Ontzettend vriendelijke en meelevende mensen. Ze doen echt hun best om de allerbeste klantenservice te bieden. De producten zijn heel mooi en voor fijne prijzen. Echt een aanrader deze webshop. Ik ben... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bijzonder goed verpakt met een handgeschreven kaartje en een leuke sticker. Het pakket is met veel persoonlijke aandacht ingepakt.
De Vrolijke Engel is niet zomaar een webwinkel. Elke aankoop krijgt een persoonlijke behandeling. Zelfs al heb je al een hele tijd niett meer van je laten horen, zij herinneren nog precies wie je... もっと見る
Het begon met een zeer handige website waar ik heel overzichtelijk te zien kreeg wat ik zocht, met een goed evenwicht tussen klikken (indeling in categorieën) en snuisteren-zonder-geklik. Ik vond er... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Webshop De Vrolijke Engel heeft een breed assortiment aan artikelen op het gebied van Engelen, New Age en spiritualiteit. Originele cadeaus voor anderen of uzelf.
連絡先
Cunerastraat 34, 1688 WE, Nibbixwoud, オランダ
- 0229504858
- info@devrolijkeengel.nl
- www.devrolijkeengel.nl
dank jullie wel
Ik was op zoek naar een speciaal cadeau voor 55 jarig huwelijk van mijn ouders. Via een bekende bij de Vrolijke Engel terecht gekomen. Een mooi passend beeldje van Willow Tree uitgezocht. Snelle reactie en antwoorden op mijn vragen middels de mail.
Het beeldje is op tijd bezorgd, met liefde en zorg ingepakt en een persoonlijk kaartje erbij. En mijn ouders, waren ontzettend blij met het cadeau.
Een groot dank je wel en zeker een aanrader!
Met zorg verstuurd
Snel geleverd, met zorg verstuurd en heel erg prettig mail contact gehad!!
Goed verpakt en snelle ontvangst
Goed verpakt en snelle ontvangst. Fijne en persoonlijke e-mail ontvangen op mijn vraag. Top!
Net dat beetje extra aandacht!
Opnieuw weer snelle levering en perfect verzorgd en verpakt. Met een lief persoonlijk bedankje…net dat beetje extra aandacht! Top
Absoluut fantastische service!
Een Engel besteld. De allerbeste klantenservice van en hele lieve en zeer betrouwbare eigenaresse!
Dank voor de geweldige service!
Zeer tevreden
Duidelijke beschrijving, mooi en netjes verpakt. Snelle, goede en vriendelijke service.
Leuke spulletjes.
De Vrolijke Engel is top
De Vrolijke Engel is top! Prima service, ze denken met je mee, zelfs als je het zelf moeilijk maakt. 😄👍 Je bent daar als klant koning(in), een fijn persoonlijk contact, in het pakketje een persoonlijke boodschap en een leuk en passend aardigheidje. 🥰🎁 Ik heb er nu al verschillende mooie artikelen gekocht en ben dik tevreden. 💯👏 Tip voor anderen: stop met zoeken naar andere bedrijven, de service en kwaliteit van De Vrolijke Engel is niet te evenaren. ✨🌟
Persoonsgericht, kwaliteit, goede prijs
Snelle levering, robuuste engeltjes in kleurig organza zakje. Kan voor alle gelegenheden gegeven worden. Engeltjes kwamen samen met een persoonlijke note.
Ontroerd door de lieve reactie
Wat een lieve reactie op mijn bestelling van een kaart voor mijn net overleden vriendin. Ook een heel lief en mooi extra cadeautje ontvangen bij mijn bestelling van de kaart. En heel zorgvuldig ingepakt. Heel erg bedankt en tot de volgende keer.
Super tevreden
Mn zoontje heeft er een heel blij gezicht getoverd op iemands gezicht!
Heel mooi om zo ons pakketje te mogen…
Heel mooi om zo ons pakketje te mogen ontvangen.
Leuke artikelen.
Redelijk snelle levering maar vooral leuk dat je op de hoogte wordt gehouden.
Supersnel
Supersnel, super aandachtig verpakt en een leuke persoonlijk kaartje erbij. Je kunt niet anders dan vrolijk worden tijdens het uitpakken. Dank je wel voor de service.
Leuk verpakt
Hele mooie artikelen. Het product was snel bezorgd en heel netjes verpakt met een persoonlijk woordje.
Aanrader
Snelle bezorging, goed verpakt, een gratis presentje en een leuk, vriendelijk berichtje! Aanrader!
Goede ervaring!
Heel fijn contact met de verkoper, ze dacht echt met mij mee. Daarnaast snelle verzending en een blije ontvanger.
Snelle levering en verrassend leuk om uit te pakken
Snelle levering, goed verpakt. Als verrassing waren er een paar kleine cadeautjes toegevoegd. Heel leuk om uit te pakken.
meer dan goed
Het bedrijf doet zelfs meer dan je verwacht. Het cadeau was mooi en zorgvuldig ingepakt. Er zaten wat kleine extra's bij (geurstokjes, lieve kaartjes, ect).
Ook de communicatie was heel prettig: voordat het pakketje verzonden werd kreeg ik een mail met foto van het ingepakte cadeau en de vraag of het naar tevredenheid was ingepakt. Erg netjes.
Bovendien is het snel verzonden en in perfecte staat bij ons gearriveerd.
Ik ben ontzettend blij met dit bedrijf
Ik ben ontzettend blij met dit bedrijf! Elke bestelling die ik plaats, wordt prachtig ingepakt, alsof het een cadeautje is. De producten die ze aanbieden zijn niet alleen mooi, maar de service is ook geweldig.
Eén keer bestelde ik iets kleins waarvan ze normaal geen cadeauverpakking aanbieden. Toch vroeg ik vriendelijk of het mogelijk was om het in te pakken, en tot mijn verrassing deden ze dat gratis! Dit kleine gebaar maakte mijn dag helemaal goed.
Deze aandacht voor detail en klantgerichtheid zorgt ervoor dat ik hier steeds weer terugkom. Een echte aanrader!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。