De Olieconcurrent was een van de weinige aanbieders van precies die specificatie geschikt voor mijn auto in het door mij gezochte merk en type. Inderdaad een concurrerende prijs en 's middags beste... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
De gezochte producten waren aanwezig, tegen een scherpe prijs en werden de volgende dag al geleverd. Kan dus niet beter
Al jaren klant en leveren op tijd, niet moeilijk bij een retourzending, en hebben alles in voorraad. Bij een deelverzending nemen zij de verzendkosten (van de nalevering) voor hun rekening. Zeer aa... もっと見る
Levering twee dagen, oke. Kreeg wel heel snel bericht van pakket verzonden , tracking ging na 17h00 komen. Dag erna moeten mailen om tracking te krijgen. Ook te omslachtig bij DPD om info te... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super snelle verzending en goede prijs
Olie en Filter
De producten die ik nodig had waren scherp geprijsd, op voorraad en snel geleverd(volgende dag). Top service
Goeie prijs en snelle verzending
Overzichtelijke website. Ik heb al meerdere keren olie besteld. Prima prijs en snelle verzending. Wordt netjes verpakt en thuis bezorgd.
Zeer tevreden
Al meerdere keren besteld, goede prijs en snelle levering... topservice dus
Groot assortiment en makkelijk…
Groot assortiment en makkelijk bestellen. Snel geleverd en producten zoals omschreven.
Prima afgehandeld
Prima afgehandeld, zelfs telefonisch top.
Ga zo door!
Weinig woorden aan toe te voegen.
Bedankt, Mvg, Gerard
Volgende dag al binnen goed verpakt en…
Volgende dag al binnen goed verpakt en alles wordt duidelijk aangegeven top
Fijne website en scherpe prijs…
Makkelijke websitebezoek en goede keuze mogelijkheid en nette
Prijs en snel geleverd
Goede prijsverhouding
Goede prijsverhouding, vooral in de tijd dat er autos worden gemaakt met veel olieverbruik komt de olie concurrent goed van pas chapeau
zou vandaag geleverd worden maar…
zou vandaag geleverd worden maar vervoerder niet gezien hele dag zitten wachten
Goede zaak
Duidelijke site. Extreem snel verstuurd. Goed verpakt, goede communicatie. Aanrader.
Olie voor mijn motor
De olie voor mijn motor was hier het goedkoopste en de levering was super snel. Olie was binnen 24 uur geleverd.
Nette prijzen, snelle levering
Goede en nette levering van topproducten
Dit is mijn tweede bestelling en derde volgt ongetwijfeld.
Ik had hiervoor een bestelling geplaatst en na tevredenheid besloot ik nogmaals bij De Olie Concurrent te bestellen met order 286584#. Bedankt voor de service en tot snel!
Bezorging bestelde spullen de volgende…
Bezorging bestelde spullen de volgende dag, uitgebreide keuze in olie ook olie filters.
Zou leuk zijn als ze ook motorfiets filters leveren
Zeer slechte ervaring
Zending zou volgende dag worden geleverd, hetgeen inderdaad door DPD, met een leveringstijdstip, werd bevestigd. Evenwel - geen levering. Ontving nieuwe email van DPD met leveringstijdstip de volgende dag. Wederom geen levering maar wel een email van DPD "HET IS BEZORGD!". Dat is helemaal niet het geval, we hebben niets ontvangen dus nu levering bij De Olieconcurrent geannuleerd en bij een ander besteld. Ik koop nooit mee iets bij De Olieconcurrent.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。