Let op: oplichters!
Wij werden gestoken door iets, de huisarts gaf aan dat dit bedwantsen waren. Ik heb bedwantsenexpert.nl gebeld en ze kwamen dezelfde avond al, opzich heel goed geholpen en een aardige gast. Hij keek met een blacklight in de bedden en constateerde dat er twee ruimtes behandeld moesten worden en dat dit ongeveer 1900,- zou gaan kosten. Even wat verder onderzoek gedaan, maar bedwantsenexpert kon geen facturen sturen, heeft geen KVK, adres en is niet gecertificeerd.
Gelijktijdig contact gehad met andere bestrijders, die stuurde er heel erg op eerst zelf vast te stellen wat ons nu stak voordat we actie ondernamen. Uiteindelijk duckttape op de poten van het bed geplakt maar niets gevangen.
Ondertussen hadden wij het hotel waar wij sliepen ingelicht en die hebben een echte bestrijder laten komen, die gaven door dat er geen bedwantsen waren in de kamer waar wij verbleven.
Uiteindelijk heb ik de dekbedden op 60 graden gewassen en de delen die niet gewassen konden worden gestoomd, daarna hadden wij nergens meer last van. We hebben geen idee wat ons geprikt heeft, maar het waren in ieder geval geen bedwantsen.
Ik ben ontzettend blij dat ik niet in paniek meer dan 2000,- aan deze oplichters heb uitgegeven aan deze oplichters, de voorrijkosten van meer dan 100,- was ik wel kwijt.