DAT レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

In più occasioni ho volato con Dat per tratti brevi Palermo Pantelleria e vice versa, sono abbastanza soddisfatto del servizio, personale gentile e disponibile. Tutto sommato Ottimo.

5つ星のうち4の評価

Das Fluggerät ist schon etwas in die Jahre gekommen, es waren verschiedene kleinere Defekte in der Kabine festzustellen. Aber im Wesentlichen war die Maschine sauber, bis auf die schwarzen Fingerabdrü... もっと見る

企業情報

1. 航空会社

当該企業による記述

DAT er et dansk flyselskab, der blev grundlagt i 1989 af Kirsten og Jesper Rungholm. DAT, tidligere kendt som Danish Air Transport, startede med et tomotors fragtfly, der fløj med alt fra post og pakker til væddeløbsheste. I dag flyver DAT med én million passagerer årligt i en flåde bestående af ATR-flyr og Airbus A320. DAT har regionale ruter i Danmark, Norge, Italien og Tyskland. Udover de skemalagte ruter, der kan books via dat.dk, tilbyder DAT også ad hoc charter-services og driver ACMI-kontrakter. Vores +600 ansatte kommer fra 20 forskellige lande og er tilknyttet et af vores fem hovedkontorer.

期待以下

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 24件

レビューを書く

Viaggio di ritorno da Lampedusa

Viaggio di rientro Lampedusa Catania, dirottato a Palermo causa eruzione della’ Etna . Nessuna navetta a disposizione per trasfert verso catania. Nessuna info a riguardo dai dipendenti aeroportuali. Grandissimi disagi per poter tornare anche autonomamente.

2026年9月27日

Utilfredshed!

Vi fik ikke vores bagage med frem efter en flyvning med DAT. Det kan selvfølgelig ske, men det helt uacceptable er, at det nu viser sig, at DAT ikke er tilsluttet det internationale system for efterlysning af bagage, GAP/PIR. Vores bagage kan derfor ikke efterlyses gennem det system, som normalt bruges internationalt.

Når vi telefonisk kontakter DAT, oplever vi desuden, at deres kontor forsøger at tale uden om deres ansvar.

Nu er der gået 8 dage, og vi har stadig ikke fået vores bagage.

Det er meget utilfredsstillende – både at bagagen ikke er kommet frem, og ikke mindst at DAT tilsyneladende ikke er en del af det internationale system, der skal sikre en effektiv efterlysning.

2026年9月6日

Pessima esperienza

Pessima esperienza, volo Milano Linate Ancona cancellato mezz’ora prima dell’imbarco, comunicato con semplice SMS senza alcuna assistenza di personale di terra, inqualificabili !

2026年8月14日

Pessimi

Pessimi, servizio clienti inesistente, volo cancellato all’ultimo momento, assenza di riprogrammazione, cura del cliente zero

2026年8月7日

Positiv oplevelse.

Jeg har ved et par lejligheder haft brug for at benytte mig af DAT's kundeservice. Er man vedholdende og om nødvendig klar til at indgå kompromisser, har jeg i begge situationer oplevet kundeservice komme mig i møde på overaskende positiv måde.

Senest. En pludselig opstået situation nødvendiggjorde annullering og tilbagebetaling af en booking. Jeg havde læst det sådan, at der ingen fortrydelsesret var. Men det var der med et afslag i det tilbagebetalte beløb, da jeg henvendte mig til kundeservice.
Af teksten fra kundeservice er det tydeligt at den er befolket af empatiske mennesker, med alt det gode der er at sige om dem.

2026年7月17日
5つ星のうち1の評価

Dat er til at lukke op og skide i

Min mor skulle med dat fra bornholm til billund hvor hun havde sin hund med hvor alt var fint uden pas men da hun så skulle hjem igen så skulle hunden ha pas ærligt synes det er for ringe at man kan den ene vej men ikke anden vej pga åbenbart smittefare det er for ringe og virkelig dårlig service fra selve dat ærligt synes virkelig det er for ringe og virkelig er l**** system
Hun har så fået lov til at tage flyet til bornholm hvor vi andre så er blevet nødsaget til at tage affære med at få hendes elskede hund hjem

Dat er seriøst lige til at lukke op og skide i

2026年7月19日

Hervorragende Verbindung

Hervorragende Verbindung – absolute Empfehlung!
Ich bin kürzlich mit der DAT von Frankfurt nach Linz geflogen und bin absolut begeistert. Nachdem die Strecke von den großen Airlines länger vernachlässigt wurde, ist diese Verbindung eine echte Bereicherung.
Pünktlichkeit & Ablauf:
Der Flug war überpünktlich, das Boarding in Frankfurt verlief vollkommen stressfrei und zügig.
Service an Bord: Die Crew war ausgesprochen freundlich, aufmerksam und herzlich. Man fühlt sich als Fluggast wirklich willkommen.
Komfort:Das Flugzeug (meist eine ATR-Turboprop) war sehr sauber und gepflegt. Der Flug selbst war angenehm ruhig, und die Flugzeit vergeht wie im Flug.
Für Geschäftsreisende und Pendler zwischen Hessen und Oberösterreich ist diese Direktverbindung einfach unschlagbar. Ich werde ab jetzt definitiv öfter mit DAT fliegen. Vielen Dank für den tollen Service!

2026年7月12日
5つ星のうち1の評価

Volo Ancona Milano partito con 4 ore di…

Volo Ancona Milano partito con 4 ore di ritardo per un guasto tecnico a Roma fiumicino . Al mattino un altro volo rientrato subito dopo la partenza per un altro guasto ( dubito a questo punto dell'affidabilità dei loro aerei).Ciò che è assurdo è che non abbiamo ricevuto la neppur minima assistenza a terra in barba ai regolamenti europei .
Questi operatori dovrebbero essere almeno obbligati a fornire assistenza in casi come questo, incredibile sentirsi dire in aeroporto che ci si deve rivolgere direttamente alla compagnia che è inesistente .Sconsigliata !

2026年6月7日

Ich bin begeistert

Ich bin begeistert! Hauptsächlich vom Kundenservice (Fr. Sari Braun - Funk) unglaublich kompetente Hilfe und Lösung meines Problems. Leider bei vielen Airlines nicht üblich. Also wenn ich könnte, würde ich nur mehr die DAT buchen!

2026年6月18日

Volo DX1841

Dat Complimenti!
Arrivati a Catania in ritardo causa un guasto e presentati al gate ben 18 minuti prima della partenza per Lampedusa. A niente è servito dare spiegazioni del ritardo da noi non dipendente e ripetute mille preghiere!!
Troppo tardi!!!
Siete dei grandi sopratutto quando quasi sempre avete Voi dei ritardi, ma tranquilli non consiglieremo mai di
viaggiare con la vostra poco attendibile compagnia!! Le regole da rispettare valgono x tutti!!

2026年5月15日
5つ星のうち1の評価

ALDRIG MERE DAT (Norwegian)

ALDRIG MERE DAT (Norwegian). Ingen benplads, ELENDIGE sæder. Sad hele turen med knæene inde i ryggen på passageren foran mig. I en nødsituation ville det være umuligt at bøje sig forover. Fremover flyver vi kun med et anerkendt selskab.

2026年5月8日

Super netter Kundenservice

Super netter, schneller und flexibler Kundenservice. Ich habe auf meine Email innerhalb von weniger als einer Stunde eine Antwort erhalten. Mir wurde dort sehr geholfen. Ich freue mich sehr über die neue Flugverbindung zwischen München und Lübeck. Bitte beibehaltenn!

2026年4月29日
5つ星のうち1の評価

hjemmeside, billet og betaling en gang rod

Kunne ikke komme igennem betaling af billet med kredit kort visa, prøvede 5 gange på 3 forskellige enheder. Til sidst kom vi igennem efter 1,5 times forsøg. Så kom billetten til min mail------aldrig har jeg set så rodet en billet og ingen rejseplan som tidligere. Først ser man dato for rejse uden sin hund, man også har betalt for, så scroller man ned af et laaaaang billede, hvor der bruges masse plads på at forklare om CO2 venlighed, borgermøde osv osv. Så kommer der ellers en lang tekst hvor den opdeler billetprisen i en masse linier og opdelinger, og her kommer der så hund på. Det er en gang rodet møg. Jeg prøvede at printe det ud, men da I har lavet det som et langt billede, de 4 sider, så kan den kun printe øverste del af billedet. Det er er en ommer og få dog ordnet så man kan købe online uden 5 forsøg, og 1,5 times forsøg. Og få den gamle REJSEPLAN tilbage som var overskuelig og ordentligt opsat.

2026年4月12日

Trustpilot エクスペリエンス