DeMondzorgzaak レビュー 289

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Mijn pakketje was niet aangekomen, maar na een beetje gedoe kreeg ik toch vrij snel een nieuw pakketje opgestuurd. Heel fijn. Goede klantenservice !

5つ星のうち5の評価

Makkelijk ophalen bij supermarkt. Dentek disposable dental guards kan ik iedereen aanraden. Het is meerdere keren bruikbaar en meteen te gebruiken. Zit beter dan zo'n hele knarsbitje. Raad aan niet te... もっと見る

企業情報

1. 美容用品店

当該企業による記述

DeMondzorgzaak.nl - Zorgvuldig gekozen mondwaters en tandpasta's tegen slechte adem, droge mond, ontstoken tandvlees en cariës - 100% Tevredenheidsgarantie

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Zeer tevreden

Sowieso erg tevreden over de waterflosser. Nadat ik mijn oplaadkabel was kwijtgeraakt, heb ik contact opgenomen met de klantenservice en kreeg ik zonder gedoe kosteloos een nieuwe toegestuurd. Dát noem ik service, echt top!

2026年4月2日

Uitstekende service!

Zeer snelle levering, dinsdagavond besteld en donderdag in huis. Vragen die ik per mail heb gesteld worden per ommegaande beantwoord.
Kortom uitstekende ervaring 👍🏻

2026年3月26日

Fantastische klantenservice

De levering en producten zijn altijd top! Deze keer ook contact gehad met de klantenservice vanwege een actie en dit was ook echt uitmuntend. Heel klantvriendelijk en oplossingsgericht. Ik kan dit bedrijf 100% aanraden.

2026年3月20日
5つ星のうち1の評価

Meerdere keren oxyfresh gekocht

Meerdere keren oxyfresh gekocht. Bij de laatste bestelling "Tonsilfresh" mee besteld (19 euro!) wat een kwakzalver product is dat ! Geen enkele gebruiksaanwijzing of productbijlage , alleen een tekst op het flesje zo klein dat een vertaal-app er geen raad mee heeft . Of het werkt ?
Ik bedenk me wel 2 x voor de volgende keer.

2026年3月17日
5つ星のうち1の評価

Oral Icon Ultrasonische Beugel &…

Oral Icon Ultrasonische Beugel & Aligner Reiniger Dental Pod bij ze gekocht. Dit is regelrechte aliexpress troep uit China. De contactpuntjes in het deksel zijn zo klein en sluiten zo slecht aan op de contactpunten van de pod, dat je minuten bezig bent. Na 3 weken was het licht al kapot. Dit is echt waardeloze kwaliteit voor veel te veel geld.

2026年3月13日
5つ星のうち5の評価

Ja een 10 met een griffel voor de…

Ja een 10 met een griffel voor de Compassie, Begrip en de kwaliteit van de klantenservice.Mijn postpaketje van een bestelling van 2 gebit bitjes is door een onachtzaamheid van een medewerker van de post half in mijn brievenbus geduwd. Maar ja gezien de extreme weersomstandigheden en daardoor ook de achterstanden bij de post kan ik me daarbij iets voorstellen. Mede daardoor is een van de desbetreffende bitjes " verloren" gegaan. Na contact met Doreen van de desbetreffende klantenservice van de Mondzorgzaak is zonder enige twijfel mij het ontbrekende gebit bitje nagezonden.
Deze zaak wilt niet alleen verkopen maar heeft ook een heel goede nazorg t.a.v haar vaste en potentiële klanten

2026年1月8日
5つ星のうち5の評価

De Mondzorgzaak weet nog wat klantenservice is!

Ik bestelde bij De Mondzorgzaak de pulserende Oral Icon waterflosser.
Maar ik had zelf ook vergeten iets bij te bestellen, waar ik - nadat besteld en betaald was - pas aan dacht. Ik heb direct na de bestelling een mailtje aan De Mondzorgzaak gestuurd en dit uitgelegd; mijn eigen fout werd door De Mondzorgzaak heel snel en met superservice hersteld! In tegenstelling tot heel veel bedrijven, weet De Mondzorgzaak nog wat klantenservice is! Mijn waardering daarvoor!

De Oral Icon waterflosser werd mijn keuze omdat ik op andere sites commentaren van tandartsen had gelezen, die aan gaven dat vooral het pulserende effect een goede massage voor het tandvlees zou zijn. Geen andere waterflosser heeft die functie.
Ik ben er heel blij mee! Je moet het even onder de knie krijgen, maar dan valt een eventuele knoeierij met water heel erg mee! Ik gebruik hem om de dag en sowieso meestal onder de douche, dus dan heb je helemáál geen kans op een volgespetterde spiegel :-)

Na gebruik van de Oral Icon waterflosser merk ik dat tanden en tandvlees schoon en zacht aanvoelen. Evengoed wel ook nog poetsen dus.... ;-)

2025年12月29日

Afleveren pakket

Mijn pakket werd op een andere plek bezorgd. Ruim 39 min. Met OV en punt is open doordeweeks tot 18.00. Onmogelijk om het het op te halen. Contact opgenomen en ze hebben meteen het pakket opnieuw verzonden. Wat een super service 😊

2025年12月4日

Wat een topbedrijf

Wat een topbedrijf. Na een mankement aan mijn waterflosser, wat trouwens een fantastisch product is, is dit zonder problemen goed opgelost. Jasper bedankt voor de fijne communicatie. Jij bent een aanwinst voor dit fijne bedrijf. Ellen Dekkers

2025年11月11日
5つ星のうち5の評価

De Mondzorgzaak, uitstekende service en topkwaliteit!

Uitstekende service en topkwaliteit!

Begin dit jaar heb ik bij De Mondzorgzaak een monddouche van het merk Oral Eco gekocht. De levering verliep keurig en ik was vanaf het eerste gebruik erg tevreden over het product.

Een paar weken geleden kon ik de monddouche helaas niet meer opladen. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice, en wat een verademing was dat!

Ik werd op een professionele en vriendelijke manier geholpen. De medewerker stelde de juiste vragen om het probleem goed te begrijpen, en kwam vervolgens met een snelle en klantgerichte oplossing: er werd een nieuwe Oral Eco opgestuurd.
Echt klasse!

Hier werken mensen die duidelijk oog hebben voor de klant en meedenken om samen tot de beste oplossing te komen.

Kortom: uitstekend product, fantastische service en een bedrijf dat zijn klanten écht waardeert.
Een absolute aanrader!

2025年11月5日