Billige priser!
Jeg kÞbte et produkt inde på Desired.dk, hvor efter jeg et par dage så den i en anden butik til over halvdelen af Desired's pris!
Trustpilot ã«ã¢ã¯ã»ã¹ããŠããã ããããããšãããããŸããæ®å¿µãªããããã®äŒæ¥ã®ãŠã§ããµã€ããééãããããããã¡ãã«ã¬ãã¥ãŒãæžãããšã¯ã§ããªããªããŸãããã質åããããŸãããããé æ ®ãªããåãåãããã ããã
KÞbte en for noget tid siden deres eyelash serum, og det virker fantastisk godt! jeg har fået virkelig lange Þjenvipper! Tak!
Har flere gange kÞbt nogle af produkterne på denne hjemmeside og må sige at de alle sammen virker.
Specielt eye lash serum som giver lÊngere og fyldigere Þjenvipper, det tog meget kort tid fÞr jeg kunne se en positiv forandring.
Pga. en fejl i systemet modtog jeg min varer fÞrst idag, selvom jeg bestilte dem for en uge siden. Og som undskyldning, havde han lagt nogle små gaver med ind i pakken, selvom jeg havde snakket med ham over telefon og sagde, at det ikke var nÞdvendigt. Helt klart god service, jeg er rigtig glad og har et kÊmpe smil på lÊberne :)
Super godt, meget god service, endelig en go hjemmeside :)
Fantastisk hjemmeside. Hurtig levering og billigt. Anbefales!
Jeg bestilte Mandag aften og mine produkter kom allerede Onsdag. Det kalder jeg service!
Har bestilt produkter ved desired.dk. Jeg bestilte sent sÞndag aften, og havde mine produkter allerede tirsdag formiddag :)

Desired.dk ããã®åç
Hej.
Jeg bestilte 5 "Black masker" og modtog kun 4, skrev ind til desired og de besvarede min mail en halv time efter kl 22:45 (produktive folk).
Jeg fik 1 Black maske og 2 nye test produkter some undskyldning oveni den Black maske some jeg manglede.
Det kalder jeg service.
Mvh.
Lars
Man får den bedste service hos Desired!
Jeg bestilte mine ting en Fredag og fik det allerede LÞrdag med små gotter i !
Jeg vil klart anbefale dette sted, da de sender tingene ud hurtigt, de har de vildeste tilbud, og fordi de har de fedeste ting!
jeg ved de vil få flere og mere forskelligt derinde, og handler der gerne mange flere gange:-)!!
Desired er en fed ny hjemmeside. Jeg handlede der allerede som kunde nr. 2 og jeg er overrasket over hvordan det gik til. Hurtigt, nemt og billigt. Pakken var der 2 dage efter som lovet. Der er ikke så mange ting endnu, men der bliver jo opdateret flere og flere ting. Så det bliver bare fedt at handle med Desired igen.