Det var en rigtig god oplevelse at handle med Designme. Da den ene vare to lÊngere tid for dem at få hjem til videresendelse, sendte de leverancen i to efter en rigtig god snak med deres kundesevice.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Den "farligste og bedste " design hjemmeside at gÃ¥ ind pÃ¥, da man / jeg - bliver forelsket i sÃ¥ mange lÊkre ting pÃ¥ siden. Det er nemt at navigere rundt pÃ¥ shoppen, betaling er sikker, levering er hur... ãã£ãšèŠã
Fik en vare, som var skadet - hÃ¥ndtag som var svejset pÃ¥ opvaskebÞrstestativ var ikke svejset ordentligt pÃ¥ og lÃ¥ derfor for sig. Fik hurtig kontakt med firmaet. Skrev og sendte billede. Fik tilbud o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DesignMe er en danskejet virksomhed med adresse i Midtjylland ved Silkeborg. Vi har eksisteret siden 2005 og har sÊrlig fokus på dansk design af hÞj kvalitet til hjemmet og forkÊlelse til hende. DesignMe forhandler bl.a. produkter fra Ferm Living, HÌbsch, Muubs, Karmameju, Gejst, Boyhood, m.fl. Produkterne spÊnder lige fra MÞbler og lamper til sengetÞj, puder, plaider, knage, lysestager, kÞkkenudstyr og personlig pleje. Vi gÞr hver dag vores bedste for at opretholde et hÞjt serviceniveau med hurtig levering og god og personlig kundeservice. Vi tilbyder vores kunder: - Fragtfri levering ved kÞb over 799 kr. til pakkeshop. - Telefontid alle hverdage 8.00-16 (fredag 8.00-15) - 30 dages returret. Ring gerne til os hvis du har spÞrgsmål til et produkt eller din ordre og vi hjÊlper med et smil:-) Hilsen Team Designme
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig og god service
Hurtig levering og alt gik godt
Hurtig levering og alt gik godt, godt tilfreds herfra hilsen Lisbeth
Lang leveringstid
Lang leveringstid. Der stod 1-2 hverdage på de produkter, som jeg kÞbte. Jeg ventede 5 dage. Da jeg kontaktede dem efter 3 dage, sagde de, at de ikke kunne finde det ene produkt. Det kunne de godt have informeret om inden. Produkterne var til en fÞdselsdagsgave, hvorfor jeg havde bestilt dem i god tid. DesvÊrre kom de ikke frem inden fÞdselsdagen. Jeg havde sat pris på, at de havde annulleret ordren og givet mig besked efter 1-2 dage, som angivet som leveringstid, så jeg kunne have nået at kÞbe en anden fÞdselsdagsgave i stedet for at dukke tomhÊndet op.

Designme ããã®åç
DesignMe er fuldt ud kvalitet også når det kommer til levering til tiden. Helt klart en anbefaling herfra
Gode varer og behandling i deres kundeservice
Meget meget lang leveringstid
Hurtigt svar på mails
Hurtigt svar på mails. LÞbende opdatering omkring levering. Tak Sidse
Fine varer og hurtig levering
Fine varer og hurtig levering. Kunne godt Þnske mig mulighed for gravering af mine varer, men kunne ikke finde noget sted på hjemmesiden, hvor det syntes at vÊre en mulighed.

Designme ããã®åç
Hurtig levering og varen levede op tilâŠ
Hurtig levering og varen levede op til mine forventninger
Super god kundeservice telefonisk ogâŠ
Super god kundeservice telefonisk og super hurtig levering .
Fantastisk service!
Jeg er 100 % tilfreds med mit kÞb hos jer! Jeres hurtige levering fortjener nÊrmest en guldmedalje. Jeg bestilte min pakke sÞndag eftermiddag, og allerede mandag morgen havde jeg den i hÊnderne. Fantastisk service!
Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektivt, hvilket dog også var forventningen til et produkt i den dyre ende af skalaen.
Rigtig hurtig betjening og levering âºïž
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ