De laver gode pizzaer, fair priser og leverer til tiden. Jeg har ikke fundet bedre i Horsens, nÃ¥r der er tale om levering pÃ¥ adressen. Lidt vrÞvl med hjemmesiden. De er til at tale med og ringer gerne... ãã£ãšèŠã
Bedste sted i Horsens. Deres durum og pizza er meget gode. De kan godt finde ud af at lave meget derinde og de er meget venlige dem der arbejder derinde. Alt sygt lÊkkert. Kom her hvis du faktisk vil... ãã£ãšèŠã
Anbefaler stÊrkt ðð Ekstra ordinÊr service ð Super lÊkkert hele vejen igennem ð Pà GENSYN MEGET SNART IGEN ð
Har I hÃ¥rd mave og dÞjer med at fÃ¥ jeres affÞring ud, sÃ¥ er det ved Delons I skal handle jeres mad. At spise pizza hos dem, resulterer med garanti at der kommer gang i maven, og endda tyndskid. Pizzae... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Delons Pizza Horsens er et lÊkkert spisested der ligger i hjertet af Horsens (GrÞnnegade 27). Vores opskrift er blevet skabt gennem flere års erfaring!
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Maden er ELENDIG!
Maden er ELENDIG!
Vi kÞbte to pizzaer ved Delons. Det tog en evighed fÞr de var klar, selvom vi var de eneste der stod og ventede. Da de endelig var klar og vi fik dem hjem og skulle spise.. Der fik jeg et chok over de elendige skod pizzaer vi havde kÞbt!
Min pizza SEJLEDE i olie og fedt. Really. Hvis der var mere olie på min pizza, så ville amerikanerne invadere Danmark for at få fat på det. Til nÞds ville jeg kunne fylde tanken på min bil med alt den olie. Det var mega ulÊkkert. Jeg var nÞdt til at tage min pizza ud til håndvasken for at hÊlde noget af olien af den. FÞj.
Det er uden tvivl en af de ringeste pizzaer jeg har fået. Vi kommer aldrig til at kÞbe der igen.
Elendigt.
Elendigt.
Estimeret levering var indenfor en time.. Efter 1 time og 10 minutter var maden stadig ikke kommet, derfor ringede vi og spurgte til det. 20 min senere kom manden med den nu kolde mad, uden undskyldning og uden kompensentation. Levering koster tilmed 20 kr.
Delons har alle dage vÊret det bedste sted i byen, men maden var nu tÊt uspiseligt.. Jeg kan kun sige at de er et prakteksempel på hvordan man lynhurtigt har mistet 2 kunder.
Hent din mad, hvis du gerne vil have aftensmad
Super god mad, men hvis du gerne vil have aftensmad inden midnat, skal du selv hente. Efter 1,5 time er maden stadigvÊk ikke kommet. Efter 2 timer kommer maden endelig. Ingen form for kompensation.
Hvis du vil bruge dem, så hent din mad selv.
De laver faktisk rigtig god mad, men de kan på ingen måde levere til tiden! Din mad vil blive leveret inden for over 1,5 time. Over 2,5 time senere og stadig ingen mad. Dybt kritisabelt.
Har ellers vÊret mit fortrukne pizzaria i over 15år men det er vist ved at vÊre fortid.
Undskyldningerne er der altid når man ringer og "brokker" sig, så er bilen eller ovnen gået i stykker. Få nu styr på jeres leveringer så vi og vores bÞrn ikke skal vente i så mange timer på en almindelig torsdag.
Gode pizzaer - bedst i Horsens og bedst til prisen
De laver gode pizzaer, fair priser og leverer til tiden. Jeg har ikke fundet bedre i Horsens, når der er tale om levering på adressen. Lidt vrÞvl med hjemmesiden. De er til at tale med og ringer gerne tilbage ved special bestillinger
DÃ¥rlig service
Min mand bestilte nogle pizzaer og en kebabrulle til mig. Kebabrullen bliver bestilt uden dressing. Da min mand henter den bestilte mad, spÞrger han: er rullen uden dressing? Ja får han at vide. Da jeg så skal til og igang med at spise min rulle, ja så sejlede den i dressing. Min mand ringer straks til Delons og de tilbyder at vi kan få en ny GRATIS. Wauv stort af jer. Da min mand kommer ind for at hente den får han dog en undskyld. Men det var også det. Vi har trods alt 20 minutters kÞrsel hver vej....!!! Og den tur skulle jo så kÞres en ekstra gang.
De laver nogle super gode pizzaer men âŠ
De laver nogle super gode pizzaer men hent dem for pokker selv hvis du ikke vil dÞ af sult inden.