Vi har haft dem ude af 3 omgange; 1 omgang ÞdelÊgger de vores vaskemaskine og kan ikke finde ud af den mindst simple opgave som at sÊtte et vandrÞr ordentligt pÃ¥, hvilket resulterede i vand ud ov... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig god oplevelse. Skulle have skiftet 2 radiatorer i lejlighed. I samme omgang skulle de flyttes sÃ¥ rÞrfÞring skulle Êndres. Jeg fik tilbud fra 3 andre VVSâer. Prisen hos Dehlsen & SÞnner var... ãã£ãšèŠã
ALDRIG igen - aldrig har jeg vÊret sÃ¥ skuffet De fortjener ikke engang 1 stjerne DÃ¥rlig, dyr service, overholder ikke aftale og meget grove medarbejdere:( Deres arbejde lÞste ikke problemet, men de... ãã£ãšèŠã
Fik krediteret hele fakturaen, efter jeg gjorde indsigelse mod nogle forhold jeg ikke var tilfreds med. Ingen diskussion, blot fuld kreditnota! Det vidner i den grad om et firma som vÊrner om t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alt inden for Vand og varme.
ValhÞjs Alle 187, 2610, RÞdovre, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Vi har haft dem ude af 3 omgange;
1 omgang ÞdelÊgger de vores vaskemaskine og kan ikke finde ud af den mindst simple opgave som at sÊtte et vandrÞr ordentligt på, hvilket resulterede i vand ud over det hele da vi tÊndte opvaskemaskinen.
2. omgang skulle de fikse vores radiatorer. Noget så simpelt som at skifte ventilen, har de også fucket op-på begge radiatorer! Så de nu lÊkker vand og i Þvrigt stadig er for varme.
3. omgang i vores forening skulle de lave et enkelt servicetjek på vores vandsystem i kÊlderen. Det resulterede i en vandskade, da vandet fossede ud i flere dage indtil jeg opdagede det fordi der begyndte at blive fugtigt i opgangen.
Det mest inkompetence vvs-firma jeg nogensinde har prÞvet! Kan aldrig anbefale dem til nogen

Dehlsen & SÞnner VVS A/S ããã®åç
Vi kan på ingen måde anbefale dette firma. Da vi henvender os vedr. problemer med vores naturgasanlÊg, er deres overmontÞr overhovedet ikke i tvivl om (på baggrund af historikken med vores anlÊg og et par afprÞvninger), at vores anlÊg skal have ny pumpe. Vi bliver ikke informeret om, at der kan vÊre andre årsager, og at det er tvivlsomt, om det vil virke. Det viser sig, at det ikke er pumpen, der er problemet, og de udskifter også adskillelige andre komponenter - dog uden effekt. Nu står vi med en samlet regning på 13.500 kr. og med et anlÊg, der stadig ikke virker. Meldingen fra Dehlsen og SÞnner er, at vi skal have nyt naturgasanlÊg. De er tilmed så 'venlige'/frÊkke i deres opfÞlgning, at de tilbyder at komme forbi og give et tilbud på et nyt naturgasanlÊg. Vi kommer aldrig til at bruge dette firma igen, da de helt igennem er utrovÊrdige i deres rådgivning og kommunikation. Det ville virkelig have klÊdt Dehlsen og SÞnner at have informeret os om, at der var en vis risiko for, at de foreslåede udskiftninger kunne vise sig ikke at afhjÊlpe situationen i stedet for at vÊre så skråsikker i deres rådgivning. MontÞren, som vi havde på besÞg 4-5 gange, var venlig. Men pas på med overmontÞren (Kim), som er den, der afgiver tilbud. Hans skråsikre rådgivning har vÊret helt forfejlet og misvisende i vores tilfÊlde.

Dehlsen & SÞnner VVS A/S ããã®åç
Very disappointing experience â I cannot recommend them
Review:
I had a very disappointing experience with Dehlsen & SÞnner VVS .
Before their first visit, I still had hot water. After they worked on my heating system, the hot water stopped completely. They came again, but the issue was still not fixed.
Instead, they told me that âthe heating system already had a problem before, and now the problem has come out, so they cannot do anything.â
Even though nothing was repaired, I received a bill for around 4152 kr.
I emailed them asking for a more reasonable bill since the problem was not solved, but they refused to reduce even 1 kr.
This was my personal experience, and based on the way my case was handled, I cannot recommend their services.

Dehlsen & SÞnner VVS A/S ããã®åç
Super service, hurtigt svar og kompetente vvsâere som kom til tiden og lavede godt arbejde. Vil bruge dem igen nÊste gang!
Det vidner i den grad om et firma som vÊrner om tilfredse kunder og som hellere vil kÞre en tur gratis, end efterlade en utilfreds kunde.
Jeg vil uden tvivl ringe til Dehlsen en anden gang. Dybt seriÞs forretning og en kundebehandling og oplevelse som mange andre i branchen kunne lÊre af.

Dehlsen & SÞnner VVS A/S ããã®åç
Havde en mistanke om at vores cirkulationspumpe til gulvvarmen var dÞd og forklarede Said problemet. Han fik 2 mand ud til os i lÞbet af få timer og på ca.1 time var problemet lÞst.

Dehlsen & SÞnner VVS A/S ããã®åç
Da jeg havde det årlige service-tjek på mit gasfyr blev det som vanligt udfÞrt hurtigt og effektivt - og jeg fik et overslag (som holdt fakturamÊssigt) på udskiftning af en radiator-ventil.
Dette blev allerede fixet 2 dage efter
Jeg har masser af ros til de 3 vvs-er der udfÞrte arbejdet .....
1000 TAK for jeres håndtering af mit gamle husŽs vvs det betyder rigtig meget for mig ;-)

Dehlsen & SÞnner VVS A/S ããã®åç
Igen en rigtig fin og professionel behandling fra jeg ringede og beklagede vores nÞd ifm. en fejlkode på gasanlÊgget (manglende varmt vand), til Rolf kom dagen efter og fiksede problemet på ti minutter (glÞderÞr defekt).
Vi har nu haft et serviceabonnement 3 års tid hos Dehlsen & SÞnner, som vi har "trukket" en del på. Personalet er altid imÞdekommende, forstående og vi får altid en hurtig betjening. En sÊrlig ros til vores faste montÞr Rolf, der altid er sÊrdeles oplysende, venlig, serviceorienteret og professionel når han er på besÞg hjemme hos os. Vi er meget tilfredse fra A-Z!

Dehlsen & SÞnner VVS A/S ããã®åç
Jeg har aldrig vÊret ude for noget lignende! Utallige besÞg og kun forvÊrring og ingen forbedring.
Skulle have udskiftet vandhane og vask i kÞkkenet. Gennemgang af radiatorer og varmtvandsbeholder.
Hele projektet tog meget lÊngere tid end regnet.
Fra fÞrste montÞr kom og afinstalleret vandhane, håndvask samt gennemgang gik der er en måned fÞr de endelig fik en montÞr ud til at installere det nye. I mellemtiden blev aflyst et besÞg hvor de ringede 0.5-1.0 time fÞr aftalt tid og et andet besÞg blev der sendt en montÞr ud for at klare det men havde ikke fået fortalt hvad opgaven var så havde derfor ikke vÊrktÞj med til at klare opgaven og måtte kÞre igen forgÊves.
Efter projektet blev fÊrdig gjort gik der lige under 1 måned fÞr man fik regningen og må have ringet mindst 5 gange for at efterspÞrge omkring regningen da der også var undren omkring belÞb da det ikke rigtig endte i nÊrheden af det anslået belÞb som var på 4.000-5.000kr men endte omkring 8.500kr
Fik fortalt fra fÞrste montÞr at hans besÞg ville koste os ca 3.600kr
Som person fÞler jeg ikke at det kan vÊre rigtigt at man skal rykke så meget for en regning og hÞre belÞbet.
En af de fÞrste gange jeg ringede fik jeg fortalt at de fÞrst ville snakke med montÞren.
Anden gang jeg ringede kunne jeg ikke få svar pga ferie.
3 gang havde den pågÊldende person jeg skulle snakke med fri.
Til sidst fik jeg endelige det sidste opkald fra dem og der fik jeg fortalt om morgenen at regningen ville komme samme dag men den endte dog fÞrst med at komme dagen efter og sidst på dagen.

Dehlsen & SÞnner VVS A/S ããã®åç
Mine 2 x 2 årige seviceaftaler genererede 1 besÞg - og da ringede jeg selv efter dem pga. problem med fyret. Ingen servicebesÞg. Forklaringen i 2020 var coronaen. Elendig service

Fremragende service.
Lige flyttet i nyt hus og havde problemer med gasfyr. VVSâerne hjÊlp via mail og mobil lÞste problemet uden beregning.

Dehlsen & SÞnner VVS A/S ããã®åç
Det gode fÞrst: Venlige og servicemindede montÞrer. I fÞrste omgang fik de ikke strammet en ventil godt nok og måtte tilkaldes igen - ok så...
Det mindre gode: Damen i firmaet tog var smÃ¥aggressiv i sin stil og tog meget dÃ¥rligt mod informationer og misforstod vores behov (hvilket fremgÃ¥r af fakturaen) og bevirkede, at montÞren og hans lÊring mÃ¥tte bruge tid pÃ¥ kÞrsel, hvad vi fik at vide, vi ikke skulle betale for, men som alligevel kom til at tÊlle pÃ¥ det samlede regnskab - sÃ¥ ja, vi betalte for meget. Ãrgerligt at oplevelsen nÃ¥r man ringer er negativ, nÃ¥r hÃ¥ndvÊrkerne ellers er dygtige.
---------------------
Hej og tak for hurtig respons og imÞdekommenhed!
Jeg kunne ringe, men vil Êrlig talt ikke bruge mere tid, det er trods alt en lille sag. Da jeg ikke kan skriftligt svare her andet end ved at redigere mit svar gÞr jeg det - og kort: Citatet "Kunden har selv indkÞbt ventiler og tÞmmer selv anlÊgget for vand inden besÞg" er essensen, vi fortalte netop, at vi KUN havde kÞbt termostater og heri opstår så også problemet med, at jeres montÞr skal bruge tid på at kÞre - ordet fÞlelegeme har jeg ikke hÞrt brugt. Men som sagt, no big deal, jeg har fået fortalt min oplevelse og tildeler en stjerne mere for imÞdekommenheden!

Dehlsen & SÞnner VVS A/S ããã®åç
Bestilte et service af mit varmeanlÊg og fik en god service af den pågÊldende VVS-tekniker som var meget venlig og tilmed kunne give lidt råd omkring anvendelse af varmeanlÊgget. Endvidere var de også meget imÞdekommende med hensyn til ledige tider, der man fik flere dage og vÊlge imellem. Det er for mig god service og derfor vil jeg gerne anbefale dem.

Dehlsen & SÞnner VVS A/S ããã®åç
Magen til dårlig service og inkompetenthed skal man dÊlme lede lÊnge efter. JEG BRUGER ALDRIG Dehlsen igen.

Dehlsen & SÞnner VVS A/S ããã®åç
Jeg skulle have tilsluttet en opvaskemaskine, jeg ringede til Dehlsen og fik en tid tre dage efter.
De kom til aftalte tid og fik lavet et hurtigt og godt job til en pris som var langt mindre end forventet.
SÃ¥ alt i alt et super job og en god service.
Skulle have skiftet toilettet i min lejlighed. Havde ringet forgÊves til en del VVS firmaer og var derfor meget overrasket over at 1) telefonen blev taget uden tÞven hos Dehlsen & SÞnner og at 2) firmaet havde tid til at udfÞre opgaven.
En svend og lÊrling kom på dagen til den aftalte tid og udfÞrte arbejdet perfekt. Derfor fem stjerner herfra.

Dehlsen & SÞnner VVS A/S ããã®åç
Jeg har bestilt en serviceaftale hos dem, da mit fyr dÞde og har sådan set ikke haft noget at tilkalde dem for. Men efter serviceaftalen var blevet fornyet skulle jeg ikke lÊngere have gasfyr og opsagde aftalen med forventning om, at jeg havde betalt en periode mere end jeg ville få brug for. Uden at have bedt om det bliver den ekstra betaling krediteret selvom de reelt kunne have beholdt pengene. Det er fair, men fantastisk service, at det sker uden nogen ballade.

Dehlsen & SÞnner VVS A/S ããã®åç
PÊnt og veludfÞrt arbejde.
Fik 2 nye toiletter og nyt badevÊrelsesmÞbel.
Alt gammelt blev fjernet og kÞrt vÊk.
Venligt personale.
Ryddet Pontoppidan efter udfÞrtarbrjde
Dejlig nemt at vÊre i kontakt med firma via mail.
Hurtigt svar og ingen spildtid i telefon.

Dehlsen & SÞnner VVS A/S ããã®åç
Når man har kÞbt et nyt gasfyr til 45k og får at vide, man skal vÊre hjemme mellem 8 og 10 en bestemt dag, for at modtaget instruktion og få fyret justeret, så er man naturligvis hjemme mellem 8 og 10, for blot at erfare, at montÞren ikke ankommer som aftalt.
Ved henvendelse til firmaet får jeg oplyst, at montÞren er syg, men ikke formidlet det videre til kunden.
Det er jeg selvsagt ikke tilfreds med. Hvilket Dehlsen dog var helt kolde i måsen over for. De kunne ikke engang strÊkke sig til at sende en tekniker senere på dagen, men tilbyder at komme en helt anden dag. Hvor man så er nÞdt til at tage endnu en egen betalt fridag og ikke ved, om det så passer dem at dukke op.
Deres ivrighed for at rette egne fejl og imÞdekomme kunderne behov, er helt fravÊrende. Jeg er virkelig ked af, at vi valgte dem til at levere gasfyret. De bliver ikke valgt en anden gang.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã