レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Anmeldelserne lyver. Sula.dk er min y. Vi kan foreslÃ¥ at anmode om Martin k og jonas b. De er meeeeeega chill, behandl dem pÊnt ellers kommer 3.a potentielt efter jer 😜 vi elsker dem, de kÞrer pÊn... もっず芋る

ChauffÞren Tommy var hjÊlpsom, tÃ¥lmodig og et varmt menneske - han bidrog til en endnu sjovere og fantastisk studenterdag. Sikkerheden var iorden, han hjalp "de mest fulde" - faktisk sÃ¥ meget, at han... もっず芋る

PÃ¥ selve dagen gik vognen, vi havde booket, i stykker. I stedet sendte de en erstatningsvogn, som var bÃ¥de meget mindre og i dÃ¥rlig stand. Flere timer senere ankom den oprindeligt bestilte bus, men hv... もっず芋る

䌁業情報

1. トラック運送䌚瀟

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

LandsdÊkkende professionel studenterkÞrsel med over 20 års erfaring. Vi bestrÊber os på at gÞre jeres dag til en fest i aldrig glemmer!

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

150件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Meget uprofessionelt

På selve dagen gik vognen, vi havde booket, i stykker. I stedet sendte de en erstatningsvogn, som var både meget mindre og i dårlig stand. Flere timer senere ankom den oprindeligt bestilte bus, men hverken lys, lydanlÊg eller iPhone-stik virkede. Det hele fÞltes uprofessionelt og kaotisk. Vi modtog ingen form for kompensation, selvom oplevelsen var langt under standard. Find et andet for jeres egen skyld.

HELT UACCEPTABELT

Studentertiden er noget, mange ser frem til, sÊrligt vognturen, som ofte er et af hÞjdepunkterne, hvor hele klassen samles en sidste gang. Vi valgte desvÊrre at bestille vores studentervogn gennem dette firma, hvilket viste sig at vÊre en KÆMPE FEJLTAGELSE!
FÞrst ankom en helt forkert vogn, den var gammel, slidt og alt for lille til vores klasse. Flere timer senere fik vi endelig den vogn, vi oprindeligt havde bestilt, men den levede langt fra op til forventningerne. Der var hverken fungerende opladerstik, lys eller andet af det udstyr, som vi var blevet lovet. Til trods for de mange problemer fik vi ingen form for kompensation eller undskyldning.
Det er dybt skuffende at opleve så ringe service på en dag, der burde have vÊret fyldt med glÊde og fejring. Jeg vil derfor på det kraftigste fraråde andre at benytte dette firma, hvis man Þnsker en uforglemmelig, på den gode måde, studentertur.

LAD VÆR MED AT BOOKE HOS DEM(katastrofe tur)🚚

Når man betaler så meget for en vogn skal det godt nok også vÊre i orden!!
Vores vogn kom for sent og det var ikke engang den rigtige, da vores vogn var brudt sammen på vej ned til os, den vi fik var en 50 år gammel vogn hvor der var plads til 18 og hvor som 32 mennesker skulle presses ind i vi fik Ridser blå mÊrker og mange var nÞdt til at behandle de ridser grundet af vognen var Rusten Der var hverken hÞjttalere Eller lys i den bus
Mange mange timer efter kom den rigtige vogn hvor anlÊgget så heller ikke virkede så studenter var nÞdt til at kÞre hjem for at hente deres SOUNDBOKS batterier så vognturen heller ikke blev helt Þdelagt kÊmpe katastofe manden der kÞrte vognen sagde vi 100% skulle skrive til sula for at få penge tilbage eller en Go forklaring og vi har kun fået flabede svar og dårlig service

LAD VÆR MED AT BOOKE HOS DEM!🚚

LAD VÆR MED AT BOOK🀬🀬

Meget skuffende oplevelse.

FÞrst fik vi en alt for lille studentervogn, hvor der kun lovligt mÃ¥tte vÊre 30 personer – vi var mindst 32. Det er direkte uforsvarligt.

Da vi endelig fik den rigtige vogn, virkede iPhone-stikket ikke, så vi kunne ikke spille musik. Det Þdelagde stemningen fuldstÊndigt.

Vi fik ingen form for kompensation.
Uprofessionelt og uacceptabelt.
Book aldrig herfra.

2025幎6月28日

Ikke book dem!

Super dårligt! På dagen er vores vogn brudt sammen og der kommer en alt for lille vogn, som ikke er godkendt til hele vores klasse. Flere timer senere kommer vores rigtige vogn, som har en masse mangler. De svarer flabet tilbage på mails og giver ikke kompensation. Ikke book dem her, det er ikke det vÊrd!!

FORFÆRDELIG SERVICE

FORFÆRDELIG SERVICE
På dagen hvor vi skal på vognen bryder vognen sammen, vi ender med at skulle guide vores chauffÞr til hvert stop. Da vi endelig får vores vogn virker ingen af delene.

Efter festen ville vi gerne have nogle penge tilbage, men servicen er forfÊrdeligt.
Til alle der gerne vil have vogntur IKKE VÆLG DET HER FIRMA

Skuffende og uprofessionelt

Skuffende og uprofessionelt
Vognen brÞd sammen fra start, og vi fik en alt for lille og slidt reserve. Vi måtte selv sidde foran og guide chauffÞren til hvert stop. Da den rigtige vogn endelig kom, virkede hverken lyd, lys eller opladning.
En vigtig dag man havde set frem til i rigtig lang tid blev Þdelagt, uden nogen form for godtgÞrelse/erstatning – gÞr jer selv en KÆMPE tjeneste og vÊlg et andet firma

Kan ikke anbefales

ALDRIG BOOK DEM

På dagen får vi afvise vores vogn er brudt sammen. Så sender de en mega dårlig og alt for lille vogn i reserve. Et par timer senere kom den rigtige vogn så endelig frem, men hverken lys, lyd eller iPhone stik virkede. Virkelig dårlig oplevelse, og man får ingen kompensationer. Book alt andet end dem, for jeres egen skyld.

Fantastisk kÞrsel

Hej. Vi er inno2 og vi kÞrte med Sara. Det var den bedste studenterkÞrsel i hele mit liv.
. Hun var mega sÞd og imÞdekommende og hun matchede vores Vibe. Hun var god til at kÞrer og holde os igang og hjÊlpe med tidsplan. Hun var god til at få os igang og ryste vognen. Hun var sÞd mod alle forÊldre og inno2 (vores klasse)

Mvh INNO 2 Learnmark Horsens - Mohammad Soltani

2025幎7月6日
自発的なレビュヌ

ChauffÞr er ikke opgaven voksen

Fint at chauffÞr Sarah Krogh er med på sjov med studenterne men decideret amoralsk, at hun som den der skal styre tiden, foranlediger at de bliver henholdsvis 2,5 og 3 timer forsinket dag 1 og 2, når hun samtidig krÊver overtidsbetaling på samlet set 9.040kr. Forstår simpelt hen ikke at man som firma vil lÊgge nÊvn til sådan en gang svineri og have en chauffÞr der ikke er opgaven voksen!!

2025幎7月1日

Blandet oplevelse

Vi kÞrte med SULA 2 dage. FÞrste dag var MEGA fed, der kÞrte vi med Jonas, han var FANTASTISK, han var i mega godt humÞr og det smittede af på alle os studenter! Ham kan vi klart anbefale!
2. Dagen kÞrte vi med Robert, han kom 1 time for sent og stressede på os på stoppende og mente vores ruteplan var dårlig, selvom vi bare havde gjort så vi brugte de 10 timer fuldt ud, hvilket Þdelagde oplevelsen lidt.
Alt i alt mega fed vogn, og Jonas kan klart anbefales han var virkelig med til at gÞre dagen god!
3.b

2025幎6月26日
自発的なレビュヌ

Vi havde de fedeste to dage på

Vi havde de fedeste to dage på studenterkÞrsel, men det var Sarah, der gjorde det til noget vi aldrig glemmer. Hun var så varm, sjov og bare med os hele vejen. Det fÞltes trygt og rigtigt at have hende bag rattet. Vi elsker hende helt oprigtigt. Tak for alt, Sarah. ❀❀❀❀

2025幎7月3日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。