Datona.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Na een half jaar gebruik van de poets/ banden brug alleen maar positieve ervaringen. Vorige week een door mijzelf veroorzaakt probleempje. via de klantenservice met WhatsApp direct goed geholpen ook... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vorige week werkplaats Premium van Datona besteld. Wat een goede persoonlijke service van dit Friese bedrijf. Echt no-nonsense waar andere bedrijven iets van kunnen leren. 's Avonds (!!!) website bek... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Leider absolut nicht zu empfehlen. Ich habe zwei SandstrahlgerÀte und Strahlmittel zu einem sehr hohen Preis gekauft. Die GerÀte haben bei mir nicht funktioniert. Nach mehrfacher Reklamation s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

na de 80l straalketel met straalgrit en 2 paddockstands voor de moto heb ik bij Datona de 200l compressor besteld. Zoals verwacht netjes thuis geleverd en zeer degelijk verpakt. vragen worden snel bea... もっず芋る

䌁業情報

1. 工具店

圓該䌁業による蚘述

Wil je als monteur of klusser graag reparaties uitvoeren op een opgeruimde werkplek en met degelijke gereedschappen? Dan vind je bij Datona alles wat je nodig hebt! Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod producten voor de garage en werkplaatsinrichting. Daarnaast kun je bij ons terecht voor extra benodigdheden zoals paddockstands, oprijplaten motorheftafels, gereedschapswagen en ligkarren. Niets voor niets is ons motto: Datona: alles voor de auto- en motorsleutelaar. En dat bovendien tegen superscherpe prijzen! Gereedschap Bij Datona is het heel eenvoudig om voor elk type klus het juiste gereedschap te bestellen. Goede basisgereedschappen zoals (torx) schroevendraaiers, sleutels en tangen mogen eigenlijk in geen enkele gereedschapskist ontbreken Deze vind je in onze webshop dan ook in alle soorten, maten en uitvoeringen. Wie geregeld een klus of reparatie uitvoert, merkt al snel dat een uitgebreide doppenset al bijna net zo onmisbaar is. Ook deze zijn bij ons volop verkrijgbaar. Werkbank Er zijn veel dingen om op te letten bij de aanschaf van een werkbank. Het belangrijkste is een stevig werkblad op de juiste hoogte met voldoende ruimte om comfortabel te klussen. Daarnaast is het vaak reuze handig om in ieder geval verschillende gereedschappen binnen handbereik te hebben. De meest uitgebreide uitvoeringen van de werkbank beschikken daarom over een geïntegreerde gereedschapswand, extra laden en kasten voor het opbergen van gereedschappen en onderdelen. Is gewoon voor jou al gek genoeg? Ook dan vind je bij Datona alles wat je nodig hebt. Werkplaats Als monteur en professionele klusser moet je gewoon beschikken over werkplaatsgereedschap van hoge kwaliteit. Wil je daarnaast overzichtelijk gereedschap opbergen? Dan vind je bij Datona verschillende gereedschapswanden en -kasten. Verder hebben wij diverse ligkarren en -stoelen in het assortiment waarbij onder alle omstandigheden ergonomisch kan worden gewerkt. Wat je ook nodig hebt voor je werkplaats, wij hebben het eigenlijk allemaal! Voor vragen kun je terecht bij de deskundige medewerkers van onze klantenservice. Gereedschapswagen Zowel bij klussen buiten de deur als op de werkplaats kan het handig zijn om gebruik te maken van een gereedschapswagen. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van een afneembare gereedschapskist om los mee te nemen. Wanneer jouw monteurs geen vaste werkplek hebben of hun werkzaamheden op hun eigen manier indelen, biedt een gereedschapswagen uitkomst. Deze kan namelijk compleet naar eigen inzicht worden ingericht, bijvoorbeeld met een van onze vele gereedschapssets die worden geleverd in handige softmodules. Verder vind je in ons assortiment ook gereedschapstrolleys. Motorheftafels en motorliften Met een motorheftafel of een motorlift verplaats je jouw motor moeiteloos naar de ideale werkhoogte. Zo voorkom je rugklachten tijdens het sleutelen. Een motorheftafel of een motorlift is gemakkelijk te bedienen en is een onmisbaar hulpmiddel voor iedere motorgarage. Wanneer je comfortabel kunt werken, wordt het veel gemakkelijker om bepaalde werkzaamheden succesvol uit te voeren. Motorheftafels en motorliften zijn er in allerlei soorten en maten. Van eenvoudige en compacte crossmotorliften tot aan professionele en elektrische motorheftafels. Inrijklemmen Met een inrijklem zorg je ervoor dat jouw motor stevig op zijn plek blijft staan. Door het kantelmechanisme van de inrijklem wordt het voorwiel vastgeklemd en kan jouw motor geen kant meer op. Een inrijklem kun je ook heel gemakkelijk in een busje of op een aanhanger monteren. Zo creëer je jouw eigen motor aanhangwagen en vervoer je jouw tweewieler voortaan op een veilige manier. Een inrijklem is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kun je gebruiken voor het vervoeren van motoren, crossmotoren en scooters. Paddockstands Een paddockstand komt goed van pas bij het reinigen en smeren van je ketting of tijdens het plaatsen van bandenwarmers. Heb je nieuwe banden nodig? Ook dan kun je een paddockstand gebruiken om moeiteloos de wielen van je motor te demonteren en te monteren. Paddockstands zijn verkrijgbaar voor zowel het voor- als achterwiel van motoren. Je hebt de keuze tussen uiteenlopende bevestigingsmogelijkheden, zoals haken voor bobbins of universele adapters van rubber. Goede paddockstands zijn licht maar alsnog in staat om een zware motor te dragen. Motormovers Motormovers gebruik je om je motor te verplaatsen en te manoeuvreren in kleine ruimtes. Het voortbewegen van je motor door smalle steegjes en krappe hoeken gaat probleemloos door de soepele zwenkwielen van de motormover. Er zijn verschillende soorten motormovers verkrijgbaar. Welk model het beste bij jou past is afhankelijk van de beschikbare ruimte, de motor en je persoonlijke voorkeur. Je kunt kiezen tussen motormovers voor het zijstandaard, het achterwiel, de middenbok of zelfs voor de gehele motor. Motorgereedschap Voor het uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan je motor heb je goed motorgereedschap nodig. Hiermee voorkom je onnodige beschadigingen en kun je de werkzaamheden op de juiste manier uitvoeren. Voor zowel hobbymatige- als profesionnele sleutelaars is duurzaam motorgereedschap onmisbaar. Gereedschap voor motoren is er in vele soorten en maten. Dopsleutelsets, buigtangen voor remleidingen, demonteer- en balanceerapparaten voor motorbanden, plaklood en bandenspanningsmeters zijn slechts enkele voorbeelden. Motor oprijplaten en accessoires Motor oprijplaten, bindrails en spanbanden zijn essentieel om jouw motor op een veilige manier te kunnen vervoeren. Met stevige oprijplaten rijd je jouw motor gemakkelijk de aanhanger op. Het vastzetten van je motor doe je met spanbanden en bindrails. Zo zorg je ervoor dat je motor goed blijft staan en kun je zorgeloos naar je bestemming rijden. De motor oprijplaten, bindrails en spanbanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om een lange levensduur te kunnen garanderen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 81ä»¶

レビュヌを曞く

Snoepwinkel

Vriendelijk personeel! Lekkere koffie en een groot assortiment.

Echt een snoepwinkel voor volwassenen.

2025幎4月14日

Goedemiddag,

Bedankt voor je mooie review en wat fijn dat je een leuke ervaring had in onze showroom! Kom gerust eens vaker langs op de koffie (Tip: op vrijdag en zaterdag krijg je er nog een gratis gehaktbal bij). ; )

Tot de volgende keer en nog een hele mooie dag gewenst vandaag! : )

5぀星のうち5の評䟡

Wat een geweldige service!

2025幎4月10日

Goedemiddag Alex,

Hartelijk dank voor je mooie review, heel veel klusplezier gewenst met je mooie paarse gereedschapskist!

Bij vragen staan we altijd voor je klaar en ik wens je nog een hele fijne dag vandaag. : )

5぀星のうち5の評䟡

Leuke verkoper en goede service

2025幎4月10日

Goedemiddag Lisa,

Bedankt voor je mooie review en wat fijn dat je ons kan waarderen! Daar gaan we voor! ; )

Bij vragen staan we altijd voor je klaar en voor nu wens ik je dan nog een hele mooie dag! : )

Hele goeie zaak

Hele goeie zaak, altijd vriendelijke ontvangst en de koffie en ander drinken staat altijd klaar!

2025幎4月4日

Goedemorgen Jo-Lynn,

Hartelijk dank voor je mooie 5 sterren review en fijn dat onze zaak naar wens is! Je bent natuurlijk altijd welkom op de koffie! ; )

Tot de volgende keer en nog een hele mooie dag gewenst vandaag! : )

5぀星のうち5の評䟡

Goede service, problemen zo snel mogelijk opgelost en vriendelijk personeel

2025幎4月4日

Goedemorgen Floris,

Bedankt voor je mooie review en fijn dat alles netjes voor je opgelost is, daar gaan we voor!

Heel veel plezier gewenst van je paddockstand en hopelijk tot de volgende keer. Ik wens je nog een hele mooie dag! : )

Mooie showroom, kwalitatieve service

Mooie en overzichtelijke showroom en deskundig geholpen! Kom hier zeker vaker!

Goedemiddag Tom,

Bedankt voor uw review!
En wat leuk dat u bij ons te gast was in de showroom.
Wij zien u graag nog een keer tegemoet!

Geweldige showroom

Geweldige showroom, waar je bij aankomst drinken word aan geboden en word goed geholpen bij het beslissen van de aankoop. Meerder keren langs geweest altijd vriendelijk ontvangen zeker een aanrader.

Goedemiddag Marnix,
Bedankt voor uw review!
Wat leuk om te horen dat u tevreden bent met onze service. We willen je ook namens Datona veel plezier wensen met de onderdelenreiniger.

Top showroom top Service

Top showroom, top service en klantvriendelijk zoals altijd! Bakkie koffie en met goed gereedschap weer naar huis!

Goedemiddag Nanco,

Bedankt voor uw review!
Veel plezier met uw garagekrik en de doppenset. Mochten er verder vragen zijn dan staat Datona voor u klaar!

Top winkel goede service

Top winkel goede service

2025幎4月1日

Goedemorgen Jordy,

Bedankt voor je mooie review en top dat je onze service en winkel kan waarderen, daar streven we naar!

Kom gerust eens vaker langs, voor nu wens ik je dan nog een hele mooie dag vandaag! : )

Uitstekend geholpen!

Uitstekend geholpen, de medewerker heeft ons bij binnenkomst eerst een bakje koffie aangeboden, wat natuurlijk heerlijk is na de autorit erheen. We hebben even rond gekeken en advies gekregen en uiteindelijk hebben we een keuze gemaakt.
En zijn we met een goed gevulde kar weer richting huis gegaan!

Bedankt voor deze uitstekende service!

Beste Michelle,

Bedankt voor je review!
Super leuk om te horen dat alles naar wens is. We willen je veel plezier wensen met de gereedschapswagen.
Mochten er verder vragen zijn dan staan we voor je klaar!

Geweldige zaam

Grote showroom
Fijne service
Oog voor je eigen wensen
En het personeel denkt geweldig mee
Zeker voor herhaling vatbaar

Goedemorgen Brent,

Bedankt voor je review!
Wat leuk om te horen dat we je goed hebben geholpen in de showroom.
Wij zien je graag weer een keer verschijnen.
Voor vragen staan we voor je klaar!

Vriendelijke en behulpzam met kopen

Vriendelijke en behulpzam met kopen

Goedemiddag,

Bedankt voor het achterlaten van de review, dit wordt zeer op prijs gesteld. Hopelijk tot een volgende keer :)

goede kwaliteit

goede kwaliteit

Goedemiddag,

Mooi om te horen dat je tevreden bent over onze kwaliteit! Bedankt voor het achterlaten van de review en we wensen je heel veel plezier met je nieuwe producten en hopelijk zien we je snel weer in onze winkel!

Goed bedrijf

Goed bedrijf. Goed geholpen door de medewerkers. Prima koffie. Aanrader

2025幎3月29日

Bedankt voor je review!
Wij zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent over de service. Mochten wij verder iets voor je kunnen betekenen dan staan we voor je klaar!

Oliefiltertang

Oliefilter tang gekocht

2025幎3月29日

Goedemorgen Adrie,

Bedankt voor uw review!
Wij zijn erg blij om te horen dat alles naar wens was.

5぀星のうち5の評䟡

Top producten en top personeel!

Top producten en top personeel!

Goedemorgen,

Bedankt voor het achterlaten van jouw review, dit stellen we zeer op prijs! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Hopelijk tot een volgende keer :)

Top!

Top, snelle service

Goedemorgen,

Super leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, daar doen we natuurlijk ook onze uiterste best voor :) Veel plezier gewenst met je nieuwe aankoop!

5぀星のうち5の評䟡

Top geholpen in de winkel

Goedemorgen,

Fijn dat je zo goed geholpen bent! We wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je snel weer in onze showroom :)

5぀星のうち5の評䟡

Mooi spul en goed geholpen

De koffie was lekker

Goedemorgen,

Bedankt voor het achterlaten van jouw 5-sterren review. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en producten. Goede koffie is natuurlijk ook belangrijk ;) Hopelijk tot een volgende keer :)

Goedemorgen Mike,

Bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat onze service naar wens is. Wij helpen u altijd graag verder naar het juiste product.
Voor vragen staat Datona voor u klaar!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。