Nem og overskuelig webside med masser af inspiration. Jeg fandt hvad jeg skulle bruge. Hurtig levering. Jeg er tilfreds og vil formentlig kigge dér igen, nÊste gang jeg skal bruge noget til huset elle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Service udover det normale, er hvad man fÃ¥r nÃ¥r man skriver til Christina fra designhome. Jeg har aldrig oplevet sÃ¥dan en god service og vanvittig tÃ¥lmodighed fÞr. Hun tager sig tid til at svare pÃ¥ a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ville bestille et TV bord sent en aften men noget gik galt ift. betaling. Skrev en mail til Designhome for at hÞre om de kunne se hvad der gik galt, sÃ¥ jeg evt. ikke fik lavet to ens bestillinger. D... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er POSITIV overrasket over den nemme og direkte telefoniske kontakt, i denne ellers digitale verden. Jeg fik hentet en knagerÊkke, fik den hjem og fandt den forkert stÞrrelse. Igen direkte servi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Salg af unikke lamper, mÞbler, outdoor - alt til hjemmet som du ikke typisk kan finde andre steder. Vi forhandler egne produkter og spÊndende produkter fra vores samarbejdspartnere i hele Europa. Eneforhandler af udepejsen The Bubble som er en eksklusiv udendÞrs pejs. Forhandler af unikke lamper fra Gantlights af vores populÊre betonlamper. Vi forsÞger at give den bedste service og lÞbende finde nye spÊndende produkter som ikke typisk findes i andre butikker. Endvidere forhandler af vores populÊre 3D verdenskort som er smukke at have hÊngende i din stue eller over dit skrivebord. Vi har alt i cortenstål - et lÊkkert materiale som bruges udendÞrs til havekrukker, trapper, grill og bålfade. Vi elsker at give dig en god service så besÞg vores hjemmeside og vi gÞr alt for at give dig en god kÞbsoplevelse.
Marielundvej 30, ST., 2730, Herlev, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç

Designhome ApS ããã®åç
Nem at bestille. Kortet kom hurtigt og relativt nem at sÊtte op. Men afsÊt dog et par timerð

Designhome ApS ããã®åç
1. klasses behandling, og en rigtig fornuftig pris på juletrÊet.
vh.
Gunnar

Jeg bestilte 2 soho barstole og overfÞrte over 2600kr
Efter noget tid hvor de ikke dukke op kontaktede jeg firmaet som undersÞgte sagen og konkluderede at deres underleverandÞr ikke magtede opgaven og sendte pengene retur. Jeg kan kun anbefale firmaet på det varmeste

Designhome ApS ããã®åç
Vi er rigtig tilfredse med det verdenskort vi har kÞbt og den support vi fået i forbindelse med vores spÞrgsmål.
Selve resultatet er blevet rigtig fint, og vi havde nogle rigtig hyggelige timer i forbindelse med opsÊtningen som var super nem.
Det eneste lille men var de helt små Þer skulle googles lidt, men så havde vi da også lidt geografiundervisning.
Alt i alt en rigtig positiv oplevelse.

God og hurtig service! Helt klart 5 stjerner âïž

Designhome ApS ããã®åç
En mÊrkelig oplevelse, ordrebekrÊftelse kom på mail jeg fandt i spam mappen, ingen direkte besked på mail eller SMS om at pakken var klar til afhentning, endnu en gang en mail i spam mappen hvor jeg kunne spore pakken til en udleverings kiosk, hvor jeg heldigvis fik udleveret pakken alene på mit navn. Men mÞblet fejler ikke noget og står nu og pryder min entre.

Designhome ApS ããã®åç
Fin behandling af personalet ved reklamation, af en lille â skadeâ pÃ¥ en hylde, alt ok hurtig klaring af problemet.

Varen blev leveret.
Virksomheden var ikke klar over at handlen var afsluttet.

Designhome ApS ããã®åç
Hurtig bestilling - hurtig bekrÊftelse - hurtig levering - god service, kan man Þnske sig mere

Designhome ApS ããã®åç
Nem at bestille og der var god indformation hele vejen igennem

Designhome ApS ããã®åç
Hurtig levering, var dog ikke tilfreds med oxideringen på den ene lampe.
Den fik jeg byttet uden problemer.
FANTASTISK SERVICE.