䌁業情報

3. ホビヌショップ
  4. ノベルティグッズ店
  5. 文房具店

圓該䌁業による蚘述

Dansk Papirvare er en traditionsrig Silkeborg-virksomhed med rÞdder helt tilbage til 1925. I 2025 fejrer vi 100 Ã¥rs jubilÊum – et vidnesbyrd om kvalitet, kreativitet og god service gennem generationer. Vi har altid vÊret en naturlig del af bybilledet i Silkeborg, hvor vi i dag driver butik og showroom hos Bog & idé i Vestergade. Her finder du et bredt udvalg af festartikler, borddÊkning, papirvarer og hobbyartikler til enhver anledning. Hos Dansk Papirvare er personlig service og faglig vejledning vores varemÊrke. Vores lille, dedikerede team brÊnder for at inspirere og hjÊlpe vores kunder – bÃ¥de i butikken og pÃ¥ webshoppen. Vi lÊgger vÊgt pÃ¥ at skabe gode oplevelser og den bedste lÞsning, uanset om du planlÊgger en barnedÃ¥b, konfirmation, bryllup eller fÞdselsdag. Siden lanceringen af vores webshop i 2012 har vi kombineret det bedste fra vores fysiske butik med digitale muligheder. Vores webshop afspejler den kreativitet, du oplever i butikken – med idéer, trends og inspiration til borddÊkning og dekoration. Vi Þnsker at vÊre hele Danmarks foretrukne inspirationskilde til kreative lÞsninger og festlige anledninger. Vores team henter lÞbende ny inspiration fra leverandÞrer, messer, naturen og ikke mindst hinanden – sÃ¥ du altid mÞder friske idéer og aktuelle trends. Uanset om du leder efter smukke bordopdÊkninger, kreative invitationer, Êresporte, servietfoldning eller hobbyartikler, finder du alt til den personlige og gennemfÞrte fest hos os. Hos Dansk Papirvare er vi drevet af kompetence, kreativitet og kvalitet – og vores mÃ¥l er altid at skabe den perfekte lÞsning for dig som kunde.

3.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Oplevelsen kunne ikke blive bedre

Tak Karina! Jeg bestilte årets jule indpakning hos Dansk Papirvare. Dagen efter fik jeg en opringning og selvom det betÞd, at jeg ikke helt kunne få det jeg havde bestilt, så blev det vendt til en positiv oplevelse. Det er kommet hjem i fin stand, beslutning var perfekt og jeg glÊder mig til at pakke gaver ind og efterfÞlgende dele den gode oplevelse.

2024幎12月4日

Flotte festartikler

KÞbte servietter og vaser til fest og varerne var helt som jeg håbede og i overensstemmelse med beskrivelsen på hjemmesiden. Varerne kom forsvarligt pakket ind. Er meget tilfreds med mit kÞb og vil ikke tÞve med at kÞbe herfra igen.

2024幎3月14日
自発的なレビュヌ

Varer bukket og krÞllet ved levering

Bestiller invitations sÊt til studentergilde. Det bliver leveret i tynd papirkuvert med det resultat at indholdet bukket og krÞllet. ManillamÊrkerne er i to forskellige papirtyper og farver? De små studenter huer er bukket så de ikke kan rettes ud igen.. hvis det var leveret i en papÊske var det ikke sket. Handler ikke hos dem igen

2024幎2月1日
自発的なレビュヌ

Vi havde en super god oplevelse

Vi havde en super god oplevelse, med fantastisk service. Min sÞster skulle vÊlge pynt til sin konfirmation, og vi fik en masse personlig hjÊlp med mange forskellige muligheder, samt ro til at vÊlge mellem dem. Vi kan klart anbefale dansk papirvarer, selve butikken var inspirerende med et stort udvalg og forskellige fremvisninger og inspirations kilder. Tak!

2021幎3月25日

KÞbte 2 bordlÞbere i sÞndag

KÞbte 2 bordlÞbere i sÞndag, og de er nu afhentet,- super hurtig levering! Dejligt!
Bestilte ogsÃ¥ en pakke servietter, for at se om det passede til bordlÞberen, og nu er de “ikke pÃ¥ lager”,- Þv bÞv! Og synes der manglede information nÃ¥r varen var sendt afsted. Ellers sÃ¥ en god oplevelse!! - kÞber der gerne igen!

2020幎1月21日
自発的なレビュヌ

God service - og god kvalitet

Jeg bestilte en del varer til en konfirmation. Noget af det var i restordre på deres hjemmeside, så jeg ringede og spurgte, om de fik varen igen. Det gjorde de. Det ville vÊre tilgÊngeligt samme aften på siden.

Jeg glemte at bestille noget dobbeltklÊbende tape med, så jeg ringede og spurgte, om de kunne nå at få det med i samme forsendelse, så jeg kun skulle betale 1 x porto, og det kunne de!

Varerne kom få dage senere og alt så fint ud. Dog manglede der 4 bordkort og et af de leverede var i stykker (det kan jo ske). Jeg skrev til dem sÞndag aften, fik svar mandag morgen og modtog nye bordkort tirsdag.

God service hele vejen igennem! Tak Laura og Keld.

2015幎1月29日

God handel

Varen modtaget dagen efter bestilling, med gode informationsmails undervejs.
Fuldt ud tilfreds og vil gerne anbefale siden til andre.
Vil give ret i at portoen er i den hÞje ende, men så kan man jo vÊlge at handle et andet sted

2014幎7月7日

Fint udvalg

De har et rigtigt pÊnt/stort udvalg i mange forskellige papirvarer til enhver lejlighed og årstid. Dog er priserne måske lige hÞje nok.

2009幎8月2日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。