レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har haft dem ude af 3 omgange; 1 omgang ÞdelÊgger de vores vaskemaskine og kan ikke finde ud af den mindst simple opgave som at sÊtte et vandrÞr ordentligt pÃ¥, hvilket resulterede i vand ud ov... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god oplevelse. Skulle have skiftet 2 radiatorer i lejlighed. I samme omgang skulle de flyttes sÃ¥ rÞrfÞring skulle Êndres. Jeg fik tilbud fra 3 andre VVS’er. Prisen hos Dehlsen & SÞnner var... もっず芋る

ALDRIG igen - aldrig har jeg vÊret sÃ¥ skuffet De fortjener ikke engang 1 stjerne DÃ¥rlig, dyr service, overholder ikke aftale og meget grove medarbejdere:( Deres arbejde lÞste ikke problemet, men de... もっず芋る

Fik krediteret hele fakturaen, efter jeg gjorde indsigelse mod nogle forhold jeg ikke var tilfreds med. Ingen diskussion, blot fuld kreditnota! Det vidner i den grad om et firma som vÊrner om t... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 䜏たいのサヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Alt inden for Vand og varme.

2.4

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

72件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Det mest inkompetente VVS nogensinde!

Vi har haft dem ude af 3 omgange;
1 omgang ÞdelÊgger de vores vaskemaskine og kan ikke finde ud af den mindst simple opgave som at sÊtte et vandrÞr ordentligt på, hvilket resulterede i vand ud over det hele da vi tÊndte opvaskemaskinen.
2. omgang skulle de fikse vores radiatorer. Noget så simpelt som at skifte ventilen, har de også fucket op-på begge radiatorer! Så de nu lÊkker vand og i Þvrigt stadig er for varme.
3. omgang i vores forening skulle de lave et enkelt servicetjek på vores vandsystem i kÊlderen. Det resulterede i en vandskade, da vandet fossede ud i flere dage indtil jeg opdagede det fordi der begyndte at blive fugtigt i opgangen.

Det mest inkompetence vvs-firma jeg nogensinde har prÞvet! Kan aldrig anbefale dem til nogen

2026幎2月4日

Hej Katrine

Du har sendt en sur anmeldelse afsted på os i nat. Det er helt fair at vÊre vred og frustreret, for Ja vi har lavet en fejl hos jer da vi var hos jer i Januar 2026 .

Vi bliver bestilt til at udskifte jeres opvaskemaskine og få oplyst at der har vÊret en maskine fÞr. Vi er ikke bekendt med at det er en indbygningsmaskine der skal have monteret en låge på fronten. Havde vi vidst det ved din bestilling, var du blevet oplyst at det er en opgave til en tÞmrer. Vores montÞr skulle ikke have monteret fronten, Han taler med din mand om at det ikke er en opgave for os, men vi bliver spurgt om at give det et forsÞg og får overleveret brugsanvisninger. Han er ikke meget for det, men giver efter aftale med din mand et forsÞg. Og det går selvfÞlgelig galt, både med knÊkket beslag og et spÊndebånd på aflÞbet bliver ikke spÊndt godt nok i forvirringen, så det bliver utÊt. Ja det er dumt, men det er ikke en VVS opgave at montere kÞkkenlåger, og det skulle vi jo have fortalt jer.

Jeg lÊgger mig fladt ned og vi har påtaget os ansvaret og dÊkket udgiften til det nye Ikea beslag. Vi har anerkendt skaden, og derfor forventer jeg ikke at der er yderligere vandskade, så skal du sÞrge for at reklamere til os.

Da vi var hos jer og genmonterede det knÊkkede beslag den 10. februar 2026 skiftede vi 2 pakdåser på jeres radiatorer efter aftale. Vi ved ikke noget om at de har vÊret utÊtte i 1,5 måned og ikke varmer korrekt. Det skal du jo reklamere over, ellers kan vi ikke udbedre det.

MEN vandskaden i kÊlderen vil vi ikke have på os. Ejendommen har haft et andet firma til at afsyre jeres varmtvandsbeholder, og det var ved deres besÞg at der kom vand i klÊderen.
Så den er jeg nÞdt til at afvise, det er ikke os.

Vi kan på ingen måde anbefale Dehlsen & SÞnner

Vi kan på ingen måde anbefale dette firma. Da vi henvender os vedr. problemer med vores naturgasanlÊg, er deres overmontÞr overhovedet ikke i tvivl om (på baggrund af historikken med vores anlÊg og et par afprÞvninger), at vores anlÊg skal have ny pumpe. Vi bliver ikke informeret om, at der kan vÊre andre årsager, og at det er tvivlsomt, om det vil virke. Det viser sig, at det ikke er pumpen, der er problemet, og de udskifter også adskillelige andre komponenter - dog uden effekt. Nu står vi med en samlet regning på 13.500 kr. og med et anlÊg, der stadig ikke virker. Meldingen fra Dehlsen og SÞnner er, at vi skal have nyt naturgasanlÊg. De er tilmed så 'venlige'/frÊkke i deres opfÞlgning, at de tilbyder at komme forbi og give et tilbud på et nyt naturgasanlÊg. Vi kommer aldrig til at bruge dette firma igen, da de helt igennem er utrovÊrdige i deres rådgivning og kommunikation. Det ville virkelig have klÊdt Dehlsen og SÞnner at have informeret os om, at der var en vis risiko for, at de foreslåede udskiftninger kunne vise sig ikke at afhjÊlpe situationen i stedet for at vÊre så skråsikker i deres rådgivning. MontÞren, som vi havde på besÞg 4-5 gange, var venlig. Men pas på med overmontÞren (Kim), som er den, der afgiver tilbud. Hans skråsikre rådgivning har vÊret helt forfejlet og misvisende i vores tilfÊlde.

2026幎3月3日

Hej Christina
Jeg er ked af din oplevelse af os og endnu mere ked af du vÊlger at hÊnge en af mine medarbejdere ud personligt ved navn. Der er altid 2 sider af en sag, vores kommer her.
I har et gasfyr med en brugsvandsveksler og ladepumpe, hvilket er ekstra udsat i forhold til kalk i vandet. Jeres gasfyr er bygget ind i et 60 cm. skab, hvilket gÞr at man kun kan komme til fyret forfra. Flere dele kan ikke kontrolleres pga. pladsen. Dette har vores montÞrer talt med jer om, forklaret og vist jer. Det er en kendt udfordring.
Vi kommer ud til jer fordi I mangler varme tilbage i feb. 2025. Vi skruer vv.temperaturen lidt ned og så laver fyret varme. Der fik I oplyst at hvis problemet fortsÊtter, skal brugsvandsveklser og evt. brugsvandspumpe skiftes og vandrÞr skal renses. Vi hÞrer ikke fra jer fÞr året efter.
26.1.26 ringer I og fortÊller at fyret ikke kan lave varme uden at skrue helt ned for vv.vandstemperaturen. Det var vi klar over jf. historik fra året fÞr og derfor fik du oplyst med det samme og måske skråsikkert at vi skal skifte veksler og brugsvandspumpe. 12 måneder efter 1. konstatering, er der helt sikkert kommet mere kalk i veksleren. Når fyret laver varmt vand, kan det ikke lave varme samtidig.
Det er dog ikke korrekt at vi fortÊller jer at det helt sikkert kun er det og jeres fyr efterfÞlgende vil vÊre i top stand. Du får en pris på ca. 11.300 kr. (inden vi skifter) for veksler og ladepumpen. Du får en faktura på dette på 9.535 kr. inkl. moms. Vi viser dig tydeligt at disse dele er defekte og fyldt med kalk. Der er ingen tvivl.
Den 3.2.26 er vi igen ude hos jer pga. manglende varme. Vi adskiller nu rÞrinstallation for at fejlfinde. Vi kan ikke se igennem rÞr og er derfor nÞdt til at fejlsÞge yderligere. Vi finder en defekt kontraventil i et rÞr der går op til varmtvandsbeholderen. Vi afmonterer denne ventil, bestiller ny og kommer igen den 17/2-2026. BesÞg for denne dag fakturerer vi dig 2.358 kr. inkl. moms.
Den 17.2.26 udskifter vi denne ventil, samt en temperaturfÞler og en NTC fÞler. Vi renser og tÊtner jeres kondensaflÞb. Vi konstaterer en meget lille utÊthed pÃ¥ jeres varmtvandsbeholder, som vi viser dig. Vi taler med dig om at tapperÞr i beholderen ikke ”bare” kan udskiftes pga. pladsforhold. TapperÞret skal skiftes / kontrolleres fra siden af kedlen. Faktura pÃ¥ besÞget den 17.2.26, kr. 1.618,38 teknikertid + kÞrsel U/B.
Den 18.2.26 ringer vores overmontÞr til dig, med status og en dialog om hvad nÊste skridt kan vÊre. Her taler vi om at skab skal afmonteres, såfremt vi skal skifte tapperÞret. Du beder os om at stoppe for nu, da du undersÞger med fjernvarmen.
Den 3.3.26, bliver vores 3 fakturaer sendt til dig på mail på udfÞrte arbejde og reservedele.
Samme dag ringer du til og os er voldsomt vred og vi har svÊrt ved at få et ord indfÞrt. Du er naturligt frustreret over, at I stadig mangler varme på trods af diverse udskiftninger og du fÞler dig dårligt vejledt. Det er korrekt vi har sagt at pumpe og veksler skal udskiftes, det fik du også en pris på. Men at det var hele lÞsningen har vi aldrig sagt.
Du har hele tiden vÊre bekendt med situationen med dit gasfyr og at vi ikke kan komme til at kontrollere og evt. udskifte dele, der er placeret inden i jeres skab på 60 cm.
Vi er naturligvis kede af din oplevelse, og forstår din frustration, men jeg synes ikke din udlÊgning af os er rimelig. At diskutere på trustpilot og komme af med sine frustrationer her impulsivt, er i vores Þjne ikke den rette vej. Har du fortsat mod på at vi skal forsÞge at hjÊlpe dig videre, er du velkommen til at kontakte os.
Helle Dehlsen ToxvÊrd

Very disappointing experience – I cannot recommend them

Very disappointing experience – I cannot recommend them

Review:

I had a very disappointing experience with Dehlsen & SÞnner VVS .

Before their first visit, I still had hot water. After they worked on my heating system, the hot water stopped completely. They came again, but the issue was still not fixed.

Instead, they told me that “the heating system already had a problem before, and now the problem has come out, so they cannot do anything.”

Even though nothing was repaired, I received a bill for around 4152 kr.
I emailed them asking for a more reasonable bill since the problem was not solved, but they refused to reduce even 1 kr.

This was my personal experience, and based on the way my case was handled, I cannot recommend their services.

2025幎11月19日

Dehlsen & SÞnner VVS A/S からの回答

Vi kan ikke finde kunden, og har spurgt på yderligere oplysninger. Dette har vi ikke modtaget, og derfor bÞr anmeldelsen slettes.
Vi Þnsker altid at indgå i dialog, og som regel er der 2 sider af sagen. Her har jeg dog ikke mulighed for at svare, når ikke jeg kan se hvilken kunde det drejer sig om.

God dag der ude / Helle

Firma som går op i glade kunder.

Det vidner i den grad om et firma som vÊrner om tilfredse kunder og som hellere vil kÞre en tur gratis, end efterlade en utilfreds kunde.

Jeg vil uden tvivl ringe til Dehlsen en anden gang. Dybt seriÞs forretning og en kundebehandling og oplevelse som mange andre i branchen kunne lÊre af.

2024幎12月17日

Dehlsen & SÞnner VVS A/S からの回答

Tak for din tid til at sende os pÊne ord afsted. Vi prÞver hele tiden at leve op til vores målsÊtning. "Din sikkerhed for god service".

Kanon god service

Havde en mistanke om at vores cirkulationspumpe til gulvvarmen var dÞd og forklarede Said problemet. Han fik 2 mand ud til os i lÞbet af få timer og på ca.1 time var problemet lÞst.

2024幎11月6日

Hej Morten. Tak fordi du tog dig tid til at sende os de pÊne ord. Dbh Helle

ROS til VVS-erne for både udfÞrsel og vÊsen

Da jeg havde det årlige service-tjek på mit gasfyr blev det som vanligt udfÞrt hurtigt og effektivt - og jeg fik et overslag (som holdt fakturamÊssigt) på udskiftning af en radiator-ventil.
Dette blev allerede fixet 2 dage efter
Jeg har masser af ros til de 3 vvs-er der udfÞrte arbejdet .....
1000 TAK for jeres håndtering af mit gamle husŽs vvs det betyder rigtig meget for mig ;-)

2024幎11月1日

Dehlsen & SÞnner VVS A/S からの回答

Hej Kamala. Tak fordi du tog dig tid til at sende os din ros. Det varmer.
Dbh Helle

Igen en rigtig fin og professionel behandling

Igen en rigtig fin og professionel behandling fra jeg ringede og beklagede vores nÞd ifm. en fejlkode på gasanlÊgget (manglende varmt vand), til Rolf kom dagen efter og fiksede problemet på ti minutter (glÞderÞr defekt).

Vi har nu haft et serviceabonnement 3 års tid hos Dehlsen & SÞnner, som vi har "trukket" en del på. Personalet er altid imÞdekommende, forstående og vi får altid en hurtig betjening. En sÊrlig ros til vores faste montÞr Rolf, der altid er sÊrdeles oplysende, venlig, serviceorienteret og professionel når han er på besÞg hjemme hos os. Vi er meget tilfredse fra A-Z!

2024幎7月4日

Dehlsen & SÞnner VVS A/S からの回答

Hej Claus. Jeg har vist glemt at sende dig et tak for din tid for at anmelde os tilbage i sommerferien. SÃ¥ her er et tak for dine rosende ord.
Dbh Helle

Efter min mening utrovÊrdigt selskab

Skulle have udskiftet vandhane og vask i kÞkkenet. Gennemgang af radiatorer og varmtvandsbeholder.
Hele projektet tog meget lÊngere tid end regnet.
Fra fÞrste montÞr kom og afinstalleret vandhane, håndvask samt gennemgang gik der er en måned fÞr de endelig fik en montÞr ud til at installere det nye. I mellemtiden blev aflyst et besÞg hvor de ringede 0.5-1.0 time fÞr aftalt tid og et andet besÞg blev der sendt en montÞr ud for at klare det men havde ikke fået fortalt hvad opgaven var så havde derfor ikke vÊrktÞj med til at klare opgaven og måtte kÞre igen forgÊves.
Efter projektet blev fÊrdig gjort gik der lige under 1 måned fÞr man fik regningen og må have ringet mindst 5 gange for at efterspÞrge omkring regningen da der også var undren omkring belÞb da det ikke rigtig endte i nÊrheden af det anslået belÞb som var på 4.000-5.000kr men endte omkring 8.500kr
Fik fortalt fra fÞrste montÞr at hans besÞg ville koste os ca 3.600kr
Som person fÞler jeg ikke at det kan vÊre rigtigt at man skal rykke så meget for en regning og hÞre belÞbet.
En af de fÞrste gange jeg ringede fik jeg fortalt at de fÞrst ville snakke med montÞren.
Anden gang jeg ringede kunne jeg ikke få svar pga ferie.
3 gang havde den pågÊldende person jeg skulle snakke med fri.
Til sidst fik jeg endelige det sidste opkald fra dem og der fik jeg fortalt om morgenen at regningen ville komme samme dag men den endte dog fÞrst med at komme dagen efter og sidst på dagen.

2023幎10月4日

Dehlsen & SÞnner VVS A/S からの回答

Hej Kasper. vi har talt sammen et par gange i telefonen og jeg kan kun beklage at vi ikke fik svaret dig hurtigere end vi gjorde. Vi har vÊret ramt af sygdom og ferie, hvilket har gjort at vi var fÊrre hÊnder.
Vi er hos dig 1. gang den 2/8 og du får oplyst en ca. pris på 4000 inkl. moms. Vi skal genbesÞge dig og den nye aftalte dato aflyser du selv 1 gang og vi aflyser og rykker aftalen pga. sygdom. Dette 2. besÞg opstår der en fejlkommunikation omkring og det opkrÊver vi dig ikke for.
3. besÞg udfÞres den 6/9 og faktura fremsendes den 4/10. Så ja der går 2 måneder efter 1. besÞg fÞr sagen er afsluttet efter 3 besÞg og en sag der udvikler sig lidt anderledes i forhold til fÞrst planlagt.
Det tager lÊngere tid af afslutte sagen end som så, da vores overmontÞr ville vende det med montÞren fÞr endelig faktura blev afsendt og det er både du og din kone blevet oplyst hver gang i har ringet. MontÞren var syg og vores fakturaafdeling var på ferie 1 uge.
Men opgaven tog lÊngere tid, da vi også skulle udskifte radiatorventil med vand af og på dit anlÊg. Vi skulle skaffe en vandlås til en vask du selv havde indkÞbt, og vi skulle skÊre ud i bordpladen, som egentlig var aftalt at din tÞmre skulle gÞre.
Da vores overmontÞr ringede og afstemte fakturaen med dig, var der ingen klager over ny pris. Derfor lidt Êrgerligt at du ikke tager det med ham i telefonen, i stedet for her på trustpilot.
Jeg håber du trods alt er tilfreds med det arbejde der er udfÞrt ude hos dig og jeg undskylder gerne fra vores side af at det administrative ikke har fungeret optimalt.

DÃ¥rlig service!

Mine 2 x 2 årige seviceaftaler genererede 1 besÞg - og da ringede jeg selv efter dem pga. problem med fyret. Ingen servicebesÞg. Forklaringen i 2020 var coronaen. Elendig service

2023幎4月27日

Dehlsen & SÞnner VVS A/S からの回答

Hej Julie. Jeg tror du misforstår hvad det er en serviceaftale går ud på. En 2 årig serviceaftale består af 1 x eftersyn og besÞg i tilfÊlde af driftsstop. KÞrer fyret uden problemer, kommer vi ikke til dig. Har du problemer med fyret, skal du ringe og lave en aftale med os. Vi har ikke nogen der er blevet snydt for eftersyn/besÞg pga. corona, men vi kan godt have Êndret en aftalt dato i coronatiden, eller afvist at besÞge dig, hvis du har vÊret syg.
Da du opretter serviceaftalen i nov 2019 får du en faktura på aftalen kr. 3.030 inkl. moms for 2 år. Vi udfÞrer vi et eftersyn og du modtager en faktura som kvittering på 0 kr. .
Vi har ikke nogen yderliere besÞg hos dig i den aftale periode, hvilket må betyde at fyret kÞrer som det skal.
NÊste aftaleperiode går i gang november 2021 og du modtager en ny faktura. Eftersynet bliver udfÞrt i april 2022 og eftersynet udfÞres til 0 kr. som en del af serviceaftalen. Den 17.5.22 ringer du med driftsstop og det udfÞrer vi og sender kun en faktura på den reservedel der er udskiftet. KÞrsel og timer er til 0 kr. og dÊkket af serviceaftalen.
Så jeg ved ikke helt hvordan du synes vi udfÞrer dårlig "tjeneste", men måske det er et spÞrgsmål om at du ikke helt er klar over hvad aftalen går ud på.
En lidt lang forklaring og svar her på trustpilot, men jeg synes faktisk ikke at din 1-stjernede anmeldelse er rimelig.
Aftalen er overholdt i henhold til de betingelser der er gÊldende.
Jeg tager meget gerne en uddybende snak med dig i telefonen, hvis du har lyst.
God dag

Fremragende service.

Fremragende service.
Lige flyttet i nyt hus og havde problemer med gasfyr. VVS’erne hjÊlp via mail og mobil lÞste problemet uden beregning.

2023幎4月3日

Dehlsen & SÞnner VVS A/S からの回答

Hej Anders. Tak for dine stjerner og din tid.

Op og ned

Det gode fÞrst: Venlige og servicemindede montÞrer. I fÞrste omgang fik de ikke strammet en ventil godt nok og måtte tilkaldes igen - ok så...
Det mindre gode: Damen i firmaet tog var smÃ¥aggressiv i sin stil og tog meget dÃ¥rligt mod informationer og misforstod vores behov (hvilket fremgÃ¥r af fakturaen) og bevirkede, at montÞren og hans lÊring mÃ¥tte bruge tid pÃ¥ kÞrsel, hvad vi fik at vide, vi ikke skulle betale for, men som alligevel kom til at tÊlle pÃ¥ det samlede regnskab - sÃ¥ ja, vi betalte for meget. Ærgerligt at oplevelsen nÃ¥r man ringer er negativ, nÃ¥r hÃ¥ndvÊrkerne ellers er dygtige.
---------------------
Hej og tak for hurtig respons og imÞdekommenhed!
Jeg kunne ringe, men vil Êrlig talt ikke bruge mere tid, det er trods alt en lille sag. Da jeg ikke kan skriftligt svare her andet end ved at redigere mit svar gÞr jeg det - og kort: Citatet "Kunden har selv indkÞbt ventiler og tÞmmer selv anlÊgget for vand inden besÞg" er essensen, vi fortalte netop, at vi KUN havde kÞbt termostater og heri opstår så også problemet med, at jeres montÞr skal bruge tid på at kÞre - ordet fÞlelegeme har jeg ikke hÞrt brugt. Men som sagt, no big deal, jeg har fået fortalt min oplevelse og tildeler en stjerne mere for imÞdekommenheden!

2022幎10月10日

Hej Ole.
Tak for din tid med at anmelde os. Uanset antallet af stjerner kan det altid bruges til at blive klogere og dygtigere.
Jeg er glad for din oplevelse af vores montÞrer, men også lidt Êrgerlig over at du ikke ringer til os, så vi kan finde op og ned i forlÞbet. Vi tager den nu her på trustpilot.
Min kontormedarbejder taler med din kone i telefonen og noteret ud fra det vi fik oplyst: "1 radiator varmer ikke, 1 radiator meget varm. Kunden har selv indkÞbt ventiler og tÞmmer selv anlÊgget for vand inden besÞg". Altså, vi skal udskifte dine radiatorventiler, du har selv indkÞbt materialerne og tÞmmer selv anlÊgget for vand.
Da montÞren kommer over til dig, viser det sig at du ikke har kÞbt ventiler, men kun fÞlerhovederne. Og derfor er vi nÞdt til at kÞre til grossisten for at kÞbe de 1-strengs ventiler der passer til dit anlÊg. Dem har vi ikke automatisk med i bilen, når kunden oplyser at de selv har indkÞbt varen.
Vi ankommer 1. gang kl. 8,36 kÞrer igen kr. 8,54 til grossisten. Er hos jer igen kl. 9,31 - og kÞrer igen kl. 11,46. Det giver samlet set 2 timer og 36 min. Vi fakturerer jer for 2 timer og 30 minutter. Du er således ikke blevet opkrÊvet for den tid vi har brugt hos grossisten.
Jeg er ked af, at I synes oplevelsen i telefonen ikke har vÊret god, men jeg mener ikke, at vi igennem telefonen kan vide, at I har kÞbt fÞlerhoveder, når I siger ventiler. Hvis I oplever at vi har svaret agressivt i telefonen, vil jeg gerne undskylde for det. Det skal vi selvfÞlgelig ikke.
Skal vi have en yderligere dialog om dette, håber jeg du i stedet vil ringe til mig på 38 100 500.
Mvh Helle

Bestilte et service af mit varmeanlÊg

Bestilte et service af mit varmeanlÊg og fik en god service af den pågÊldende VVS-tekniker som var meget venlig og tilmed kunne give lidt råd omkring anvendelse af varmeanlÊgget. Endvidere var de også meget imÞdekommende med hensyn til ledige tider, der man fik flere dage og vÊlge imellem. Det er for mig god service og derfor vil jeg gerne anbefale dem.

2022幎8月9日

Dehlsen & SÞnner VVS A/S からの回答

Hej Jens. Tak for din anmeldelse.
mvh Helle

Magen til dårlig service og

Magen til dårlig service og inkompetenthed skal man dÊlme lede lÊnge efter. JEG BRUGER ALDRIG Dehlsen igen.

2022幎7月27日

Hej Jane.
Jeg har nu fundet dig frem i systemet og jeg må Êrligt sige at jeg er overrasket over din anmeldelse.

Du har også talt i telefon med vores servicechef, der spurgte ind til denne ene stjerne. Det kunne du ikke helt forklare, så jeg håber derfor du retter denne anmeldelse.

Til lÊsernes information, skal vi stadig udfÞre udskiftningen af dyserne på dit komfur, så snart du får dyserne hjem.

Historien: Du har kÞbt et brugt komfur med bygasdyser, der skal have konverteret dyserne til naturgas. Vi kan ikke skaffe dyserne ved vores normale leverandÞr, og da vi kontakter producenten direkte kan de heller ikke.
Det fortÊller vi dig. Du spÞrger om vi vil skifte dyserne, hvis du selv kan skaffe dem og vi svarer ja.
Vi afventer til at hÞre ydereligere. Vi hÞrer ikke mere, men modtager denne anmeldelse.
Vi har kontaktet vicevÊrten i boligforeningen og han fortÊller ligeledes, at du afventer dyserne og skal vi skifte dem.
Jeg håber meget at du vil kontakte mig og fortÊlle hvad du er vred over, så vi kan finde ud af hvad vi har gjort galt.

Mvh Helle

God service, hurtigt og billigt.

Jeg skulle have tilsluttet en opvaskemaskine, jeg ringede til Dehlsen og fik en tid tre dage efter.
De kom til aftalte tid og fik lavet et hurtigt og godt job til en pris som var langt mindre end forventet.
SÃ¥ alt i alt et super job og en god service.

2022幎5月17日
自発的なレビュヌ

Man tog telefonen og udfÞrte arbejdet perfekt

Skulle have skiftet toilettet i min lejlighed. Havde ringet forgÊves til en del VVS firmaer og var derfor meget overrasket over at 1) telefonen blev taget uden tÞven hos Dehlsen & SÞnner og at 2) firmaet havde tid til at udfÞre opgaven.
En svend og lÊrling kom på dagen til den aftalte tid og udfÞrte arbejdet perfekt. Derfor fem stjerner herfra.

2022幎4月21日

Dehlsen & SÞnner VVS A/S からの回答

Hej og tak for de 5 stjerner og din tid med anmeldelse.
Dehlsen = Din sikkerhed for god service :o)

Uforventet kreditering

Jeg har bestilt en serviceaftale hos dem, da mit fyr dÞde og har sådan set ikke haft noget at tilkalde dem for. Men efter serviceaftalen var blevet fornyet skulle jeg ikke lÊngere have gasfyr og opsagde aftalen med forventning om, at jeg havde betalt en periode mere end jeg ville få brug for. Uden at have bedt om det bliver den ekstra betaling krediteret selvom de reelt kunne have beholdt pengene. Det er fair, men fantastisk service, at det sker uden nogen ballade.

2022幎1月13日

Dehlsen & SÞnner VVS A/S からの回答

Hej Niels. Du har helt ret i at der normalt er opsigelse med 1 måned fÞr udlÞb af aftalen. Men du havde ikke brugt os i indevÊrende periode, lige så vel som vi ikke havde nået at varsle det nÊste eftersyn. Derfor synes det som en fair deal. Tak fordi du brugte tid på at anmelde os.
Mvh Helle

PÊnt og veludfÞrt arbejde.

PÊnt og veludfÞrt arbejde.

Fik 2 nye toiletter og nyt badevÊrelsesmÞbel.
Alt gammelt blev fjernet og kÞrt vÊk.
Venligt personale.
Ryddet Pontoppidan efter udfÞrtarbrjde
Dejlig nemt at vÊre i kontakt med firma via mail.
Hurtigt svar og ingen spildtid i telefon.

2021幎11月2日

Hej Michael. Tak for din ros, jeg giver montÞrerne besked også. God dag

Elendig kundeservice

Når man har kÞbt et nyt gasfyr til 45k og får at vide, man skal vÊre hjemme mellem 8 og 10 en bestemt dag, for at modtaget instruktion og få fyret justeret, så er man naturligvis hjemme mellem 8 og 10, for blot at erfare, at montÞren ikke ankommer som aftalt.
Ved henvendelse til firmaet får jeg oplyst, at montÞren er syg, men ikke formidlet det videre til kunden.
Det er jeg selvsagt ikke tilfreds med. Hvilket Dehlsen dog var helt kolde i måsen over for. De kunne ikke engang strÊkke sig til at sende en tekniker senere på dagen, men tilbyder at komme en helt anden dag. Hvor man så er nÞdt til at tage endnu en egen betalt fridag og ikke ved, om det så passer dem at dukke op.
Deres ivrighed for at rette egne fejl og imÞdekomme kunderne behov, er helt fravÊrende. Jeg er virkelig ked af, at vi valgte dem til at levere gasfyret. De bliver ikke valgt en anden gang.

2021幎4月26日

Hej Sucie

Jeg er ked af at vi har fået aflyst dagens aftale, på et andet telefonnummer end dit, og du ikke har modtaget beskeden. Vi kontakter altid vores kunder, i tilfÊlde af at vi er nÞdt til at aflyse. Vi er klar over at vores kunder ikke bare kan sidde vagt hele dagen.

Da I kÞbte jeres nye gasfyr, var det en vicevÊrt SÞren vi havde dialogen med og han er den eneste vi har telefonnummer og mail adresse på. Derfor forventer vi naturligvis, at han kan give beskeden videre, fra hans tlf. svarer.

Vi sendte endvidere en faktura på vores besÞg inden kedeludskiftningen kom på tale. Vi havde fået oplyst dit navn og mail og sender derfor fakturaen til dig. Du svarer retur, at den ikke skal stiles til dig, men til Arturas, da du ikke ejer huset og ikke har rekvireret os. I den mail oplyser du ikke telefonnummer til hverken dig, eller Arturas, kun en mail. Det er således ikke sÊrligt let at vide hvordan jeg skal kontake jer.

Når ikke vi kan nå dagens program pga. sygdom, så har vi temmelig svÊrt ved at tilbyde dig en senere tid i dag, da han heller ikke bliver rask i lÞbet af dagen. Så det er ikke for at vÊre på tvÊrs, men der mangler hÊnder, til at udfÞre opgaven.

Vi er selvfÞlgelig kede af den ulejlighed det er for jer at sidde standby og vente på en montÞr, men vi er desvÊrre ikke herre over sygdom.

Såalt i alt, synes jeg ikke du er helt rimelig, i din tilgang til vores håndtering.

Helle Dehlsen ToxvÊrd

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。