Virkelig hyggeligt sted. LÃKKERT udvalg af bÃ¥de kager og sandwich. Meeen bedst af alt, en utrolig imÞdekommende betjening som er super frisk og humoristisk. Hvis vi boede i Fredericia ville dette st... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Altid hyggeligt sted med go mad og kage og alt hvad hjertet begÊr og super service dejligt personale.. vi elsker komme her.. min sÞn elsker deres nachos og prÞvet og lave det mange gange der hjemme pÃ¥... ãã£ãšèŠã
Ãv SÞde inge piger udenfor, og en virkelig sur mand inden for bag disken. Han kunne lÊre lidt om kundebetjening. Ikke et sted jeg har lyst til at komme igen. Den gyldne ovn, Fredericia
Tog hen sammen med bÃ¥de familie og venner, har altid hyggelige der overð Elsker Vibe og alle de hyggeligt humorðð» og maden er fantastisk, sÊrlig den burger jeg havde fÃ¥et. Det er rigtigt forskellig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Den Gyldne Ovn er en hyggelig og hjertevarm café i hjertet af Fredericia, hvor fÊllesskab, tryghed og god mad gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd. Vi er stolte af at vÊre en demensvenlig café, hvor alle â uanset livssituation â fÞler sig velkomne og set. Hos os kan du nyde hjemmelavede retter, friskbagt brÞd, lÊkre kager og varme drikke i rolige omgivelser. Vi lÊgger vÊgt pÃ¥ nÊrvÊr, respekt og Êgte menneskelig kontakt, og vi gÞr os umage med hver eneste servering. Caféen er indrettet med fokus pÃ¥ tilgÊngelighed og genkendelighed, sÃ¥ bÃ¥de Êldre, personer med demens og deres pÃ¥rÞrende kan fÞle sig trygge og godt tilpas. Vi tror pÃ¥, at god mad og trygge rammer kan skabe livsglÊde â uanset alder og baggrund. Kom forbi til en bid mad, en kop kaffe og mÃ¥ske en snak â alle er velkomne hos Den Gyldne Ovn.
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- www.dengyldneovn.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg syntes det er mega god mad og GodâŠ
Jeg syntes det er mega god mad og God services
Ikke bestil mad der.
Fint sted hvis man skal sidde og få noget kaffe eller koldt at drikke. Men deres mad lever slet ikke op til forventningerne. Bestilte 2 burgere. Laks og deres anbefalede "hjemmelavet" kofte burger. Salaten var helt våd. Agurkerne og tomaterne helt blÞde . Den smagte af ingenting bÞffen som han siger han er den eneste som laver. Af gode grunde. Ikke underligt jeg bemÊrkede ingen andre bestilte mad derfra. Deres krydrede bådkartofler kommer blÞde uden krydderi og er de helt billige fra frost. Billig dyppelse kommer i takeaway bÞtter selvom man spiser der. Alt i alt ikke god oplevelse desvÊrre da stedet ellers ser fint og indbydende ud. Men må gå derfra med endnu en dårlig oplevelse.
Mega godt!
Det var en god oplevelse fordi maden var mega god, de var meget hurtige til at komme med maden. Det smagte fantastisk og de snakkede pÊnt til deres kunder og man for godt med mad i forhold til prisen
Maden var super godt
Maden var super godt , smagte godt.chefen gav gratis kaffe
KÞbte en köfte burger og den smagteâŠ
KÞbte en köfte burger og den smagte mega godt, jeg vil 100% anbefale den hvis man skal her ned og fÃ¥ noget at spise.ðð

Den Gyldne Ovn ããã®åç
Go service go ponfrit tak for det
Go service go ponfrit tak for det
Go mad
Tak for go mad nachos med oksekÞd er godt vi kommer igen
Ikke igen.
Bestilte 1x pandekager med is og man kunne så vÊlge hvor mange iskugler man ville have. Jeg sagde 2 kugler. Modtog dog 3 kugler og en enkelt lille pandekage...
Isen smagte nÊsten bare at frost, pandekagen var meget lille og ikke meget smag + lille dåse prime.
Dette kostede 149 kr !! Jeg kommer simpelthen ikke igen, det er alt for dyrt isÊr når det hverken er smag eller portion stÞrrelse vÊrd !

Den Gyldne Ovn ããã®åç
Det er mega god service her
Det er mega god service her, jeg er her nÊsten hver dag og fÃ¥r en burger eller sandwichð og det smager bare godt!ð€€
Den gyldne ovn et smukt sted med masserâŠ
Den gyldne ovn et smukt sted med masser af folk og god humor og sÃ¥ smager deres nachos er alt for lÊkreð€€kan 100% anbefales. Hvis du kommer her kan du 100% blive helt fanget i deres lÊkre mad. 5 stjerner âïžâïžâïžâïžâïž
Det smager virkelig godt og er god forâŠ
Det smager virkelig godt og er god for prisen
Meget lÊkker der var god kunne serviceâŠ
Meget lÊkker der var god kunne service alle var glade og godt humÞr jeg kan godt lig indfatningen af butikken osv alt var perfekt
Hvis men skal spise ud i fredericia sÃ¥âŠ
Hvis men skal spise ud i fredericia sÃ¥ er det klart Den gyldne ovn er altid tilfreds med deres mad â€ïž
Og mÊt ihverfald
Altid go stemning
Altid go stemning, go kaffe og kage. Priserne er gode så alt er godt. Enhver der siger solskin bringer Lykke har ikke prÞvet at få kaffe her. Super service :)
Sikke en dejlig oplevelse.
Sikke en dejlig oplevelse.
SmÞrrebrÞd er en skÞn tiltag, håber det bliver en fast del af menuen.
Mad serveret med imÞdekommende!
Maden er altid lÊkker, serveret med godt humÞr og stor imÞdekommenhed!
Dejligt man kan sidde i lÊngere tid eller også bare kÞbe og smutte igen - med et smil og et hej!
Jeg kommer pÃ¥ den gyldne ovn nÊstenâŠ
Jeg kommer på den gyldne ovn nÊsten hver dag og spiser man bliver behandlet godt og spiser godt
Har i dag vÊret der og fÃ¥et brunch harâŠ
Har i dag vÊret der og fået brunch har fortrudt det lige siden rundstykker var gummiagtig og pandekagen kold og kÞbe en af slagsen osten var også gummiagtig og total smagslÞst og fik en kaffe americano som slet ikke smagte af kaffe så holde jer fra de to menuer
Go service
LÊkker kage og dejlig kaffe super venligt personale kan klart anbefales at besÞge den gyldne ovn
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã