Bedste tur nogensinde (JÞrgen) Vi i 3.A havde fornÞjelsen af at kÞre med JÃRGEN, en chauffÞr af absolut allerhÞjeste klasse! JÞrgen sÞrgede godt for os hele turen og bidrog til at vi, pÃ¥ tro... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde en rigtig dejlig oplevelse med dansk studenterkÞrsel â bÃ¥de i tiden op til med koordination og kontakt, og pÃ¥ dagen, hvor vi havde en rigtig sÞd og velkÞrende chauffÞr. Der var ingen probleme... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min klasse og jeg havde fornÞjelsen af, at kÞre med danmarks absolut bedste vognmand, Kenneth. Med Kenneth bag rattet fÞlte man sig altid i gode og trygge hÊnder, og selv pÃ¥ den hÃ¥rde 2. dag var han m... ãã£ãšèŠã
Fedeste tur ever. Klassen og jeg kÞrte med Daniel, flink fyr, der vidste hvordan festen skulle forgå. Intet negativt herfra
Virkelig den bedste tur man kan få, specielt Daniel som chauffÞr, der gjorde det hele bare hundrede gange bedre
Bedste oplevelse man nogensinde kunne Þnske sig, der er intet dårligt at sige. Vi havde den bedste chauffÞr Daniel, som havde styr på det hele, og gjorde turen 1000 gange bedre.
Klasse service og klasse oplevelse
Daniel er en fantastisk kÞrer. Kan klart anbefales.
JONAS B!ð¥ð¥ð¥
Jordens mest legendariske mand til at kÞre studenterkÞrsel med!ð«¶ðŒ
StudenterkÞrslen var til ug fkn fed! Og intet at sÊtte en finger på
Tak Jonas b for de fedeste 2 dage med fuld skrald på!
Jonas B var en champ! 10/10 oplevelse og tak for turen! Ellers sÞde medarbejdere der er gode til at hjÊlpe. Vi siger takð¥³
Han kan desuden bakke sÃ¥ det vil noget ð
Udover han var en kÊmpe snitch, og så gad han overhovedet ik tage Þlbong:(
Men ellers var det godt
Hilsen 3x
Daniel er den bedste chauffÞr nogensinde.
Vi kom til tiderne, han er meget venlig, enga hygge fÊtter og kan holde en fest med os selvom han er Êdru og ikke har rÞrt alkoholl
Vi havde ham både 3 og 5 juli
DANIEL ER EN FANTASTISK CHAFFÃR. Kan klart anbefales!!!
Vi ahve en absolut vanvittig oplevelse, og Banjo som chauffÞr gjorde det hele 1000 gange bedre. Tak for turen â€ïžâ€ïž
Vi kÞrte med Tobias, og det var fuldstÊndig problemfrit, og han er en fremragende chauffÞr. KÊmpe anbefaling herfra
Jens var legendarisk
(Hvis det er stavet forkert så er jeg ordblind)
Det var en absolut kÊmpe fornÞjelse at have Jonas B som chauffÞr på turen. Udover min mor nu ikke kan stoppe med at snakke om ham⊠Trods det har dansk studenterkÞrsel vÊret virkelig large og gode til at informere om alle de vigtige ting vedrÞrende booking, ruteplanlÊgning, rettelser osv. Dansk studenterkÞrsel kan varmt anbefales.
DANNY ER THE MAN. Donerer alkohol, Deltager i aktiviteterne med tanke på hans ansvar, er smilende, flink og entusiastisk. 10/10 vognmand der gav en fantastisk dag!
Daniel er den bedste chauffÞr, og har bidraget til en mega god oplevelse gennem 2 dage!! Manden fortjener credit!
Hold kÊft det var fedt. Vi kÞrte med Danny-boy (Daniel) og havde en fest.
Min klasse og jeg havde den bedste studenterkÞrsel med Daniel. Han var Êgte varm. Kan helt klart anbefales.ðð€©ð¥³ðª©
Ham der Jonas b var enligt skide godâ€ïž. Meeeeeeeen det var godt vi havde Morten med fÞrste tur.
Jonas B og Morten on top, fedeste oplevelse nogensinde!!!ð¥³ð¥³
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ