レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Das Import doet wat het beloofd. Snelle communicatie, goede begeleiding en advies. Mijn contacten waren Sidney Wigman en Julius Brouns. Julius leverde de auto goed af en leverde ook goede service na d... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Het bedrijf is goed in regelen en invoeren de nazorg vindt ik niks, auto gekocht met 11000 km was bij levering 13300km, geen automaten erin. Was een vw Caddy die toch 44000,- koste. Kreeg 20,- terug... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Professionele begeleiding. Na de eerste mail direct een telefonisch en persoonlijk contact. Bij meerdere aanbiedingen begeleid onder advies of iets aan of af te raden was. Rapportages over de staat va... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Er wordt me itt veel andere bedrijven waar ik iets koop / een dienst afneem niet om een review gebedeld. Maar deze is verdiend. Tevreden over de verleende diensten en de communicatie, werd goed up to... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Niet blij met gang van zaken...maar inmiddels wel!

De eerdere review buig ik bij deze om naar een goede ervaring met DAS Import. Er waren wat hickups bij de aanschaf van onze nieuwe auto maar we hebben verder goed contact gehad via telefoon en per mail.
Er is meegedacht en een goede service geboden.
Wij kunnen genieten van onze auto, hartelijk dank!

2024幎10月19日
5぀星のうち2の評䟡

Op vakantie

De eerste response is heel snel, maar de opvolging is helaas teleurstellend. De verwachting wordt gewekt dat DAS contact opneemt met de dealer maar dat lijkt niet te gebeuren. Hierdoor tot twee keer toe een hele leuke auto misgelopen. Het laatste bericht van de DAS medewerker is dat hij een weekje met vakantie is! Sindsdien niets meer vernomen.

P S. Naar aanleiding van deze review ben ik wel gecontacteerd door DAS om hun excuses aan te bieden voor de gang van zaken.

2024幎10月4日

Een aanrader

Zeer fijn geholpen en iedere vraag werd keurig beantwoord. Aan alle wensen werd voldaan en de bestelde Duitse auto stond met precies 2 weken voor de deur in Alkmaar.
Al met al een aanrader

2024幎5月4日

Mijn auto gekocht via DAS

Mijn auto gekocht via DAS. Prima begeleiding alles duidelijk bij vragen zeer snelle reactie. Auto gekocht via foto's zonder te kijken bij de dealer. (Best spannend) Betrof een Junge Stern met 2 jaar Stern garantie ( kan hiervoor gewoon naar Nederlandse dealer) dus dan mag je wat verwachten. Auto 2 jaar oud met 18.500km twijfelde dat ze mijn een nieuwe auto hadden geleverd. Wauw, auto thuis af laten leveren super handig. Super gegaan allemaal.

2023幎11月2日

Dik tevreden

Ik zocht een auto die in Nederland moeilijk te krijgen is.

Via dasimport.nl een auto uitgezocht en een offerte opgevraagd. BPM klopte niet, ging nog wat vanaf. Dit staat overigens ook zo op hun website dat dit een indicatie is.

Ik werd gebeld ivm met mijn vragen en ben netjes te woord gestaan. Extra opties zoals snel transport en aankoopkeuring zijn in de offerte verwerkt en deze kon ik digitaal goedkeuren.

In het process netjes via email en telefoon op de hoogte gehouden.

Uit de aankoop keuring kwam nog naar voren dat de remschijven vervangen moesten worden. Auto heeft ook nog een grote beurt bij de dealer gehad en die heeft ook direct de winterbanden er onder gemonteerd.

De autokeuring had wel iets beter gekund. Er is niet in de auto gereden (schijnt ook een ding te zijn bij Duitse dealers) en er was ook niet gekeken of er met de KM stand geknoeid was.
Auto was dealer onderhouden en via VIN al gekeken of e.a. kon kloppen.
Auto zag er netjes uit en besloten deze te kopen.

Auto is door een vriendelijke jongeman thuis afgeleverd, deze had een band ook nog even opgepompt omdat de bandenspanning wat te laag was.

Ze proberen nog wel het e.a. aan te smeren zoals poetsbeurt, alarm en verzekering. Maar dat probeert elk auto bedrijf. Alarm uiteindelijk wel gedaan ook al was het iets duurder bij hun dan rechtstreeks via hun leverancier. Maar voor die paar tientjes op het hele bedrag heb je wel de ontzorging en is het al ingebouwd bij aflevering.

En dat was voor mij ook de reden om Das Import te gebruiken: ik wilde ontzorgt worden en dat is goed gelukt. En de extra kosten vallen reuze mee. Dit heeft mij een aantal dagen werk en frustratie bespaard.

2022幎1月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス