Banner for DataNova Sweden AB

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi fick besök av en tekniker som gjorde installationen av vår robotgräsklippare och en grundlig genomgång av appen som är kopplad till gräsklipparen. Allt fungerade perfekt, den överenskomna tiden fö... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Stabil och engagerad leverantör. Jag har fått ärliga svar på mina frågor innan och efter jag beställde från DataNova. Snabb leverans av produkten och snabb återkoppling från supporten på mail och te... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hade under semestern problem med min LUBA 2 och fick grymt bra stöttning av Angelica och hennes tekniker. De kunde via att dela skärmen till min mobil göra alla nödvändiga tester och inställningar som... もっと見る

企業情報

5. コンピュータ サービス
  6. 芝刈り機専門店

DataNova Sweden AB について

当該企業による記述

Din Nordiska Expert på smart teknik sedan 1992.

I över tre decennier har DataNova varit synonymt med kunskap, förtroende och innovation. Från vår start i Göteborg 1992 har vi vuxit till en pålitlig partner i Sverige och Danmark, med över 10 000 nöjda kunder i Norden.

Vi är experter på ny teknik som förenklar vardagen, sparar tid och bidrar till en bättre miljö. Vår filosofi är enkel: "Det ska bara fungera!"

Vårt erbjudande sträcker sig från smarta robotar för hem och trädgård till avancerade nätverkslösningar – där vi fungerar som företagets egna IT-avdelning.

Framtidens Hem & Trädgård:

• Robotgräsklippare från Mammotion:

Vi är Sveriges Officiella Leverantör för Mammotion och experter på satellitstyrda robotgräsklippare utan slinga. Njut av tystgående drift, en perfekt gräsmatta och maximal fritid utan ansträngning.

• Snöröjningsrobotar från Yarbo:

Upplev vintrar utan stress och utan ansträngning! Yarbo Snöslunga är en självkörande robot som sköter trädgården året runt automatiskt – från gräsklippning och lövblåsning till trimming och snöröjning.

• Robotar som rengör poolen:

Upplev kristallklart vatten utan manuellt arbete! Våra självgående poolrobotar rengör och dammsuger effektivt. Du sparar tid och energi och får mer tid för avkoppling.

• Vattentät Smart-TV från Sylvox:

Skapa den ultimata filmupplevelsen utomhus och i badrummet. Sylvox levererar nästa generations IP-klassade, vattentäta underhållning.

Svensk Support & Service:

Hos oss får du alltid svensk support och service från vårt team i Göteborg. Med egen verkstad och tekniker utför vi reparationer och service, inklusive service på plats. Vår 30-åriga erfarenhet garanterar snabb och personlig service med vårt mål att erbjuda bästa möjliga kundnöjdhet.

Redo att förenkla din vardag?

Upptäck DataNova idag.

Datanova.se

Promotion box for DataNova Sweden AB

Smarta robotar för hem & trädgård

Robotgräsklippare som förenklar din vardag - Svensk verkstad & support

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Regarding DataNova Denmark

Regarding DataNova Denmark, I had my Mammotion robot in for repairs and received polite, competent service of an outstanding standard.

2026年4月21日
自発的なレビュー

DataNova Sweden AB からの回答

Thank you for your kind words – we really appreciate it.

Great to hear that you had a positive experience with our service team in Denmark. We always strive to provide fast, professional, and reliable support when it’s needed the most.

5つ星のうち5の評価

Kul inlägg på FB och bra service

Kul inlägg på FB och att ni kan ta emot och ge service om det blir problem

2026年4月12日

DataNova Sweden AB からの回答

Kul att höra att du uppskattar våra inlägg om robotgräsklippare från Mammotion och att du känner dig trygg med att vi kan hjälpa till om något skulle uppstå. Det är viktigt för oss att kunna ge snabb och smidig service när det behövs.

bra support

bra support och snabb hjälp.

2026年4月2日

DataNova Sweden AB からの回答

Tack för din feedback! Kul att höra att du är nöjd med vår support och att du fick snabb hjälp. Välkommen åter!

Trevlig bemötande

Trevlig bemötande, hög servicenivå och mycket bra produkt (Luba 2 5000x).

2026年4月1日

DataNova Sweden AB からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du är nöjd med både servicen och din Mammotion Luba 2 5000X – det betyder myck

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service av Hamid och Tim Rinerås.

Fantastisk service av Hamid och Tim Runerås. Supernöjd med företaget och supernöjd med min Mammotion 2 Luba 5000 X.

2026年4月1日

DataNova Sweden AB からの回答

Stort tack för din fina recension, det betyder mycket för oss att höra. Kul att du är nöjd både med servicen och din Luba 2 5000X – det är verkligen en grym maskin.

5つ星のうち5の評価

Kunniga och gav bra installationstips…

Kunniga och gav bra installationstips för gräsklipparen.

2026年3月25日

DataNova Sweden AB からの回答

Stort tack för din feedback, kul att höra att du är nöjd både med kunskapen och installationstipsen. Det ska vara enkelt att komma igång.

5つ星のうち4の評価

+ Snabbt och smidigt hyfsat pris...

+ Snabbt och smidigt hyfsat pris...
- Lite svårt att hitta reservdelar på hemsidan...

2026年3月31日

DataNova Sweden AB からの回答

Tack för din recension och för att du valde oss. Kul att höra att du upplevde köpet som snabbt och smidigt och att priset kändes bra.

Vi tar samtidigt med oss din synpunkt om att det var lite svårt att hitta reservdelar på hemsidan. Det är värdefull feedback och något vi behöver göra tydligare och enklare.

Välkommen tillbaka till oss.

Bra o snabb leverans

Bra o snabb leverans

2026年3月18日

DataNova Sweden AB からの回答

Tack för din recension. Kul att höra att du är nöjd med både leveransen och snabbheten.

Varmt välkommen tillbaka.

5つ星のうち4の評価

När jag kontakta Data nova fick jag…

När jag kontakta Data nova fick jag tydliga bra svar på mina funderingar vilken robot vi behövde till våran gräsmatta och vilka förutsättningar och tankar jag själv hade. Nu har roboten gått 3 manuella ( jag startat'innan säsongen riktigt är gång). Är hel nöjd och känner mig nöjd och om jag i framtiden ev behöver hjälp så vet jag var hjälpen finns. Och vilken kvalite känsla det är i maskinen och jobbet den hittills gjort.❤️

2026年3月24日

DataNova Sweden AB からの回答

Vad roligt att höra att du är nöjd både med rådgivningen och din Mammotion robotgräsklippare. Härligt att den redan levererar bra resultat och känns rätt för er trädgård. Vi finns här om du behöver hjälp framöver.

Tack för din fina recension!

very good service.

2026年3月13日

DataNova Sweden AB からの回答

Great to hear that you’re happy with the service. Thank you for your review!

5つ星のうち5の評価

En ordentlig genomgång av min frågor

En ordentlig genomgång av min frågor. Det var utmärkt!

DataNova Sweden AB からの回答

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med genomgången och att du fick svar på dina frågor.

Mycket bra!

Väldigt trevlig och kunnig personal och bra produkter.

DataNova Sweden AB からの回答

Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkterna och vår personal. Det uppskattas verkligen. Tack för din fina recension!

Snabba leveranser

Snabba leveranser

DataNova Sweden AB からの回答

Tack för din recension! Vad roligt att du är nöjd med våra snabba leveranser.

2026年3月12日

DataNova Sweden AB からの回答

Tack för din feedback! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt. Vi strävar alltid efter att leverera så smidigt som möjligt.

5つ星のうち5の評価

Lätt smidigt att beställa samt otroligt…

Lätt smidigt att beställa samt otroligt snabb leverans av klipparen. Taket som skulle ingå har dock inte dykt upp och ingen information om att det är restorder på det. Men det kommer väll före sommaren.

2026年3月11日

DataNova Sweden AB からの回答

Vad roligt att höra att beställningen och leveransen av klipparen fungerade smidigt.

Gällande taket så stämmer det att det för närvarande är restnoterat. Det kommer att skickas så fort vi får in det i lager igen. Vi förstår att det hade varit bra med tydligare information kring detta och tar med oss det framåt.

5つ星のうち4の評価

Att ni förtfarende också jobbar dat IT…

Att ni förtfarende också jobbar dat IT har snöat under ganska rejält på en hemsida....

2026年3月3日

DataNova Sweden AB からの回答

Tack för din feedback. Vi tar synpunkter på vår hemsida på stort allvar och arbetar kontinuerligt med att förbättra både funktion och användarupplevelse.

Om du har möjlighet får du gärna specificera vad du upplevde som problematiskt, så kan vi ta det vidare och åtgärda det.
m

Bra service!!

2026年2月9日

DataNova Sweden AB からの回答

Vad roligt att höra, tack för din fina feedback!

Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, så det betyder mycket att du är nöjd.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。