Super venlig Låsesmed (Birger), klarede opgaven med ny ABUS dÞrlås, en lille justering og alt fungerede. En HåndvÊrker der virkelig gÞr sit arbejde. Kan varmt anbefale den Cyklende Låsesmed
KÊmpe anbefaling. Skulle have repareret hÃ¥ndtag/lÃ¥s i en dÞr og sendte en kort video pr. sms. Fik hurtigt svar retur med et forslag til lÞsning pÃ¥ problemet og en fornuftig pris. Rykkede ud kl. 09.00... ãã£ãšèŠã
Jeg har lige haft besÞg af Den cyklende LÃ¥sesmed (Benjamin hos Birger). pÃ¥ grund af en lÃ¥s, der konstant gik i baglÃ¥s. God forstÃ¥elig kommunikation, hurtige svar og ordentlig lÞsning, effektueret pÃ¥... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service fra start til slut. Jeg kan give Birger min absolut bedste anbefaling - han svarer hurtigt, kommer til tiden, er meget venlig, gode priser, og sÃ¥ er han tilmed klimabevidst - whatâs... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Den Cyklende LÃ¥sesmed - Byens foretrukne!
Vordingborggade 36, 2100, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- www.dencyklendelaasesmed.dk
Fantastisk service
Hurtig, elsker sit job, fantastisk service. Min varmeste anbefaling.
Fantastisk service
Fantastisk service. Hurtig og virkelig flink låsesmed.
Kan ikke gÞres bedre
Der er firmaer som man gerne vil anbefale og så dem som er helt fantastiske. Birger og hans cyklende service hÞrer til sidste kategori. Magen til behagelig og nem service oplever man sjÊldent. Vi troede at det var en defekt cylinder, men det viste sig at det var to andre defekter. Birger cykler tilbage til kontoret, finder de ting der skal bruges og ordner det hele. Nemt for os og så er han i tillÊg helt utrolig behagelig. Godt arbejde Birger og 1000 tak for den gode hjÊlp, jeg er ikke i tvivl om at jeg vil kontakte dig igen hvis behovet skulle opstå!!!
Det er anden gang
Det er anden gang, jeg har brugt Den Cyklende Låsesmed. Han mÞder til tiden, er flink, og udfÞrer et fremragende stykke arbejde.
Jeg vil Den Cyklende Låsesmed nÊste gang, jeg har brug for en låsesmed.
God vejledning og hurtig ekspedition
God vejledning og hurtig ekspedition ifbm. udskiftning af to låse. Birger kom morgenen efter jeg havde taget kontakt og udfÞrte opgaven som aftalt.
Alt i alt en god oplevelse!
Perfekt firma
Perfekt firma, faglig dygtig, omhyggelig, behagelig. Det kan ikke gÞres bedre.
Hurtig og kompetent hjÊlp
Den cyklende låsesmed svarede hurtigt på vores henvendelse og var super til at finde en god lÞsning på vores låse-udfordring på en af vores dÞre. Vi kan dermed på det varmeste anbefale Birger.
Helt fantastisk og meget behageligâŠ
Helt fantastisk og meget behagelig service.
Vores lås gik i stykker, og en halv time efter stod Den Cyklende Låsesmed på vores dÞrtrin og fik problemet fikset.
Super god service og meget rimelig pris.
Super god og professionel låsesmed.
Super god og professionel låsesmed.
Jeg ringede til Den Cyklende Låsesmed, da en af vores låse var 'detoneret' i låst tilstand og dÞren dermed ikke kunne åbnes.
Birger kom hurtigt og lÞste problemet samt fik skiftet vores låse efter Þnske.
Jeg ville klart anbefale Den Cyklende LÃ¥sesmed.