レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Dennis er formidabel formidler. Har vÊret pÃ¥ uge forlÞb , beauty pÃ¥ fÞrste klasse. Omhandlede vores transmission omkring, makeup up ,tÞjstil, hoved og krop facon og ikke mindst, mennesket indeni.... もっず芋る

Jeg har deltaget i online kursus for kvinder 40+. Den bedste udgave af dig selv . Beauty pÃ¥ fÞrste klasse. 5 dage a 2 timer pr gang. Der dÊkker alt frisure - ansigtsformer - kropsform - farver- mak... もっず芋る

Er med pÃ¥ Dennis forlÞb beauty pÃ¥ fÞrste klasse det er et super godt forlÞb hvor han tager forskellige med til snak om skÞnhed tÞj og meget mere kan kun anbefale det hvis andre skulle fÃ¥ lÞst en anden... もっず芋る

JULIE KORSØR DOBBELT 5 🀩🀩🀩🀩🀩 🀩🀩🀩🀩🀩 STYLEDE og klippet hÃ¥ret til BRAVOUER. Jeg tar gerne turen til KorsÞr og JULIE for hun kan bare det der 😍 Ole skjalm

䌁業情報

1. ナニセックス 矎容院

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Som en af Danmarks fÞrende frisÞrer og makeup artister har Dennis Knudsen ikke alene haft et utal af krÊvende modeller og filmstjerner mellem hÊnderne, men også alverdens produkter. Han ved derfor, hvad der virker, og hvad et godt professionelt produkt skal kunne. Den viden har han i de senere år brugt i udviklingen af sine egne produktserier.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

288件のレビュヌ

JULIE KORSØR DOBBELT 5

JULIE KORSØR DOBBELT 5
🀩🀩🀩🀩🀩 🀩🀩🀩🀩🀩
STYLEDE og klippet håret til BRAVOUER.
Jeg tar gerne turen til KorsÞr og JULIE for hun kan bare det der 😍
Ole skjalm

2026幎4月1日
自発的なレビュヌ

Jeg har deltaget i online kursus for

Jeg har deltaget i online kursus for kvinder 40+. Den bedste udgave af dig selv . Beauty på fÞrste klasse.
5 dage a 2 timer pr gang. Der dÊkker alt frisure - ansigtsformer - kropsform - farver- makeup - tÞjstil.. En kÊmpe vake up Call. Find dit nye JEG. Tro på mig selv.
Han Ã¥bner op for vores indre kreativitet og tanker til et positivt liv, i en Êldre alder. Dennis Þnsker alle det godt. Syntes vi alle er de smukkeste pÃ¥ jorden. Livet er en gave. 🥰🥰🥰🥰🥰

2026幎2月23日

Dennis er formidabel formidler

Dennis er formidabel formidler. Har vÊret på uge forlÞb , beauty på fÞrste klasse. Omhandlede vores transmission omkring, makeup up ,tÞjstil, hoved og krop facon og ikke mindst, mennesket indeni. OplÞftende,inspirerede, og ikke mindst det fÊllesskab han fik igang.

2026幎2月27日
自発的なレビュヌ

Var mega spÊndt for at skulle klippes i Dennid knudsen salon.

Jeg blev klippet den den dag han havde fÞdselsdag. Sagde til frisÞr at jeg ikke ville have lÊngder i siderne der flÞj ind i ansigtet. Når jeg kÞrte bil. Hun sagde det ville jeg ikke få. Og om jeg ikke havde det der gik derfra. Og hvor var det irriterende. Så blev klippet af en anden frisÞr ugen efter. Men så er hans salon prÞvet men gud hvor er jeg skuffet. En dyr spildt frisÞr regning. Men hans frisÞr mÊrker er gode hårshampoo mm

2023幎6月10日

Fup og svindel

Jeg har bestilt dagcreme 11/3-23, da pengene blev trukket samme dag, regnede med at jeg fik mine varer d14/15. Marts, da det ikke skete. Kontaktede jeg dennisknudsen.dk på mail, jeg har endnu intet hÞrt og ej heller modtaget mine varer, så til alle HOLD jer vÊk fra denne side,

2023幎3月11日

Quick tan spray

Jeg har det sidste halve år brugt Dennis Knudsens Quick tan spray en hel del og vÊret vildt glad for den! Det er den bedste spray tan jeg har brugt lÊnge. DesvÊrre har jeg smidt i hvert fald syv flasker ud, som var over halvt fyldte, fordi dysen ikke virker. Nok er jeg vild med dem, men ikke nok til at blive med at bruge så mange penge på den.

2022幎10月4日

LO-RT MED LO-RT PÅ

Magen til LO-RT skal man lede lÊnge efter!
Jeg gik ind i den tro at hos Dennis Knudsen fik man kvalitet for pengene men jeg endte med at få brÊndt mit lange tykke hår af og ikke så meget som en undskyldning. Jeg tog billeder af hele processen og også af mit hår der lå i vasken da i vaskede min lysning ud. Velvidende om dette valgte i at farve videre.
Velvidende at mit Þre blÞdte og mit hår faldt af i tykke totter fik jeg ikke så meget som en undskyldning bagefter men derimod skulle betale ved kasse 1. Jeg gik derfra med forbrÊndt hovedbund, blÞdende Þre (pga afblegning) og mit hår brÊndt af 1 cm fra min hovedbund. Endte på skadestuen pga 2 grads forbrÊnding i hovedbunden og på mit Þre.
Sidder nu tilbage med et hår der falder af ved den mindste berÞring og en hovedbund der aldrig bliver sig selv igen. TAK FOR LO-RT!
Dennis håndtering efterfÞlgende har vÊret dybt uprofessionelt og under al kritik og magen til grim behandling skal man lede lÊnge efter!

2022幎8月30日

Hej Dennis
Quick tan spray

Hej Dennis
. Jeg har vÊret mega glad for din Quick tan spray
. Men jeg er SÅ trÊt af, at man kun kan bruge halvdelen af flasken, fordi at sprayen ikke virker mere
. Jeg har lige smidt 4 halve flasker ud, og sÃ¥ blir det ALT for dyrt
.SÃ¥ mÃ¥ jeg desvÊrre finde en anden spray, der duer hele vejen

2022幎6月14日

KÊre Ulla
Vi er rigtig kede af, at du har haft nogle dårlige oplevelser med vores Dennis Knudsen Quick Tan Spray. DesvÊrre var der en produktion vi havde problemer med, som blev taget retur, men der kan vÊre nogle butikker som ikke har fået dem alle med desvÊrre. Det vil vÊre en stor hjÊlp hvis du kan sende et billede af forsiden og et af bunden, så vi kan se produktionsnummeret og sikre det er fra den produktion. Hvis du også sender din fulde adresse og et mobil nr. så sender vi dig nogle nye.
Benyt mailen shop@dennisknudsen.dk :-)

På forhånd tak for hjÊlpen.
Sommer hilsner

Team Dennis Knudsen

Dennis Knudsen hudplejeprodukter

Jeg har tidligere kÞbt micellar water ved et tilfÊlde og den viste sig at vÊre en af de bedste jeg har haft. Så på jagt efter en ny faldt jeg over hans andre produkter. Min fÞrste tanke var egentligt nå ja endnu en kendis forsÞger sig med hudplejeserie men da faldt over nogle på tilbud tÊnkte jeg man kunne da prÞve dem. Men mine knapt så hÞje forventninger kom da til skamme. Hans AHA Leave om peeling er helt fantastisk, allerede ved fÞrste brug (om natten) var huden nÊste morgen strålende, mere ensartet og med mere glÞd. Jeg kombinerer med en neutral fugtighedscreme over, de nÊtter jeg bruger den. Jeg bruger den typisk tre gange ugentligt eller om aftenen og morgenen efter hvis jeg skal ud, da huden virkelig ser fantastisk ud til en night out. Hans Eye Gel er også genial, allerede hurtigt efter påfÞring kan man se at poserne under Þjnene reduceres tydeligt. Jeg vågner ofte med virkelig trÊtte poser under Þjnene og Þverst på kinderne. Jeg bruger den om morgenen og nogle gange i lÞbet af dagen hvor Þjenomgivelserne lige trÊnger til et boost. Den er iÞvrigt også eminent til de der hÊngepartier omkring munden. Kan virkelig anbefales!

2022幎4月14日

Hvis man kÞber tÞrshampoen

Hvis man kÞber tÞrshampoen, skal man vide at den er ligesom hårlak. Håret bliver stift og det har på ingen måde effekt som tÞrshampo

2022幎2月20日

Hej Charlotte :-),

tak for din anmeldelse. :-)

Vi er rigtig kede af, at du har haft den oplevelse.

TÞrshampoo giver en anelse tekstur til håret, man kan evt. opleve den som meget stivende, hvis produktet bliver sprayet i håret på meget kort afstand.

Vi beklager selvfÞlgelig din uheldige oplevelse.

Vh Team Dennis Knudsen

Al for lang ekspetionstid

2021幎12月23日

Dennis Knudsen Professional Products からの回答

Hej Fin, vi har desvÊrre haft et nedbrud, så det er på ingen måder tilfredsstillende at leveringstiden er lang. Vi beklager dybt. Mvh Team Dennis Knudsen

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。