Det Sunde Sind レビュー

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en fantastisk samtalen med…

Jeg havde en fantastisk samtalen med Psykologen. Som med gode råd og vejledning gav mig en god indsigt i den situation, som jeg sidder i. Og det var en god hjælp til, at få en ny forståelse af hvordan jeg skal komme videre.

2024年10月2日
5つ星のうち5の評価

Jeg anbefaler ”Det Sunde Sind”.

Jeg har gået til Iben ”Det Sunde Sind” i psykolog forløb ved stress på arbejde og i familielivet.
Desuden har jeg deltaget i et gruppeforløb ledt af Iben, omhandlende ”The Work” (Byron Katie). Jeg har fået mange sunde indsigter og mestrings redskaber i både private psykolog samtaler med Iben og under The Work gruppeforløbet.
Iben inviterede mig ind i hendes trygge ”rum” og hyggelige terapi lokale.
Jeg oplever Iben som meget veluddannet, hun møder mig på en professionel, tryg, rolig, solid og indsigtsfuld måde.
Jeg er blevet hørt i min livskrise, hvilket givet mig øget indre ro. Iben delte små selv- arbejde videoer og APP’s med mig, hvilke jeg brugt flittigt.
På det varmeste kan jeg anbefale ”Det Sunde Sind” og Iben. Når mine medmennesker har udfordringer i livet, psykisk smerte, livskriser, myldertanker, føler sig låst fast og man vil lære kende sig selv og mere kontakt med sit autentiske ”Jeg”.

2022年10月1日

Kære Anna,
Tusind tak for at tage dig tid til at skrive sådan en fin anmeldelse. Dine ord varmer mit hjerte. Tak!

Tak Iben

Tak Iben! Du hjælpte mig.
Kan varmt anbefales.
Masnden der har skrivit nedenunder er et internet-trold.

2023年9月16日

Kære Emma,
Tusind tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget!
Kh. Iben.

5つ星のうち1の評価

Denne anmeldelse er af Iben Larissa.

Denne anmeldelse er af Iben Larissa.
Hun lavede et opslag på Facebook som jeg liked og skrev jeg bor ikke tæt på, desværre
Derefter syntes hun det var ok at manipulere med mig til at like hendes side.
Jeg skrev en ærlig og sand anmeldelse hvorefter hun med sit store ego angreb mig og svinede mig til, og blokerede mig.
Jeg er selv udannet psykolog og arbejder som åndelig vejleder på 25 år.
For mig er det så tydeligt her er et meget ondskabsfuld menneske, og dette bekræfter en snak jeg havde med hende på tlf.
Jeg forsøgte at ringe til hende men intet svar, så her til aften ringer hun så og jeg forsøger at forklare hvorfor jeg handler og skriver det jeg gør. Men igen det store ego og den falske stolthed gjorde hun smed røret på får jeg overhovedet får forklaret mig.
Jeg vil godt advare alle der gerne vil have det godt i at kontakte dette menneske da du kun vil få det meget værre.
Hun er en farlig person.

De kærligste hilsner Jean Riget.
Google mit navn hvis i vil vide mere om mig ❤️

Svar til hendes svar :
Jeg har aldrig bedt hende slette noget, Sikke hun lyver.
Men hun skal nok få konsekvens af handling, det hedder karma.
Sørgeligt en proffesionel lyver og manipulere. det er sygt !!

2023年7月14日

Hej Jean,
Jeg har først opdaget nu, at du udover at dele denne anmeldelse på min musik-facebookside "Iben Larissa Musik" også har delt den her.
Din utilfredshed udsprang af, at du principielt er imod annoncering og bad mig slette mine annoncer angående koncerter og kakaoceremonier i København.
Da jeg afviste dette, ringede du til Det Sunde Sinds hovednummer. Jeg sagde stille og roligt, at jeg ikke ville bruge mere tid på at tale med dig om mine facebookannoncer, hvortil du oplyste, at du optog samtalen, og at du ville lægge den ud på YouTube. Jeg afsluttede samtalen uden at sige mere. Det er derfor ikke sandt, når du siger, at jeg har svinet dig til.
Vi har aldrig mødt hinanden, og du har aldrig været til nogen af mine musikterapeutiske arrangementer eller været i psykologforløb hos mig, så du udtaler dig om ting, som du ikke ved en pind om, og du burde slette dine anmeldelser af mig.
Det er beklageligt, hvis nogle af annoncerne på facebook gav dig en følelse af at blive manipuleret med, det har ikke været min mening. Hvis du er kommet til at like noget på facebook, som du senere fortrød, burde du trykke "unlike" og "unfollow" og tage ansvar for de ting du foretager dig på de sociale medier, i stedet for at rette din frustration imod mig og min psykologpraksis.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。