Ser absolutt ingen effekt etter over 1 ukes bruk med maksimal virkningstid hver gang (1 time). Skinnene var vanskelig Ã¥ forme, ikke som det stÃ¥r i beskrivelsen hvor det fremstilles veldig lett. Tror o... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SkrÀp! Har följt instruktionerna samt lÀst alla recensioner som existerar och följt rÃ¥d frÃ¥n dom som sÀger att det funkar bra, men nej. Noll skillnad. Fick nÃ¥gra fula flÀckar som försvann (tack och lo... ãã£ãšèŠã
Har anvÀnt "Starter Kit" nu i nÃ¥gra dar och jag upplever att tÀnderna Àr vitare Àn innan. Instruktionerna var tydliga och det var överlag en vÀldigt smidig och smÀrtfri process. Har inte upplevt nÃ¥gra... ãã£ãšèŠã
Resultatet efter behandlingen Àr inte WOW DET KAN INTE VARA SANT!, men det Àr tillrÀckligt stor skillnad enligt mig i förhÃ¥llande till vad man betalar för behandlingen för att det ska vara vÀrt ett kö... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Blek tÀnderna vita med Dentway - Professionell Tandblekning Hemma | Ãver 1 miljon kunder i Norden - BestÀll hem tandblekning Nu och fÃ¥ fri frakt!
é£çµ¡å
Kammakargatan 48, 111 60, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- www.dentway.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ser absolutt ingen effekt etter over 1âŠ
Ser absolutt ingen effekt etter over 1 ukes bruk med maksimal virkningstid hver gang (1 time). Skinnene var vanskelig å forme, ikke som det står i beskrivelsen hvor det fremstilles veldig lett. Tror også at anbefalt bruksmengde er i overkant optimistisk. Dekker ikke tennene og det er vanskelig å dosere.Hadde forventet meg bittelitt forandring i det minste. Anbefales ikke!
TÀnderna blir vitare och får en fin glans!
Jag har anvÀnt produkten lÀnge och tycker den ger ett fint och naturligt resultat! TÀnderna blir lagom vita och får en fin glans!
SkrÀp
SkrÀp! Har följt instruktionerna samt lÀst alla recensioner som existerar och följt råd från dom som sÀger att det funkar bra, men nej. Noll skillnad. Fick några fula flÀckar som försvann (tack och lov!!) efter ett dygn. Men inte ens en halv nyans ljusare tÀnder.
SkrÀp
FÀster inte, bleker inte, helt vÀrdelöst. SÀmsta tandblekningen jag provat.
Har anvÀnt den i 3 veckor + MÀrkerâŠ
Har anvÀnt den i 3 veckor + MÀrker ingen skillnad alls. Så bortkastade pengar.
dentway strips bleker tÀnderna i vissâŠ
dentway strips bleker tÀnderna i viss mån men ganska kladdiga och svåra att sÀtta på tÀnderna. Funkar sådÀr enligt mig. Inte helt nöjd.,
Fantastisk kundeservice.
Svarte raskt på spÞrsmål angående forsendels og ordnet opp i problemet umiddelbart.
Fick inget resultat alls men suverÀnâŠ
Fick inget resultat alls men suverÀn kundtjÀnst. Snabba svar, skickade ny gel och till sist pengarna tillbaks. TyvÀrr för mig ingen blekning men jÀttebra service.
Fina resultat och smidiga strips!
Så smidigt att anvÀnda, Àr supernöjd!
Fick stripsen i present av min bror, och fick fina resultat och vitare nyans efter några anvÀndningar.
Rekommenderar stripsen till alla!
Gå inte på det
Båg. Lovar att man får pengarna tillbaka om man inte Àr nöjd. Jag Àr inte nöjd, ser ingen som helst skillnad. Fick jag pengarna tillbaka? Absolut inte !
Superbra kundtjÀnst
Fick tyvÀrr problem med ilningar i tÀnderna av behandlingen - men alla plus till snabb och vÀnlig kundtjÀnst och möjlighet till retur.
Rimligt resultat, suverÀn kundservice
Resultatet efter behandlingen Àr inte WOW DET KAN INTE VARA SANT!, men det Àr tillrÀckligt stor skillnad enligt mig i förhållande till vad man betalar för behandlingen för att det ska vara vÀrt ett köp. Har bestÀllt refills flera gånger. Kundservicen har varit topp-notch nÀr jag hört av mig; snabb och effektiv återkoppling.
TÀnderna gick frÃ¥n ljusgult tillâŠ
TÀnderna gick från ljusgult till ljusgult. Absolut ingen skillnad efter att ha fullföljt kuren enligt instruktion. Undvek kaffe och annat som skulle kunna påverka behandlingen negativt.
BÀsta kundsupporten!
BÀsta kundsupporten!! Snabb leverans och så tillmötesgående!
Dentway White Strips
Jag har aldrig blekt mina tÀnder tidigare, men jag anvÀnder whitening tandkrÀmer.
Och nu har jag testat Dentway White Strips och redan efter första anvÀndningen, så mÀrkte jag skillnad.
Att fÀsta stripsen på tÀnderna krÀvs lite tålamod, men jag anvÀnder en tandpetare för att forma stripsen runt tÀnderna för bÀsta resultat.
Har testat Dentway white strips och ÀrâŠ
Har testat Dentway white strips och Àr vÀldigt nöjd med produkten. Produkten Àr enkel att anvÀnda och man ser verkligen skillnad.
Fungerar inte alls på mina tÀnder
Ger inte önskat resultat
Har nyligen anvÀnt Dentway White Strips 14x2. TÀnderna blir blekare direkt efter anvÀndning, 24 timmar senare ser de lika dana ut som innan.
Kommer inte köpa igen
Köpte starter kitet och hÃ¥llet pÃ¥ enâŠ
Köpte starter kitet och hållet på en vecka men ser överhuvudtaget ingen skillnad. Förutom fÀrg skillnader på tÀnderna. Ganska besviken
Alltid snabb leverans âïž och effektivaâŠ
Alltid snabb leverans âïž och effektiva produkter. Kund sen mÃ¥nga Ã¥r och min favorit Àr stripsen, perfekt att ta med pÃ¥ resa â€ïž
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ