Kan anbefales
Spiste frokost 3 mennesker. Virkelig godt. Og god betjeningð
Spiste frokost 3 mennesker. Virkelig godt. Og god betjeningð
Har spist en del gange her, maden er i top, betjeningen er ok
Super dejligt sted. Spiser jeres brunch hver sÞndag uden undtagelse og nyder det hver gang. Fin service og lÊkker mad!!
Havnede lidt tilfÊldigt på Cafe David's til frokost, og det blev feriens bedste oplevelse. Trods mange gÊster, fik vi en varm og god modtagelse, og god hjÊlp og vejledning fra personalet vedr allergener. Vi endte med at bestille en sandwich med brie og seranoskinke, og en vegansk sandwich. Begge levede mere end op til forventningen. Friske og hjemmelavede råvarer, nogle spÊndende smagssammensÊtninger vi ikke havde prÞvet fÞr, og et vanvittig lÊkkert brÞd. Desuden stort udvalg af drikkevarer til fornuftige priser. Kun gode anbefalinger herfra.
BesÞgte Davidâs d. 5. Oktober. Vi - to personer - bestilte tapas, som bestemt var bÃ¥de indbydende og lÊkker.
Men vi blev hÊrget af bananfluer, som både druknede i Þllen og satte sig på de enkelte tapasretter. Vi forsÞgte at baske dem vÊk helt uden succes. Der blev fisket tÊt på tyve styk på af den ene Þl. Og der var sikkert flere som blev i Þllen. Servitricen undskyldte og fortalte at de gjorde hvad de kunne hver aften for at slå dem ihjel. Men uagtet det, så var det bare ikke godt nok.
Vi flyttede bord og det blev lidt bedre, men langt fra ok.
Og det der skulle vÊre en god oplevelse, blev i stedet en kedelig og på ingen på lÊkker oplevelse.
Og ydermere synes vi ikke det var sÊrlig hygiejnisk.
På anbefaling spiste vi en god frokost her - smÞrrebrÞd og tÊrte. Vi fik bord i den dejlige gårdhave, vejret var perfekt og det samme var betjeningen. Helt klart et besÞg vÊrd.
En kollega havde anbefalet Café Davids i Stege, og det var et godt råd. Vi nÞd en superlÊkker frokost med smÞrrebrÞd, tÊrte og kold vin i den smukke gårdhave. Også supergod betjening.
Kokken skÊldte servitricen ud utallige gange. De serverede en kedelig omgang blÞde nachos og en guacamole der knap nok bestod af avocado, da jeg udtrykte min bekymring om den tydelige rå kylling sagde hun at det var umuligt siden de modtog den allerede fÊrdig⊠lÊkkert.
Jeg skal ikke på cafe David igen!
Maden er OK men servitricen er sur, arrogant og doven. StÞdte flere gange ind i ansigtet på en af os i et selskab på fire, i stedet for at tage halvandet skridt bagom stolen for at servere for sidemanden. Ikke et ord til undskyld.
Find en anden frokostrestaurant i hyggelige Stege hvis I vil have en god helhedsoplevelse.
Det var et meget fint sted. Dem der arbejdede der fulgte dog hele tiden efter en, og der var en medarbejder med briller der talte i en respektlÞs tone. Vi var på skole besÞg, og skulle ligesom alle andre rundt og kigge på udstillingen. Men damen behandlede os ikke ligefrem som gÊster, da hun gjorde det MEGET klart at vi skulle skynde os lidt, fordi at der var andre gÊster der skulle komme, som var vigtigere end os. Hun fik en til at fÞle, at man bare skulle ud hurtigst muligt. Der gider jeg egentligt ikke at komme igen :)
Hej David Jensin
Jeg har vÊret på din cafe et utallig gange - sammen med familie og med veninder. Det har altid vÊre super lÊkkert. Men torsdag 5. maj var anderledes. Jeg valgte den lille tapastallerken, som plejer at vÊre spÊndende. Men her havde der sneget sig et stykke med rullepÞlse ind blandt tre andre lÊkre stykker! Dvs den fedtede billige fra supermarkedet. Er det en tapas? Det mener jeg ikke det er⊠Og vÊrre, dit personale tog bestemt ikke godt imod min kritik.
Fantastisk lÊkkert og vel tilberedt mad. Og sÞd og service minded tjener. KÞrer helt sikkert gerne igen fra Glostrup til Stege, for at spise der igen.
Var forbi David's og fÃ¥ frokost d. 4. februar 2022 og hold da op hvor er det lÊkker mad. Man kan tydeligt smage at alt er hjemmelavet fra bunden - SÃ
DAN!
Kan klar anbefale et besÞg, men husk at bestille bord ;)
Super behagelig stemning. Altid veltillavede og velsmagende retter, smukt serveret. Venlig betjening.
Bedste måltid vi indtog på vores tur til MÞn, virkelig lÊkkert, smagfuldt og veltilberedt. Friske råvarer hele vejen igennem.
Jeg fik 4 små stykker smÞrrebrÞd, virkelig lÊkkert og da jeg ikke spiser ost tryllede de et lÊkkert stykke med humus, avokado og sprÞdstegt pharmaskinke, de andre var belagt med laksemousse, hÞnsesalat og roastbeef.
Min mand fik en lÊkker CÊsar salat, der var rigeligt til 2.
Tak for dejlig mad
Her har jeg spist rigtigt mange gange, måske tÊt på 50 gange! Jeg har aldrig oplevet hverken dårlig betjening eller kedelig mad!
Maden er inspirerende, lÊkker, og synligt lavet med omhu!
Jeg har intet negativt at sige om Davids, og de nÊste ture til Davids er planlagt!