Denform レビュヌ 304

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Havde en fantastisk oplevelse med Denform. Mega fed service og fantastiske produkter. Jeg er den glade ejer af et udespa og en sauna, hvor jeg oplevede proffesionel rÃ¥dgivning fra start til at alt s... もっず芋る

Jeg har haft god og lang e-mail kommunikation med TorbjÞrn som har ydet fortrindelig god service og rÃ¥d :-) Idag talte jeg med Oskar pÃ¥ telefonen ang nogle drift spÞrgsmÃ¥l og har igen idag fÃ¥et u... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har nu kÞbt bÃ¥de et King Size spa, et sommerhus‑spa samt en varmepumpe hos Denform – og hele oplevelsen har vÊret helt i top fra start til slut. Allerede i salgsprocessen fik vi en e... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 日垰りスパ
  2. 颚呂桶店
  3. プヌル

圓該䌁業による蚘述

Danmarks stÞrste udespa- og sauna brand. Kundeservice og kvalitet har vÊret vores prioritet siden 1979. Vi glÊder os til at hÞre fra dig!

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

304件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

KÊmpe anbefaling!

Havde en fantastisk oplevelse med Denform. Mega fed service og fantastiske produkter. Jeg er den glade ejer af et udespa og en sauna, hvor jeg oplevede proffesionel rådgivning fra start til at alt stod klar i min have!

Klar anbefaling herfra!

2026幎4月11日

fremragende rådgivning
 ikke salg

remragende rÃ¥dgivning
 ikke salg. KÊmpe anbefaling til ThorbjÞrn og DenForm

Jeg havde lige kÞbt nyt hus i Galten og stod og skulle finde den rigtige lÞsning pÃ¥ spa og sauna. Ærligt talt vidste jeg ikke helt, hvor jeg skulle starte der er mange muligheder, mange producenter, og det er ikke en lille investering, sÃ¥ jeg ville gerne vÊre sikker pÃ¥, at jeg traf det rigtige valg.

Jeg kom i kontakt med ThorbjÞrn hos DenForm, og det var simpelthen en fornÞjelse fra start til slut. Det, der virkelig imponerede mig, var, at han ikke på noget tidspunkt forsÞgte at sÊlge mig noget. Han lyttede til mine behov, stillede de rigtige spÞrgsmål om huset, familien, hvordan vi skulle bruge det og så rådgav han mig Êrligt og fagligt velfunderet.

ThorbjÞrn tog sig tid til at forklare forskellene mellem modellerne, fordele og ulemper ved forskellige lÞsninger, og hvad der rent praktisk ville give mest mening for os. Han pegede endda på ting, jeg skulle vÊre opmÊrksom på, som jeg slet ikke selv havde tÊnkt på. Jeg blev virkelig godt klÊdt på og endte med at trÊffe en beslutning, jeg er 100% tryg ved.

Det er sjÊldent, man mÞder en rådgiver, der prioriterer kundens behov over et hurtigt salg. Det sÊtter jeg enormt stor pris på, og det er prÊcis den type service, der skaber langvarige kunderelationer.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger videre til ThorbjÞrn og DenForm. Hvis du overvejer spa eller sauna, så tag fat i dem du kommer ikke til at fortryde det.

Tusind tak for den gode oplevelse!

2026幎4月2日

Utrolig service

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Signe. Hun har ydet fantastisk service og vÊret utrolig hjÊlpsom hele vejen igennem. Jeg kan kun sige, at jeg har vÊret i trygge hÊnder fra start til slut. Stor anbefaling til Signe og resten af holdet.

2026幎4月10日

Hold jer vÊk fra dette firma

Hold jer vÊk fra dette firma

Vi bestilte i december 2025 en sauna Lux mini 3,5kW samle-selv sÊt “ designet til at gÞre livet enkelt for dig”
Det blev langtfra enkelt. Vi kunne ikke selv samle den og måtte have en tÞmrer ud og gÞre det for os. Der var flere ting der ikke var i orden:
Samtlige fjer og not passede ikke sammen, så hver enkelt brÊdt skulle frÊses for at de kunne tappes sammen.
SpÊndbåndet var for kort - vi måtte kÞbe et nyt.
Det ene sÊde kunne ikke fastgÞres ordentlig inde i saunaen.
Der mangler en afdÊkning til en af udluftningshullerne.
De havde ikke sendt sauna-sÊttet (spand, Þse, termometer og timeglas) med.
TÞmrerne vi havde til at hjÊlpe os, sagde det var et helt umulig samlesÊt. Der var ikke et vÊrktÞj af deres de ikke havde haft brug for.
Det kostede os nÊsten det samme som saunaen i tÞmrerudgifter.

Da vi gÞr Den form opmÊrksom på alle manglerne, svarer de, at det havde de aldrig hÞrt om og de kunne desvÊrre ikke give noget rabat, men vi kunne få en flaske duftolie til saunaen.

Den kom aldrig

2025幎12月17日

Vi har nu kÞbt både et King Size spa, Sommerhus spa samt varmepumpe

Allerede i salgsprocessen fik vi en exceptionel vejledning. Vi var faktisk 99,9% sikre pÃ¥ at vÊlge et andet spa, men takket vÊre Hectors Êrlige, dybe og kompetente rÃ¥dgivning endte vi med King Size‑modellen – og vi er i dag utroligt glade for, at vi ikke valgte forkert.

Det er sjÊldent at mÞde en sÊlger, der både har fagligheden, tålmodigheden og integriteten til at sikre, at man får det rigtige produkt, ikke bare det dyreste. Stor ros til Hector.

Også en stor tak til Oscar, som håndterede ordren. Alt blev koordineret professionelt, hurtigt og uden nogen form for bÞvl. Man fÞler sig virkelig taget hånd om.

Efter kÞbet har vi haft brug for lidt hjÊlp og spÞrgsmÃ¥l – og her mÃ¥ vi bare sige: aftersales‑supporten er i sÊrklasse. Ingen modstand, ingen undskyldninger, ingen ventetid. Bare hjÊlp, lÞsninger og god service.

Produkterne er super kvalitet, og man kan mÊrke, at ejerne bag Denform har bÃ¥de hjerte, sjÊl og ordentlighed med i det, de laver. Det er en virksomhed, der stÃ¥r ved deres produkter og deres kunder – og det gÞr hele forskellen.

Vi giver Denform, Hector og Oscar vores varmeste anbefalinger.

Det her er service, som man sjÊldent oplever.

2026幎4月13日

Hej Patrick

Tusind tak for en så flot anmeldelse! 😊🧡
Det er lige prÊcis dét, Denform lever for: at yde en kundeservice langt udover et sÊdvanlige.

Vi har givet anmeldelsen videre til de nÊvnte, og vi skulle hilse dig mange gange.

TÞv ikke med at ringe eller skrive, hvis der skulle vÊre det mindste.

God dag!😊

SÃ¥ god service

Ønsket var en 2 personers spa. Det var jo nemt qua udbuddet😉 sÃ¥ det jeg havde brug for var service. Og det har jeg fÃ¥et hele vejen igennem. FÞrst ved selve kÞbet, hvor Denform hjalp med at finde lÞsning pÃ¥ vandpÃ¥fyldning og ikke mindst tog fuldstÊndig ejerskab pÃ¥ kontakt og levering med kran og samtidig med yderst hurtig levering. Den eneste lille anke jeg har, var tilbehÞret. Jeg havde forventet, det kom i samme levering som selve spaen. Til gengÊld var administrationen efterfÞlgende fantastiske, sÃ¥ jeg havde det to dage senere, ligesom de svarer pÃ¥ dumme spÞrgsmÃ¥l med et smil👍
Alt i alt en god oplevelse og i den grad en investering, der giver mening for mig.
Inge, Herning

2026幎3月30日

Hej Inge 😊

Tusind tak for din anmeldelse af os! Vi elsker når vores kunder tager sig tid til at anmelde os og lÊrer også af dem.

Vi er glade for at du nyder din nye udespa 🀩

TÞv ikke med at kontakte os, hvis du skal bruge hjÊlp.
Og vi sÞrger selvfÞlgelig for at sende det hele samlet nÊste gang😉!

Ny Denform Udespa model 61

Tilbage i januar måned bestilte jeg en udespa model 61 hos DenForm.
Vi havde en meget fin dialog om kÞbet og dets indhold, og jeg accepterede deres tilbud på en komplet levering og montering, incl. at spaen skulle kranen nÊsten 30 m ind på vores sommerhusgrund og der var fuld service på installation og klargÞring, også af den tilkÞbte varmepumpe.
Den er blevet leveret som aftalt den 26. marts og alt har fungeret perfekt.
ServicemontÞren (Michael) var yderst kompetent og lÞste alle opgaver perfekt - og lidt til faktisk.
Den fungerede perfekt med det samme incl. adgang med Wi-Fi til styring.
Har lige bestilt et coverlift, som vil vÊre en hjÊlp, når coveret skal af og på.
I det hele taget en super oplevelse, og de fÞrste ture i spaen har vÊret en fornÞjelse.
Sor ros til DenForm og Michael for service.

2026幎3月26日

Hej Per

Tusind tak for din meget fine anmeldelse af vores levering, hÃ¥ndtering og opsÊtning 😊
Vi har videresendt anmeldelsen til Michael som var ude og hjÊlpe dig. Han blev utrolig glad, og jeg skulle hilse dig mange gange 😊

Hav en god dag, og tÞv ikke med at kontakt os!

Fantastisk kundeservice

Jeg har haft god og lang e-mail kommunikation med TorbjÞrn som har ydet fortrindelig god service og råd :-)
Idag talte jeg med Oskar på telefonen ang nogle drift spÞrgsmål og har igen idag fået utrolig god service samt råd og god pris på mere ekstraudstyr :-)

Denforms kundeservice får mine bedste anbefalinger.

Vh. Paul Rogers

2026幎3月28日

Hej Paul! 😊

Tusind tak for din sÞde anmeldelse af både Oscar og ThorbjÞrn. Jeg skulle hilse og sige, at det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe dig!

Hav en god sÞndag

Denform

Efter besÞg i deres showroom hvor vi

Efter besÞg i deres showroom hvor vi fik en udfÞrlig gennemgang af de forskellige udespa modeller endte vi med at kÞbe et Gorm spa. De yder en meget hÞj service og er altid smilende og hjÊlpsomme. Kan klart anbefale dem til andre.

2026幎2月6日

Hej Jacob

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Vi glÊder os til at hjÊlpe dig.

Hold kÊft en fantastisk oplevelse

Hold kÊft en fantastisk oplevelse
⭐⭐⭐⭐⭐
Vi har fÃ¥et leveret bÃ¥de sauna og vildmarksbad fra DenForm, og vi kan kun give hele holdet, hele vejen rundt, vores varmeste anbefalinger. Servicen har vÊret intet mindre end exceptionel og i absolut hÞjeste klasse hele vejen igennem. Kommunikation, levering og isÊr opfÞlgning har fungeret professionelt og effektivt, og man mÊrker tydeligt, at der stÃ¥r et yderst kompetent team bag som rent faktisk gÃ¥r op i hvordan kundens oplevelse af hele processen er. Fabelagtigt rare mennesker, der Êgte, vil dig som kunde det bedste – fra A-Z.

Ingen er perfekte – heller ikke DenForm – men det, der virkelig adskiller dem, er mÃ¥den de hÃ¥ndterer tingene pÃ¥. Hvis der opstÃ¥r noget undervejs, reagerer de med det samme, professionelt og lÞsningsorienteret. Det skaber en enorm tryghed som kunde. Og man fÞler sig oprigtigt behandlet som en topprioritet, og det gÞr hele forskellen. Det er sjÊldent at opleve et firma, der i sÃ¥ hÞj grad tager deres kunder alvorligt og leverer bÃ¥de kvalitet og service pÃ¥ samme hÞje niveau. Det gÞr ogsÃ¥ at den gode pris bliver en endnu stÞrre rosende faktor – fordi nÃ¥r ting er prismÊssigt konkurrencedygtige (lÊs. Billige) sÃ¥ er det tit kvalitet og service der gÃ¥s pÃ¥ kompromis med og isÊr nÃ¥r man handler pÃ¥ nettet, kan den usikkerhed opstÃ¥ – men den tvivl gÞr de godt nok til Skamme hos DenForm og Hectors hold.

Man skulle nÊsten tro den her anmeldelse var ”kÞbt” og det er ekstremt sjÊldent jeg anmelder noget som helst – men her er servicemindedheden simpelthen kommet sÃ¥ meget bag pÃ¥ mig, at jeg fik lyst til positivt at hoppe til tasterne.

VÊlg endelig dem - Stor anbefaling herfra!

2026幎3月12日

Hej Morten

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den betyder virkelig meget for os. Vi er oprigtigt taknemmelige for, at du har taget dig tid til at skrive så grundig en anbefaling, det sÊtter vi enormt stor pris på.

Vi glÊder os til at fÞlge dit wellness-projekt i haven!

Rigtig god aften. 😊

Magisk setup!

Magisk setup!

Vi har vÊret sÃ¥ heldige at vores valg af sauna og isbad blev fra Denform – et valg vi pÃ¥ intet tidspunkt har fortrudt. TvÊrtimod, er vi i hele processen fra den fÞrste dialog blevet rÃ¥dgivet til ug, kryds og slange. FÞler os virkelig taget godt hÃ¥nd om pÃ¥ alle leder og kanter.

Efter alt er blevet leveret og etableret, er det fortsat nemt at sÞge guidance og gode råd hos de sÞde medarbejdere hos Denform, og en sidste krÞlle som vi på intet tidspunkt fortrudt, er en lille terasse og lyssÊtning der sikrer alt kommer endnu bedre til sin ret.

De varmeste anbefalinger fra en meget glad familie. Nu med sit helt eget wellness-setup.

2025幎10月17日

Hej Cecilie

Tusind tak for din anmeldelse af os 😊

Vi glÊder os over, at I er klar til at bruge jeres nyes fede wellness-setup.
Send gerne nogle billeder til os😉!

Fantastisk kundeservice

Hurtig levering. Fantastisk kundeservice. Jeg anbefaler på det varmeste Denform.

2026幎2月23日

Hej Bo

Tak for din anmeldelse! 😊
Jeg skulle hilse fra Signe, der hjalp dig.

En rigtig god oplevelse.

En rigtig god oplevelse.
Behageligt at snakke med, og god rådgivning til kÞb af det rigtige spa.
Kun positivt herfra

2026幎2月7日

Denform からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Brian😊
Det var hyggeligt, at have dig forbi!

Denform

Fantastisk håndtering af en trÊls sag

Jeg kÞbte en stor Colorado udespa igennem Denform, som blev leveret i starten af 2025, som skulle benyttes i mit sommerhus. Spaen var ikke designet originalt til sommerhuse, så den blev ombygget med klorinator.

DesvÊrre vidste der sig, at denne klorinator ikke var egnet til formålet, og spaen blev derfor utÊt flere gange. Det gik fint med at få fat i Denform service center, men desvÊrre endte sagen ikke som Þnsket i fÞrste omgang. Sagen kom ledelsen for Þre, og så må jeg sige, jeg blev taget med storm af en fantastisk kundeservice. Der var en stor forståelse og lyst til at lÞse problemet på en god og hensigtsmÊssig måde. Det blev også meget tydeligt for mig, Denform virkelig mener det, når de siger de vil yde god service. Jeg vil vÊre helt tryg ved at kÞbe hos Denform igen, og stole på de vil vÊre der også i service og support efter kÞbet.

Der kan ske fejl i sagsbehandling alle steder, men nÃ¥r det bliver fulgt sÃ¥ godt op efterfÞlgende kan jeg kun vÊre fuldt tilfreds. Tak 🀩

2026幎2月10日

Hej Sabine

Tusind tak for din anmeldelse.
God og ordentlig kundeservice er vores DNA, og jeg er glad for, at vi fik lÞst sagen.
Vi glÊder os til at se / tale med dig igen.

Der står i Þvrigt en rigtig sommerhusspa klar til dig den dag, du skal bruge den.

Hector fra Denform

For nylig havde vi et problem

Vi har kÞbt sauna, spa og pool hos denform.
For nylig havde vi et problem og stod og manglede nye filtre til spaen samt et termotÊppe til poolen pga. frostvejret, da poolen skulle opvarmes med den nye varmepumpe.

Vi fik den sygeste service af både Oscar og Hector – de holdt lageret åbent, så vi kunne nå at komme og hente det hele.

De gutter er de stÞrste champs!
KÊmpe anbefaling herfra.

2025幎12月17日

Hej Kristian

Tusind tak for din anmeldelse 😉🎉!
Den er givet videre til Hector og Oscar

Rigtig god service og vejledning i

Rigtig god service og vejledning i forretningen og vi er glade for produktet. Jeg måtte dog ringe midt på leveringsdagen og hÞre hvor spaet blev af hvor de så bookede en fragtmand. Hvis jeg ikke havde ringet, havde vi ikke fået det som aftalt om fredagen.

2026幎1月19日

Hej Kari

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du fÞler dig godt klÊdt pÃ¥ og vigtigst af alt, at du er glad for din udespa! 😊
Og med hensyn til leveringen, var det godt du lige fik ringet ind, da vi var kommet til at booke din udespa på en forkert dato.
Vores gode kollega, Oscar, kom heldigvis afsted mod centrallageret i en fart 😉

Vi glÊder os til at hÞre fra jer.

Vanvittig god service

Vanvittig god service! Oscar har givet fantastisk god service - alt fra rådgivning om produkter, fleksibilitet i forhold til transport og altid klar med råd og vejledning - også efter leverance.

2025幎12月12日

Hej Camilla

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg har videreleveret den til Oscar, og skulle hilse dig mange gange 😊

God dag!

Bh
Denform

Jeg har aldrig oplevet så god service

Jeg har aldrig oplevet sÃ¥ god service. Allerede i showroomet fik vi en virkelig Êrlig og kompetent rÃ¥dgivning, hvor man tydeligt mÊrker, at de ikke prÞver at “oversÊlge”, men i stedet finder den rigtige lÞsning.
Ved leveringen manglede låget til spaen desvÊrre, men det blev håndteret lynhurtigt, professionelt og de var utrolig venlige hele vejen igennem.
Deres gode ry var faktisk grunden til, at vi valgte Denform – og de har i den grad levet op til forventningerne. Klar anbefaling herfra! 😊

2025幎12月18日

Hej Patrick

Tusind tak for din meget fine anmeldelse af vores kundeservice! 😊 Vi er stolte af, at vores kunder tager sig tid til at skrive om os.

Hav en rigtig god aften!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。