レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Oplevede desvÊrre store problemer med montering af et Hornsleth cover til en Macbook air 2022 M2. MÃ¥lene pÃ¥ computeren er lidt specielle kontra alle tidligere modeller, derfor skulle mÃ¥le... もっず芋る

䌁業が回答したした

Desonic fortjener 5 stjerner herfra. Firmaet har virkelig gjort alt for at hjÊlpe mig med at fÃ¥ det rette cover til min bÊrbare. Stor ros herfra! Desonics service er uovertruffen! Mit fÞrste fo... もっず芋る

Jeg havde problemer med at fÃ¥ mit design til at passe ind i boksen - derfor skrev jeg til virksomheden, som stod klar til at hjÊlpe med det samme. Konge service fra Jonas. Fremsendte mit material... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. パ゜コン アクセサリ店
  2. デザむン事務所
  3. 電子機噚アクセサリ卞業者

圓該䌁業による蚘述

Hos DeSonic ApS producerer vi foliecovers til elektronik. Vi har skins til bl.a. laptops, mobiler & Soundbokses. Alt bliver produceret på egne maskiner, og derfor kan vi stå 100% inde for kvaliteten! Under producering påfÞrer vi laminat på foliecoveret, for at Þge levetiden på produktet og beskytte elektronikken. Et lÊkkert cover som beskytter mod ridser og skrammer, men med et elegant udtryk! Vi indgår samarbejde med danske kunstnere, hvor vi giver kunderne muligheden for at få kunsten med sig overalt. Herudover har vi vores design-selv funktion, hvor man kan personliggÞre sit elektronik med eget design. Superligaklubber er i hÞj grad interessant for DeSonic, og der er indgået et samarbejde mellem fem Superliga-klubber og os. Vi vil gerne kunne tilbyde vores kunder så bredt et sortiment som muligt, og vi drÞmmer om at der er foliecovers til enhver smag på vores webshop.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

51件のレビュヌ

De har INGEN kundesupport når ting går skÊvt.

Postdanmark smed pakken vÊk inden den overhovedet var afhentet pÃ¥ post centralen. Kontakten herefter til Desonic var yderst vanskelig. De svare ALDRIG pÃ¥ mails - selvom den eneste kontakt mulighed man har er pÃ¥ mail eller web formular. Eneste der “hjalp” var at de havde ringet med et spÞrgsmÃ¥l til min ordre. SÃ¥ hvis andre oplever problemer. SÃ¥ kan de kontaktes pÃ¥ tlf 23 62 03 04

De lover at sende en ny ordre, men der sker INTET. Nu venter jeg så bare på at få mine penge retur.. men svÊrt når de aldrig svare på mails.
Hvis du overvejer at handle her, så lad vÊr.

2024幎9月26日

Desonic Þnsker det bedste for deres kunder!

Desonic fortjener 5 stjerner herfra. Firmaet har virkelig gjort alt for at hjÊlpe mig med at få det rette cover til min bÊrbare. Stor ros herfra!

Desonics service er uovertruffen! Mit fÞrste folie passede ikke, som jeg ville have det, og firmaet sendte derfor et nyt, som passede endnu bedre.

Det har vÊret nemt at få fat i firmaet, og jeg har tydeligt kunnet mÊrke, at det var vigtigt for Desonic, at jeg fik det perfekte produkt!

Jeg vil varmt anbefale andre at kÞbe hos Desonic.

2024幎7月29日

Hurtig levering men

Mega Hurtig levering og nemt at designe inde pÃ¥ hjemmesiden dog er lidt kompliceret at sÊtte pÃ¥ en SOUNDBOKS. Produktet er godt men er ikke sikker pÃ¥ at jeg er helt tilfreds nÃ¥r det kommer til holdbarheden da den allerede gÃ¥r lidt op i HjÞrnet😖 Men altsÃ¥ det er ikke noget som tape kan fikse👌🏌

2024幎6月5日

Hej Emil,
Mange tak for din anmeldelse af os!
Jeg er glad for, at du er vild med produktet og leveringen.

Ift. at det går op i hjÞrnet, må du meget gerne kontakte mig på mail: jh@desonic.dk med et par billeder.
Det skal vi have fundet en god lÞsning på, så vi forhåbentlig kan gÞre din oplevelse endnu bedre hos os :)

Perfekt

Jeg kÞbte et design selv computerfolie. Da det så kom frem var det for småt. Jeg skrev lynhurtig til dem også sagde de at det ikke var noget problem og sendte en ny.

2024幎5月25日

Hej Elias,
Mange tak for din anmeldelse! Vi er kede af at det ikke lykkedes i fÞrste omgang, men takker for din tålmodighed ifbm. vores 2. forsÞg ;)

Det var 4 stjerner til desonic

Det var nemt at finde rundt på siden og hurtig svar tilbage fa de ikke havde varen men gav et alternativ pr. Mail. Jeg har vÊret godt tilfreds og kan godt anbefale dem

2023幎12月13日

Hej Vivi,
Mange tak for din anmeldelse af os! Det betyder meget for os.

Kundeservice i top

KÊmpe anbefaling, fin levering, og fantastisk kundeservice!

Forleden bestilte jeg et foliecover til min virksomhed, og der var nogle problemer med den da jeg ikke kunne finde på at ligge den på min computer hvilket resulterede i at jeg kom til at ÞdelÊgge den!

MEN, desonic, var hurtigt på tasterne og de sendte straks et nyt cover til mig. Det er virkelig noget der gÞr en kunde glad, at de prioterer kundetilfredshed.

Kan varms anbefales til folk der gerne ville have et nyt look og skulle sig ud- ovenikÞbet er kvaliteten absurd god

2023幎12月20日

Hej Christopher,
Tusind tak for din anmeldelse, vi er meget glade for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Jeg håber vi kan hjÊlpe igen i fremtiden.

KÞb det dwt fedt

Lidt lang levring tids med ellers at kÞr kan virklig anbefales

2023幎11月22日

Hej Malthe,
Tusind tak for din anmeldelse af vores forretning. Det betyder meget for os!

Super kundeoplevelse

Nemt at bestille, hurtig levering, god kundeservice ved spÞrgsmål og opfÞlgning på kvalitet efter levering.

2023幎10月25日

Hej Sebastian,
Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Vi er glade for at kunne bidrage til brandingen hos jer! :)

Mvh Jonas, DeSonic ApS

Kan tages af og på flere gange

Perfekt. Jeg kÞbte et costum design til min bÊrbar, selvom jeg ikke kunne få det på de fÞrste gange, havde det stadig klister på bagefter

2023幎7月18日

Hej Magne,
Tusind tak for din gode anmeldelse!
Det er skÞnt når vores overvejelser bag produktet kommer til udtryk, og det resulterer i glade kunder.

Hav en rigtig god dag,

Kundeservice i verdensklasse

Super god kundeservice, og et virkelig fedt koncept!

2023幎3月13日

Hej Kiba,
Tusind tak for din gode anmeldelse!
Vi er glade for at du tog dig tid, til at fortÊlle om din oplevelse hos os.

Mvh Jonas, DeSonic

Ingen svar når man kontakter dem.

Jeg har prÞvet at kontakte desonic angående min ordre som blev bestilt torsdag i sidste uge, da jeg ikke har hÞrt noget fra dem. Jeg har kun fået en ordre bekrÊftigelse min ikke andet.
Det synes jeg er dårligt når man har bestilt et produkt ved dem

2023幎3月2日

Hej Simon,
Beklager for din dårlige oplevelse hos os. Vi strÊber efter at holde vores kunder underrettet ved eventuelle forsinkelser, og generelt have en god kommunikation. Det tyder det ikke på, at vi er lykkes med i din sag, hvilket er meget beklageligt.
Jeg håber trods alt, at du blev glad for dit foliecover, og fortsat nyder godt af det :)

Mvh Jonas, DeSonic

KÊre Desonic coveret er rigtig flot men

KÊre Desonic coveret er rigtig flot men passede desvÊrre ikke til min bÊrbare computer hvilket er rigtig Þv Þv da jeg skulle åben min computer blev det krÞllet så målene passede ikke lige på min bÊrbare de 5 stjerner er fordi jeg rigtig godt kan lide jeres ide' med folie covers og super flot hjemmeside drenge ved ikke om det er muligt og finde cover der passer uden at det bliver krÞllet når jeg åbner computeren mvh. Karina

2023幎2月27日

Hej Karina,
Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glÊder os, at du er glad for idéen, og at vi på mandag kan sende dig det korrekte produkt.

Fantastisk service af Jonas

Målene på computeren er lidt specielle kontra alle tidligere modeller, derfor skulle målene vÊre custom.

Tre forsÞg senere måtte jeg smide håndklÊdet i ringen, da det optog for meget af min tid.

Jonas tog ansvaret på hans skuldre, sender et nyt cover og får pengene retur. (16-02-23)

Servicen fejler absolut INTET. Det skal I have.
Mange tak for det.

Varmeste anbefalinger til de dygtige drenge.

2023幎2月15日

Hej Frederik,
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi beklager fejlen, men er glade for at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse af vores service.

Mvh Jonas

Et fint stykke arbejde

Et fint stykke arbejde
Let at montere
Og hurtig levering *****

2023幎1月31日

Hej Poul,
Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse! Dejligt, at du er glad for din "nye" Soundboks :)

Mvh Jonas

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。