfylde skemaet for bare at blive frasorteret uden nogen kompensa... もっと見る

5つ星のうち3の評価

burde udvide shoppen , synes udvalget er for kedeligt og for småt, men det er jo et luksus problem ;-) ... det fungerer rigtig godt, man får gavekortene indenfor rimelig tid, dejligt man kan tjene lid... もっと見る

企業情報

1. 乗り物・運輸

さまざまな外部ソースから提供された情報

Danske Meninger er et markedsundersøgelsespanel, der tilbyder vores værdsatte medlemmer fantastiske belønninger og gavekort til gengæld for at deltage i undersøgelser. Det er nemt at komme i gang. Du skal blot opgive nogle få oplysninger, og så begynde at optjene belønninger i dag.

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 11件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

jeg har været medlem over flere omgange…

jeg har været medlem over flere omgange nu. 1 Der er alt for lidt undersøgelser, 2 der er alt alt for lang tid imellem undersøgelserne. 3 Som Rigtig rigtig mange Memmesker os har beskrevet. Så er der store problemer med at man Gennemfører undersøgelserne og så enten sker der fejl, Eller blir man i 99,9% af gangene slet ikke betalt / Krediteret for det arbejde man faktisk udfører for Danske Meninger. så jo blir betalt for de undersøgelser vi / Jeg Udfører. Jeg har snakket med ret mange og Kommentarene herinde taler desværre for sig selv. Mange som er eller har været Medlem af Danske meninger, siger det er sjældent at "Virksomheden" / Hjemmesiden faktisk betaler sine Medlemmer. jeg selv kan kun sige det samme. jeg Tonni Larsen tager kun udgangspunkt i min / mine egne oplevelser. Nu må vi så se om Danske Meninger har forbedret sig. Meen Jeg tvivler stærkt. Denne gang har jeg ingen undersøgelser modtaget endnu ? Og slet ingen til 50 Kr som Danske meninger selv reklamerer for. Jeg skriver da ikke min mail ind her 🤣 Så kan alle sende mig Spam / Flere falske mails. Nej tak. I er velkommen til at kontakte mig.

2022年10月11日

Hej, tak for din anmeldelse.

Vær venlig at indtaste din tilmeldte e-mailadresse for at bekræfte, at du er medlem af vores panel. Dette vil hjælpe os med at allokere din konto og hjælpe dig yderligere. Tak for det.

5つ星のうち1の評価

Har netop fuldført et langt spørgeskema…

Har netop fuldført et langt spørgeskema for så at få at vide, at man ikke kvalificerer sig. Det er sket mange gange, og man føler sig lidt snydt

2022年9月21日

Danske Meninger からの回答

Hej Helle, tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du har haft problemer med vores panel. Send os venligst en mail ved hjælp af kontaktformularen på hjemmesiden – https://www.danskemeninger.dk/contact – vores medlemssupport tager kontakt til dig hurtigst muligt. Vi takker mange gange og beklager enhver ulejlighed.

Hvordan udmelder jeg mig

2022年9月5日

Danske Meninger からの回答

Hej Jane, tak for din anmeldelse.

5つ星のうち1の評価

Så bruger man 25 minutter på et helt…

Så bruger man 25 minutter på et helt spørgeskema og fuldføre det til ende, hvor man også skal svare på kvaliteten af spørgeskemaet. Derefter siger den bare "Du kvalificerer dig ikke til dette spørgeskema"????
Spild af min tid... Det er sket flere gange i min tid ved Danske Meninger

2022年8月15日

5つ星のうち1の評価

Jeg har endnu ikke gennemført en hel…

Jeg har endnu ikke gennemført en hel undersøgelse endnu uden at jeg er blevet stoppet. Spild af tid.

2022年7月14日

Danske Meninger からの回答

Vi forstår, at dette kan være skuffende. Vi arbejder hele tiden på at give medlemmerne en smidigere oplevelse, især når de gennemfører undersøgelser. Vi beklager de ulemper, som dette måtte have medført for dig. Indtil da kan du kontakte vores medlemssupportteam på nedenstående link for at sende forespørgsler eller rapportere problemer.

Vores kundeservice ser frem til at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Danske Meninger-teamet

Lidt spild af tid

Det er tit at man får en mail om at der er en undersøgelse, og når man så svarer ja til det, bliver man spurgt om ting som står i ens profil. Derefter får man at vide at der alligevel ikke er noget der passer til en. Det er da noget trals. Mvh Flemming

2022年6月18日

Danske Meninger からの回答

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive din ærlige anmeldelse til os. Grunden til spørgsmålene før den egentlige undersøgelse, også kaldet profileringsspørgsmål, er at give dig mulighed for at kvalificere dig til fremtidige undersøgelser.

Generelt bruges disse spørgsmål til at afgøre, om vi har nok deltagere til en bestemt undersøgelse, eller det kan være profilspørgsmål, som du ikke har udfyldt endnu, eller som skal opdateres.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte vores medlemssupport.

Vores support er forpligtet til at svare så hurtigt som muligt.

5つ星のうち1の評価

Hej jeg vil stoppe send de e-mail til…

Hej jeg vil stoppe send de e-mail til mig jeg skal ikke have send i skal ikke sende fler e-mail noten som helst .
Med V.H
TAWFIGH

2022年6月16日

5つ星のうち1の評価

svært at bedømme en oplevelse

svært at bedømme en oplevelse, når der ikke kommer nogen 180 dage uden en undersøgelse

2022年1月28日

Danske Meninger からの回答

Hej Jesper, tak for din anmeldelse.

Danske Meninger er en side

Danske Meninger er en side, hvor man ganske langsomt opnår at få undersøgelser af kvalitet (altid) OG bygger sin saldo op sikkert og roligt!
Kvalitet - tilmeld dig "Danske Meninger" og tjen på dine meninger!

2022年1月20日

Hej Jørgen,

Tak, fordi du har taget dig tid til at lave denne anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du vil dele dine meninger med os.

Alt det bedste,

5つ星のうち5の評価

Super hyggeligt nemt at tjene lidt…

Super hyggeligt nemt at tjene lidt ekstra

2022年1月13日

Hej Tina

Tak, fordi du har taget dig tid til at lave denne anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du vil dele dine meninger med os.

Alt det bedste,

5つ星のうち2の評価

Fup!

jeg for ikke pengene for de skemaer jeg laver, den siger bare fuldført og derefter smider mig ud, og får heller ikke nogle spørgeskemaer

2021年11月7日

0 STJERNER!!!

Jeg ville give 0 stjerner, men dette er ikke muligt. Hjemmesiden er en stor løgn, man besvarer deres spørgeskemaer, og når man endelig har optjent nok point til at indløse belønningen, så må man afvide at den "Hjemmeside er nede", og de er igang med at løse problemet. Jeg har sendt dem en mail to gange, dog uden svar. Det skal lige siges at "hjemmesiden har været nede" i flere uger. Fuldstændig latterligt.

2021年9月22日

Hej Cecillie

Vi beklager, at du ikke er tilfreds med din oplevelse i vores panel.

Vi sender dig en privat besked for at anmode om dine kontooplysninger, så vi kan finde din konto og se, hvad der skete.

Så snart vi har flere oplysninger tilgængelige, sender vi en opdatering til den e-mail-adresse, der er knyttet til din konto.

Snydt for belønning

I en undersøgelse ville jeg ændre det forudgående spørgsmål og trykkede pil tilbage (som er tilgængelig!). Så lukkede undersøgelsen ned med 98% besvarelse og jeg fik ikke mulighed for at fuldføre!! OG fik så ikke min belønning på 5 kr. Holdt for nar- ja i den grad. Desværre ikke første gang☹️

2021年9月5日

Hej Els,

Spild af tid

Spild af tid. Man svarer grundigt på en masse spørgsmål for derefter at få at vide at man ikke passer til gruppen ... dermed får du intet for din tid. Det er uanstændigt, og jeg har hermed meldt mig ud.

2021年8月5日

Hej Eva,

Danske meninger min bare -

Det undrer mig at det hedder danske meninger, men flere undersøgelser er foretaget på engelsk, og hvis man ikke ønsker det bliver man blot smidt ud.
Danske meninger min bare -

2021年7月12日