Designtegels.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Snel verzonden, goed verpakt en mooie kwaliteit tegeltjes. Al eerder hier tegeltjes besteld en erg tevreden. Showroom is ook zeker het bezoeken waard, je kijkt je ogen uit!

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

De kleuren van de tegels zijn prachtig. De samples geven een heel goed beeld. En helpen bij het maken van dejuiste keus. Helaas waren 2 samples gebroken bij het transport. Dat deed echter niet af aa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De samples van de tegels waren binnen twee dagen thuis, zo snel zijn andere tegellevreanciers niet, dankjewel designtegel voor de snelle en correcte afhandeling. Vr. Groet, Diego&Ko

企業が回答しました

企業情報

1. タイル専門店
  2. ・
  3. 天然石提供業者

さまざまな外部ソースから提供された情報

Importeur van Portugese cementtegels, Marokkaanse cementtegels en zelliges, Spaanse en italiaanse wandtegels. Altijd voorraad, Deskundig advies, Goedkoopste in Nederland!

連絡先

Aanrader

2026年9月25日
5つ星のうち4の評価

Prachtige kleuren

Helaas waren 2 samples gebroken bij het transport. Dat deed echter niet af aan de kleurkwaliteit.

2026年9月22日

Sample aanvraag tegel

Vr. Groet,
Diego&Ko

2026年9月2日

Hi Isabel,

Dankjewel voor je review! Fijn om te zien dat je tevreden bent over je ervaring met Designtegels.nl. Hopelijk zit er wat moois voor je bij!

Snel en mooi!

Samples kwamen snel binnen. Mooi en leuk verpakt, we werden er helemaal blij van! En van de samples nog blijer, wat een mooie tegels! Nu nog kiezen…

2026年8月25日

Hi Carina,

Dankjewel voor je review! Fijn om te zien dat je tevreden bent over je ervaring met Designtegels.nl. Heel veel succes met het maken van een keuze!

Ik heb samples besteld

Ik heb samples besteld. Deze werden heel snel geleverd. Ze waren heel netjes verpakt, met eennleuke vrolijke twist erbij. De producten kwamen ook goed overeen met de omschrijving en foto's op de website. Nu nog even een keuze maken en dan kan ik een definitieve bestelling plaatsen.

2026年8月18日

Hi Anke,

Dankjewel voor je review! Fijn om te zien dat je tevreden bent over je ervaring met Designtegels.nl. We kijken uit naar je volgende bestelling.

5つ星のうち5の評価

Heel blij met de samples van design…

Heel blij met de samples van design tegels, er zit sowieso een tegel bij die we gaan gebruiken voor ons nieuwe toilet. Levering was ook erg snel!

2026年8月21日

Hi M. Wisse,

Dankjewel voor je review! Fijn om te zien dat je tevreden bent over je ervaring met Designtegels.nl. Wij zijn benieuwd waar de keuze uiteindelijk op is gevallen.

Wat een geweldige showroom

Wat een geweldige showroom. De ene tegel is nog mooier dan de andere. Perfect om inspiratie op te doen. Wij hebben samples besteld en deze hebben wij binnen 2 dagen ontvangen. Nu nog de knoop doorhakken!

2026年8月12日

Hi Leander,

Dankjewel voor je review! Fijn om te zien dat je tevreden bent over je ervaring met Designtegels.nl en je onze showroom bezocht hebt! Hopelijk lukt het om een keuze te maken.

Makkelijk, snel, mooi idee

Heel makkelijk om online de samples te bestellen. Je kunt gemakkelijk zoeken op kleur en vorm. De samples worden snel geleverd. Thuis zie je gelijk de goeie en handgemaakte kwaliteit van de tegels.

Je krijgt 1 tegel, dus je kunt daardoor goed de kleur bepalen. Tip is wel om meerder tegels van 1 kleur te bestellen, omdat de kleuren per tegel niet identiek zijn. Dat vinden wij heel mooi, dan zie je echt handwerk terug.

2026年8月11日

Hi Lotte,

En zeker een goede tip om meer samples te bestellen wanneer je kiest voor een tegel met kleurnuances. Dan heb je een veel beter beeld!

5つ星のうち5の評価

Had samples besteld van de…

Had samples besteld van de kitkat-tegels om te gebruiken als plint. Alle vier de kleuren zijn prachtig en van goede kwaliteit. Wordt nog lastig kiezen, kan niet wachten totdat het huis zover is om ze te bestellen.

2026年8月7日

Hi Rianne,

Dankjewel voor je review! Fijn om te zien dat je tevreden bent over je ervaring met Designtegels.nl. Wat leuk dat jullie de Kitkat tegels gaan gebruiken als plint, wij zijn benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!

5つ星のうち5の評価

Voor de tweede keer in korte tijd bij…

Voor de tweede keer in korte tijd bij Designtegels onze tegels uitgezocht.
Dank voor jullie professionele hulp bij onze zoektocht. Héél tevreden met het resultaat. Het bedrijf is top met veel keus in aanbod en professioneel personeel!

2026年8月5日

Hi Anje,

Dankjewel voor je review! Fijn om te zien dat je tevreden bent over je ervaring met Designtegels.nl en je voor de tweede keer tegels hebt uitgezocht bij ons.

5つ星のうち5の評価

Super snelle sample levering en ook nog…

Super snelle sample levering en ook nog eens prachtige tegels! Ook in de winkel in Utrecht geweest. De mannen waren behulpzaam, en voldoende assortiment en voorbeelden beschikbaar.

2026年8月5日

Hi Daniela,

Dankjewel voor je review! Fijn om te zien dat je tevreden bent over je ervaring met Designtegels.nl en de showroom in Utrecht!

Fantastische tegels

2026年7月28日

Hi Justin,

Zeer tevreden

Je hebt veel keuze tussen verschillende tegels en kleuren. De samples zijn snel en verzorgd aangekomen bij ons thuis, moeilijk om een keus te maken omdat ze zo mooi zijn! Maar we bestellen zeker een van de tegels bij Designtegels.

2026年7月26日

Hi Anne,

Dankjewel voor je review! Fijn om te zien dat je tevreden bent over je ervaring met Designtegels.nl. Wij zijn benieuwd wat uiteindelijk de keuze gaat worden!

5つ星のうち5の評価

Super goed en vriendelijk geholpen

Super goed en vriendelijk geholpen. Had veel aan het advies en de foto's.

2026年7月15日

Hi Martruida,

Dankjewel voor je review! Fijn om te zien dat je tevreden bent over je ervaring met Designtegels.nl en het advies.

5つ星のうち5の評価

Ik heb een sample aangevraagd

Ik heb een sample aangevraagd. Dat ging zo gemakkelijk
online, en binnen een paar dagen in de brievenbus.
Daarbij de communicatie via e-mail ook zeer prettig.
Ik ga zeker tegels bestellen! Ze zijn prachtig!
Ik werd gewaarschuwd voor op tijd bestellen en een bouwvakstop. Al met al goede ervaring.

2026年7月16日

Hi Anna,

Dankjewel voor je review! Fijn om te zien dat je tevreden bent over je ervaring met Designtegels.nl en dat je het contact als prettig hebt ervaren. Wij kijken uit naar je bestelling!

Heb 3 samples besteld van portugese cementtegels

Heb 3 samples besteld, ze waren snel binnen en de kleuren waren prachtig. Daarom nu erg moeilijk om te beslissen welke portugese cementtegel het gaat worden voor mijn nieuwe badkamer. Gelukkig heb ik nog even voordat ik daar aan toe ben qua verbouwing.

2026年7月10日

Hi Alian,

Dankjewel voor je review! Fijn om te zien dat je tevreden bent over je ervaring met Designtegels.nl. Hopelijk kan je een keuze maken tussen onze cementtegels!

Samples opgevraagd en goed

Samples opgevraagd en goed, snel geholpen, prettig contact.

2026年7月10日

Hi Bastiaan,

5つ星のうち5の評価

Snel geleverd en goede kwaliteit

De samples zijn echt heel snel geleverd en zien er van goede kwaliteit uit. Ideaal om ze in het echt te zien en op basis daarvan een keuze te kunnen maken.

2026年7月7日

Hi A,

Dankjewel voor je review! Fijn om te zien dat je tevreden bent over je ervaring met Designtegels.nl en je hier een keuze uit hebt kunnen maken.

5つ星のうち2の評価

Misleading data on the website and expensive delivery

On the website the product was stated as available but after I placed the order I got a message that we will order purchase the product for you by the end of the month (it was 8th).
Another point is that they charge a ridiculously high cost for delivery of a product which is around €100/m².
Although I liked the tiles very much I cancelled my order.

2026年7月8日

Beste Mostafa,

Wat vervelend om te lezen dat je geen goede ervaring met ons hebt gehad. Helaas kunnen we uit je review niet opmaken om welke bestelling het gaat. Daardoor kunnen we de situatie niet volledig controleren, maar we reageren graag op de punten die je noemt.

De voorraad op onze website wordt rechtstreeks vanuit ons systeem getoond en is een momentopname. Het kan voorkomen dat meerdere klanten kort na elkaar dezelfde tegels bestellen, zowel online als in onze winkels. Daardoor kan een artikel tijdens de verwerking van een bestelling alsnog uitverkocht blijken. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

Tegels zijn zwaar en worden bij grotere bestellingen op een pallet vervoerd. Wij werken bewust met een vaste transportpartner die zorgvuldig met onze producten omgaat. Zo verkleinen we de kans op schade tijdens het transport. Helaas zijn de transportkosten de afgelopen tijd flink gestegen, onder andere door brandstof- en pallettoeslagen. Wij verdienen niet aan de verzending en proberen de kosten zo laag mogelijk te houden.

De verzendkosten worden tijdens het bestellen vermeld en kunnen ook vooraf bij ons worden opgevraagd. Daarnaast is het mogelijk om een bestelling kosteloos af te halen in Breda of Utrecht.

We komen graag persoonlijk met je in contact om te bekijken wat er precies is gebeurd. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen onder vermelding van je bestelnummer.

We hopen dat we je in de toekomst alsnog een betere ervaring kunnen bieden.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。