Mijn ervaring met De Vloeren KennerâŠ
Mijn ervaring met De Vloeren Kenner B.V. is helaas zeer negatief.
De geleverde vloer voldoet niet aan wat je mag verwachten. Er zijn gebreken ontstaan en de uitgevoerde herstelwerkzaamheden hebben het resultaat niet verbeterd, maar juist zichtbaar verslechterd. Uiteindelijk is zelfs aangegeven dat herstel niet mogelijk is zonder zichtbare verschillen (kleur/structuur), waardoor je dus met een ondeugdelijk eindresultaat blijft zitten.
Wat daarnaast opvalt, is de manier waarop met het probleem wordt omgegaan. In plaats van een duidelijke en passende oplossing, wordt de verantwoordelijkheid betwist en wordt de situatie onnodig gerekt. De communicatie verloopt stroef, reacties blijven uit of laten lang op zich wachten en er zijn meerdere dossierbehandelaars betrokken geweest, waardoor je telkens opnieuw alles moet uitleggen.
Ook eerdere punten in het traject waren voor mij reden tot zorg, zoals onduidelijkheid over het aantal m² en kosten die achteraf als onredelijk aanvoelden.
Wat mij het meest stoort, is dat je als klant uiteindelijk met het probleem blijft zitten, terwijl er wel volledig is betaald voor een goed eindresultaat.
Ik deel deze ervaring zodat andere consumenten â zeker als je minder juridisch onderlegd bent â een weloverwogen keuze kunnen maken. Zelf had ik dit soort informatie graag vooraf gelezen.
Hopelijk voorkomt dit dat anderen in dezelfde situatie terechtkomen.